Smile Alarm for iPhone
-
Re: Pro Alarm
Благодаря. Значи ще се обзаведа с нея. 

Здравейте
Ето 5 кода за безплатен download: PR3MRJLFYFJK, FJK9JP9X6R4H,TRKWART3YF3P, F6F4H6JTWH3H, TRAM67PTMXLW . За тези, които не знаят как се използват - в iTunes, от Quick Links (в дясно) избирате Redeem и там въвеждате кода. Моля единствено, ако решите да ползвате някой код, да пишете коментар кой код сте използвали, за да могат другите потребители да вземат друг код. Надявам се програмата да ви хареса
И пак, ако това е така, много ще се радвам ако ме rate-нете в AppStore-a 

My App: Smile Alarm for iPhone
-
Благодаря за кодовете. Използвах FJK9JP9X6R4H.
Доколкото подразбрах първият PR3MRJLFYFJK също е ползван.
Доколкото подразбрах първият PR3MRJLFYFJK също е ползван.
Да аз го ползвах,забравих да спомена 

iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Ааа... имам 1 въпрос... значи с iOS4.1 съм, оставих вчера програмата включена и просто локнах телефона("спящ режим") таа на сутринта се чу този Cuckoo саунд и след това самия трак който бях избрал от iPod... въпроса ми е: мога ли да я настроя да се чува направо песента която съм избрал да ме буди вместо Cuckoo звука или не?
Иначе програмата е страшна просто! идеята за игрите и Quotes ми харесаха най-много!
Иначе програмата е страшна просто! идеята за игрите и Quotes ми харесаха най-много!
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Здрастиpipera написа:Ааа... имам 1 въпрос... значи с iOS4.1 съм, оставих вчера програмата включена и просто локнах телефона("спящ режим") таа на сутринта се чу този Cuckoo саунд и след това самия трак който бях избрал от iPod... въпроса ми е: мога ли да я настроя да се чува направо песента която съм избрал да ме буди вместо Cuckoo звука или не?

С iOS 4.2.1 съм и при включване на алармата тва КУ-КУ ще ме събуди с писъци. От както си взех телефона си търся точно такава програмка (основно с изключване на вибрация и регулиране на звука на звънене, както и разбира се да работи в background режим), но просто тази кукувица трябва да се махне. : 

Hivlad1 написа:С iOS 4.2.1 съм и при включване на алармата тва КУ-КУ ще ме събуди с писъци. От както си взех телефона си търся точно такава програмка (основно с изключване на вибрация и регулиране на звука на звънене, както и разбира се да работи в background режим), но просто тази кукувица трябва да се махне. :

Проблемът с кукувицата (а и не само) под iOS 4+ е оправен. Огромни благодарности на pipera за това, че докладва за него, както и за тестването на новата версия след това. Та...update-вайте 

При мен пак се включва гадната кукувица. Ъпдейтнах програмата с 4.2.1 съм, Lite версията.
Оставяш ли програмата на преден режим или ти е в background-a? Ако е в background-a е нормално да ти се пусне кукувицата. Ако ти е активната програмата...по дяволите, значи пак нещо съм объркал.vlad1 написа:При мен пак се включва гадната кукувица. Ъпдейтнах програмата с 4.2.1 съм, Lite версията.
-
На "преден" режим не се включва кукувицата.
До утре (21.01) пълната версия на програмата е безплатна 

Пак нещо не ми се получава. Дръпнах пълната версия но на бакграунд режим пак се включва отровната кукувица. Има ли начин да преименувам самия файл с някой от другите по-спокойни звуци?
Здравейvlad1 написа:Пак нещо не ми се получава. Дръпнах пълната версия но на бакграунд режим пак се включва отровната кукувица. Има ли начин да преименувам самия файл с някой от другите по-спокойни звуци?

Батерията ми пада прекалено бързо заради софтуера и активна аларма няма да може да издържи (освен ако не е на зарядно).
Да, има го този проблем, и той е за всички програми от този род, поне от тези, които аз съм видял. На моето устройство за една нощ батерията пада с 5-10% при lock-нато устройство, което не мисля, че е много зле. Имаше аларми, които дърпаха по около 20%. За да ти хаби възможно най-малко, избери примерно някой Flip часовник и му изключи секундите.vlad1 написа:Батерията ми пада прекалено бързо заради софтуера и активна аларма няма да може да издържи (освен ако не е на зарядно).
-
За съжаление с появата на iOS 4.3 се появи и неприятен бъг. Опитах се да променя часа на звънене. Щом се опитам да влеза в настройките на съответната аларма, програмата изчезва в бекграунд.
Малко глупав въпрос вероятно , но все пак : Тия тъпаци от Аpple как така не са сложили оригинална аларма, без да ти трябва app ?!?
-
Има аларма, но е боклучава. Използва вградени звуци, не можеш да сложиш някоя МР3-ка, и най-гадното /за мен/ - вибрацията не се изключва.
Колега може ли линк за алармата,че нямам регистрация в iTunes (бастардите не ми изпратиха мейл)
Iphone 4s 6.1.3 Globul
Здравейте
Извинявам се за късния отговор, но мислех, че темата и изчерпана вече.
Anyway... с iOS 4.3 наистина има проблем с вече дефинираните аларми. Причината е, че playlist-овете с песни от по-стара версия на iOS вече не са съвместими с новата версия 4.3 (за това от Apple са виновни, нищо не мога да направя по въпроса). В момента пиша update, който ще оправи crash-а, т.е. алармите ще могат да се редактират, но пестните ще трябва на ново да се добавят... До тогава можете да изтриете същетствуващите аларми и да си създадете нови - крайно решение, но за момента няма друго.
@linken - за съжаление ти трябва регистрация в iTunes, дори за да мога да ти пратя promo code...

Anyway... с iOS 4.3 наистина има проблем с вече дефинираните аларми. Причината е, че playlist-овете с песни от по-стара версия на iOS вече не са съвместими с новата версия 4.3 (за това от Apple са виновни, нищо не мога да направя по въпроса). В момента пиша update, който ще оправи crash-а, т.е. алармите ще могат да се редактират, но пестните ще трябва на ново да се добавят... До тогава можете да изтриете същетствуващите аларми и да си създадете нови - крайно решение, но за момента няма друго.
@linken - за съжаление ти трябва регистрация в iTunes, дори за да мога да ти пратя promo code...
-
Може ли една препоръка?cpprulez написа: ... В момента пиша update...
Като се включи алармата, екранът светва за много малко време, след което гасне. Трябва да напипвам къде е телефона, за да изключа алармата. Ако може да се направи екранът да свети постоянно или да се регулира времето за светене.
с последната версия на алармата ли си? под iOS4.1 iPhone4 си свети постоянно като звъннеblackadder написа:Може ли една препоръка?cpprulez написа: ... В момента пиша update...
Като се включи алармата, екранът светва за много малко време, след което гасне. Трябва да напипвам къде е телефона, за да изключа алармата. Ако може да се направи екранът да свети постоянно или да се регулира времето за светене.
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Hiblackadder написа:Може ли една препоръка?cpprulez написа: ... В момента пиша update...

Поради ограничения в iOS SDK времето за светене, когато устройството е lock-нато, не може да се регулира - към 30 секунди е мисля...