Iphone 4 умря внезапно ? Помощ?
Re: Iphone 4 умря внезапно ? Помощ?
Моя телефон би трябвало утре да е при мен - така казаха от МТел. Обаче не могли да проверят статуса дали е ремонтиран или сменен с нов, пишело само, че пътува. Утре ще дам повече информация като и ако го взема. 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Преди малко си взех телефона от Ментел и какво да ви кажа... За 25 дни в сервиза са ми направени 2 "преинсталации", демек рестора... Абе нямам думи, бахти нещастниците. Сега е само въпрос на време, преди да изгасне отново и тоя път ще им вдигна един голям скандал и ще настоявам за смяна с НОВ.
Бахти...
Бахти...

● iPhone X
Ти какво очакваше? 
Те са го тествали - явно не е угасвал, в противен случай биха го заменили с друг..

Те са го тествали - явно не е угасвал, в противен случай биха го заменили с друг..

Според мене толкова и са го тествали... Как при мене последния път гасне 2 пъти за 15мин. при тях за 25 дена няма да се случи...
П.П. Най-интересното беше, че като го взех не искаше да се включи само с Power бутона, а се наложи с Power+Home докато запали, което ми говори, че отново е гаснал, но явно на никой не му е направило впечатление...
П.П. Най-интересното беше, че като го взех не искаше да се включи само с Power бутона, а се наложи с Power+Home докато запали, което ми говори, че отново е гаснал, но явно на никой не му е направило впечатление...

● iPhone X
Освен да тестваш, друго незнам... и ако пак прави така, този път имаш право да вдигнеш скандал... 

Ами да, както и очаквах. Малко след като написах предното си мнение, историята се повтори. Загасна от нищото. Отново ходих до Мтел и от там звъняхме на сервиза да им се обясни за какво става въпрос, тъй като явно не разбират... Е, събота е, хората явно са почивка. Понеделника пак ще се ходи до Мтел и отново ще се върти телефон на сервиза и този път ще настоявам за смяна с нов. 

● iPhone X
Малко Ъпдейт на ситуацията за тези, които я следят (ако има такива
)
Телефона беше предаден в понеделник в магазина на МТел и те са го пратили в сервиза в София, като преди това ми препоръчаха да им се напише едно мейлче на тия "разбирачи" с обяснение за проблема и т.н. Днеска ми звънят, като междудругото ми вика 'Ало, здрасти, колега!"
(явно е объркал телефона и си мисли, че звъни в сервиза или в някой магазин на Мтел.
Както и да е - обясних му подробно какъв е проблема и поиска да им се изпрати и останалата част от окомплектовката на телефона (кутия, зарядно, кабел), като ми каза, че щели да тестват зарядното дали не било дефектно...
Сега ги чакам да се обадят втори път с нова информация до къде са стигнали със загадката относно телефнът ми. Според мене щом са опрели до зарядното, значи не са разбрали какво му е на телефона. 

Телефона беше предаден в понеделник в магазина на МТел и те са го пратили в сервиза в София, като преди това ми препоръчаха да им се напише едно мейлче на тия "разбирачи" с обяснение за проблема и т.н. Днеска ми звънят, като междудругото ми вика 'Ало, здрасти, колега!"

● iPhone X
В крайна сметка, днеска отидох до магазина да питам какво става с телефона - казаха, че е изпратен до Apple и чакат нова бройка, тоест ще ми бъде сменен с нов. 

● iPhone X
Така е... 

● iPhone X
В крайна сметка днеска си взех новия телефон. 
Ако на някой друг му се появи такъв проблем - да бяга към сервиза!

Ако на някой друг му се появи такъв проблем - да бяга към сервиза!

● iPhone X
Тъпо....... не може ли да прескоча някоя стъпка от твоето преживяване и направо да ми го сменят.....аз съм със същия проблем ....!!!ма едно към едно и ако ме чака тоя целия въртел с М-тел.......незнам ...!?просто нямам време
Трябва ли да се махне джеилбрейка за да ти признаят гаранцията.
Естествено. Моя беше с джейл няколко месеца и накрая му направих чист рестор, като се наложи да се праща в сервиз. Даже и не заподозряха, че е пипано по него. 

● iPhone X
Поздравления за новото телефонче.Аз моя го купих за същите пари като от Мтел,но от магазин,намерен в mobilebulgaria и сега като имам този проблем гаранцията ми не го покрива.Дадох го на сервиз и незнам какво ще правя просто.
Как така не ти го покрива гаранцията ?
Ако се правят на интересни отивай направо в Комисия за защита на потребителя
Ако се правят на интересни отивай направо в Комисия за защита на потребителя
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
-
Момчета и момичета и моята четворка днес следобед както си говорех и изключи... И не мога да го включа отново, батерията беше на около 70 процента, опитвах с двата бутона, държах ги повече от минута и нищо... Компа у нас не го разпознава, абе забил е зверската... Как да го вкарам в ДФУ режим и какви са стъпките след това, телефона има дж.бр. и е със старичка версия на софта 4.1.нещо си... Моля, помагайте.....
I want live with or without you...
Двата бутона се задържат докато се появи Ябълката,след което ги пускаш !
А ако се ползва iPhone 4 със Gevey или ultrasn0w не е препоръчително да се прави Restore !
А ако се ползва iPhone 4 със Gevey или ultrasn0w не е препоръчително да се прави Restore !
-
Държах ги двата бутона, но незная колко време да го правя... Може ли да отнеме 5 мин. например... Не е с Гевей, с микро сим на Глобул е... Никога не е правил така за близо 3 години... Ако не стане с бутоните какво правя, вариант Б...
Вариант Б
1. Свързваш iPhone към РС.
2.Отваряш iTunes и задържаш двата бутона -докато се появи ябълката !
3.Пускаш Горния и продължаваш да държиш долния Бутон -докато iTunes не засече iPhone във Recoverey Mode !
1. Свързваш iPhone към РС.
2.Отваряш iTunes и задържаш двата бутона -докато се появи ябълката !
3.Пускаш Горния и продължаваш да държиш долния Бутон -докато iTunes не засече iPhone във Recoverey Mode !
-
Нъцки, нищо не става, брат.... Ни ябълка, ни дявол... Ай тунс въобще не отчита че има телефон, камо ли да му правя рестор... Не мога и да ъпдейтна за да махна джейла, да не би нещо от сидия да е омазало нещата, макар че имам 10 приложения от там от много време... Нещо друго да ти идва на ум че много нерви ми заминаха тази вечер...
- TheOriginal
Пробвай да задържиш Home и да вкараш кабела, току виж тръгнал в Recovery..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
И това опитах, никакви признаци на живот.... Как да го върна сет ас ню като не мога да го запаля, все си мисля че нещо от Сидия прецака нещата, поне на такива мнения се натъкнах из форумите...
- TheOriginal
Когато по инструкции го вкарваш в DFU макар и без да се покаже ябълката iTunes пак ли мълчи?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]