Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Sashiko20 написа:*.deb файл [Download]
После го инсталираш, както се инсталират *.deb файлове.
Изивнявам се ама сега като прочетох и аз какво съм написал сам не мога да го разбера!
Имам предвид че имам инсталирано вече приложението . Въпроса е че имам проблем с WiFi-то и не мога да тегля през телефона, та въпроса ми е дали може да се теглят по друг начин приложения от Installous и после с iFunbox примерно да ги инсталирам?
Благодаря!
Здравеите сутринта се зблъска с следния проблем, ползвам iPhone 4 4.2.1 jailb, до вчера installous-а си работеше ок, днес сутринта изкочи ъпдейт за него в сидия и след като беше убновен иконата му изчезна от дисплея. Няколко пъти го преинсталирах, трих рестартирах телефона но се удрям греда след греда. Ако някои се е сблъсквал с тази простотия или има идея нека драсне някои ред. Мерси предварително
Причината е, че Installous и AppSync трябва да ви бъдат от сорса cydia.hackulo.us. Деинсталирайте всякакви налични версии на двете от други сорсове и качете installous от сорса на hackulo.us.
Проблемчето се оправи appsync и installous които ползвах преди бяха от репото на sinful кадето големината на инсталационния фаил на installous е 988к, явно с доста липса на данни. Appsync го оставих същия от sinful, а installous го метнах от hackulo кадето големината му е близо 10мб и нещата се оправиха
и аз ползвам инсталоус 4.2 и до днес всичко си беше нормално докато не реших да изтегля нещо , но не става просто стои и зарежда, която и категория да избера и след време ми изписва API error и тва е интернет имам и до снощи си свалях всичко , пробвах да упдеитна през сидиа , но не стана и там ми дава грешка