Програма за статистика на потреблението Интернет , разговори
Програма за статистика на потреблението Интернет , разговори
Здравейте,
Интересува ме дали има програма , която да се ресетва когато искаш и да траква потреблението на телефона като Интернет , разговори и др. ?
Интересува ме дали има програма , която да се ресетва когато искаш и да траква потреблението на телефона като Интернет , разговори и др. ?
Re: Програма за статистика на потреблението Интернет , разговори
Еми в Settings-->General-->Usage ти показва колко MB си навъртял и колко време си говорил
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Това ясно
Интересуваше ме нещо по-напреднало, което дава статс като разговори , гледане на видео , Интернет ...

CallCounter
http://www.sendspace.com/file/vji73i
За тези които обичат да следят своите разговори така, че да не превишават лимита на пакета минути.
Рестартирайте телефона след инсталиране !
Call Counter 3 е достъпна също в репото на BigBoss

smscounter3
http://www.sendspace.com/file/4kulxw
SMS Counter 3 е същата само, че тя следи за вашият брой изпратени СМС-и.

http://www.sendspace.com/file/vji73i
За тези които обичат да следят своите разговори така, че да не превишават лимита на пакета минути.
Рестартирайте телефона след инсталиране !
Call Counter 3 е достъпна също в репото на BigBoss
smscounter3
http://www.sendspace.com/file/4kulxw
SMS Counter 3 е същата само, че тя следи за вашият брой изпратени СМС-и.
CallCounter 3 има ли я кракната някъде?
Не ти трябва кракната. 
1) влизаш си в Cydia, инсталираш си Call Counter 3 v2.3-8 от официалното репо и рибуутваш телефона;
2) стартираш Call Counter и пробваш да си извадиш Triall лиценз - няма значение дали ще ти даде или не (дали си я инсталирал по-рано), туй е за да ти генерира properties.plist файлчето;
3) KILL-ваш Call Counter от мултитаскинга (а аз лично препоръчвам на хората, които са по-навътре с *nix нещата, да влязат на конзола и да kill-нат и демона на програмата - "/Applications/CallStats.app/CallDaemon"... но не ме карайте да обяснявам как/защо, защото не ми се обяснява толкоз
- който знае, ще разбере);
4) oтиваш на този сайт - License Generator и си генерираш лиценз за програмата;
5) с iFile отиваш и отваряш с TextViewer (или който и да било текстов редактор - да речем vim в конзола) файлът "/var/mobile/Library/CallStats/properties.plist"
6) намираш в него къде е стрингът "<key>ed</key>"
7) на следващия ред променяш стрингът от "<string>[Expired date/old date]</string>", на "<string>31 December 3000</string>" (или там която дата си задал в генератора)
8) намираш в него къде е стрингът "<key>ed_c</key>"
9) на следващия ред променяш стрингът от "<string>[32Characters]</string>", на "<string>[генерираният лиценз]</string>"
10) записваш и затваряш файлът;
11) рибуутваш пак (за всеки случай)... не НЕ респринг... РИБУУТ;
12) ползваш си Call Counter с кефф
П.П. По същия начин става и за Data Counter и за SMS Counter. За момента работи със:
- Call Counter 3 (2.3-8)
- Data Counter (1.1-1)
- Data Counter (1.2)
- SMS Counter 3 (2.2-8)
- SMS Counter 3 (2.2-9)
- SMS Counter 3 (2.2-11)

1) влизаш си в Cydia, инсталираш си Call Counter 3 v2.3-8 от официалното репо и рибуутваш телефона;
2) стартираш Call Counter и пробваш да си извадиш Triall лиценз - няма значение дали ще ти даде или не (дали си я инсталирал по-рано), туй е за да ти генерира properties.plist файлчето;
3) KILL-ваш Call Counter от мултитаскинга (а аз лично препоръчвам на хората, които са по-навътре с *nix нещата, да влязат на конзола и да kill-нат и демона на програмата - "/Applications/CallStats.app/CallDaemon"... но не ме карайте да обяснявам как/защо, защото не ми се обяснява толкоз

4) oтиваш на този сайт - License Generator и си генерираш лиценз за програмата;
5) с iFile отиваш и отваряш с TextViewer (или който и да било текстов редактор - да речем vim в конзола) файлът "/var/mobile/Library/CallStats/properties.plist"
6) намираш в него къде е стрингът "<key>ed</key>"
7) на следващия ред променяш стрингът от "<string>[Expired date/old date]</string>", на "<string>31 December 3000</string>" (или там която дата си задал в генератора)
8) намираш в него къде е стрингът "<key>ed_c</key>"
9) на следващия ред променяш стрингът от "<string>[32Characters]</string>", на "<string>[генерираният лиценз]</string>"
10) записваш и затваряш файлът;
11) рибуутваш пак (за всеки случай)... не НЕ респринг... РИБУУТ;
12) ползваш си Call Counter с кефф

П.П. По същия начин става и за Data Counter и за SMS Counter. За момента работи със:
- Call Counter 3 (2.3-8)
- Data Counter (1.1-1)
- Data Counter (1.2)
- SMS Counter 3 (2.2-8)
- SMS Counter 3 (2.2-9)
- SMS Counter 3 (2.2-11)

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
mitku, моля те, удари едно рамо, че сгафих нещо. Ползвах CallCounter но ми изтече trial периода. Направих всичко, както си описал, но дава някаква грешка - invalid license!
- snooperchi
Интересното е, че тези минути, които ми показва програмата, че съм изговорил... не съответстват с тези, които ми казва оператора след някакво време, че ми остават като безплатни... Същото важи и за Sms counter...
-
Някой да каже как да си лицензирам програмата,защото сайта който е даден вече явно не е активен 

Call Counter 3 v2.3-16 hackstor
Внимание!!
След инсталация трябва да разполагате с WiFi/3G, за да се активира приложението.
Кракнато е, тествал съм го.
http://www.multiupload.com/2NLKOB33RL

Внимание!!
След инсталация трябва да разполагате с WiFi/3G, за да се активира приложението.
Кракнато е, тествал съм го.
http://www.multiupload.com/2NLKOB33RL