Някои програми от Cydia пишат и на малкия дял.PunkoHead написа:А някой ще ми обясни ли защо ни е повече пространство на малкия дял като при версия от 2 нагоре всичко се инсталира на големия?
Как да освободим малко място на своя iPhone.
Re: Как да освободим малко място на своя iPhone.
Благодаря mupo и аз вече съм с 189 МБ-та свободни на малкия дял.
А имам въпросче.тей като изтрихме езиците, а когато влезна в менюто за смяна на език те все още стоят там, възможно ли е при смяна на езика да се бъгне тела при положение, че самите езици липсват ?
А имам въпросче.тей като изтрихме езиците, а когато влезна в менюто за смяна на език те все още стоят там, възможно ли е при смяна на езика да се бъгне тела при положение, че самите езици липсват ?
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Това не са езиците на интерфейса на телефона, а езиците на клавиатурата. (поне така мисля аз)
Аз не съм пробвал да включа някой от езиците на клавиатурите които съм изтрил и не смятам да го правя. Изтрил съм тези файлове защото на мен тези клавиатури не ми трябват, съответно никога няма да ги включа. Много е вероятно както си казал(а) телефона да се "бъгне".
Аз не съм пробвал да включа някой от езиците на клавиатурите които съм изтрил и не смятам да го правя. Изтрил съм тези файлове защото на мен тези клавиатури не ми трябват, съответно никога няма да ги включа. Много е вероятно както си казал(а) телефона да се "бъгне".
Да знам значи да не пробвам.Както беше казал някой по напред някой пред рестор може да се пробва
Мерси още веднъж - между другото съм момче

Мерси още веднъж - между другото съм момче

iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Уау! Много полезна информация.mupo написа:На малкия дял имам 165Мb свободни. Постигнах това като изтрих (преди това ги свалих на компютъра за всеки случай) от /System/Library/TextInput следното:В общи линии езици за писане (поправете ме ако бъркам), които не ползвам.Код за потвърждение: Избери целия код
TextInput_cs.bundle TextInput_da.bundle ... TextInput_zh.bundle
На практика се изтриват всички "пакет"-и без "TextInput_en.bundle" - стандартното и "TextInput_ru.bundle" - за БГ клавиатура. При други предпочетания (за клавиатурата ) се запазват съответните "пакет"-и
Дали няма да е добре да се премести в Съвети и ръководства
и/или да се добави в Полезни ръководства за iPhone ?
Поздрави!
iPhone 3G 16GB Black with 2.2.1 firmware.
А папката TextInput_ko.bundle гледам я няма в дългия списък, който е дал muro? Тя трябва ли да се делне?? 

- noo_good
- Обратна връзка:
Аз не я изтрих...Щом я няма остави я.Така или иначе няма да е много МВ в сравнение с всички други които си изтрил....tonygti написа:А папката TextInput_ko.bundle гледам я няма в дългия списък, който е дал muro? Тя трябва ли да се делне??
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

Здравй,аз още отначало забих.Понеже отварям etc/fstab/ файла и вътре няма нищо такова като noexec команда.Аз ли не разбирам или.....С 2.2 сам,и работя с WinScp.
Мерси!
Мерси!
- valentin_karov
Има още неща който могат да се премахнат едно от тях са тези папки с настройки на мобилни оператори който не ползваме. /System/Library/Carrier Bundles/
може да си оставите само папката
Unknown.Bundles
всичко останало не ви трябва.
може да си оставите само папката
Unknown.Bundles
всичко останало не ви трябва.
Как да освободим място на малкия дял.
Днес ще ви представя как да освободите малко място на малкия дял.Както знаете почти всички програми и т.н инсталирани от Cydia заемат място на малкия дял.
Стига съм дрънкал и нека продължим
1)Ще ви е необходим iFunBox или друга подобна програма.
DONWLOAD iFunBox
2)Отваря те iFunBox и навигирате до:
System/Library/TextInput
Това което триете са клавиатурите,които не използвате,смисъл ако сте в Испания и използвате испанска клавиатура си оставяте TextInput_es.bundle и така за другите държави.
3)Изтривате всички файлове без:
Вече сте говоти и сте освободили около 50 60 mb.
Стига съм дрънкал и нека продължим

1)Ще ви е необходим iFunBox или друга подобна програма.
DONWLOAD iFunBox
2)Отваря те iFunBox и навигирате до:
System/Library/TextInput
Това което триете са клавиатурите,които не използвате,смисъл ако сте в Испания и използвате испанска клавиатура си оставяте TextInput_es.bundle и така за другите държави.
3)Изтривате всички файлове без:
Код за потвърждение: Избери целия код
-TextInput_en.bundle
-TextInput_ru.bundle
Малко да повдигна темата с едно питане.
На чисто ресторнат 3гс, инсталирана сидиа с основните пакети които тя си сваля при стартиране, аспинк, afs2add, installous 4 и ifile ми казва, че от 750 мб дял имам само 10%
Нещата които сидиа си е сложила:
bigbosss Source
Cydia Community Source
Cydia Installer
Dev Team
Erica Utillities
Saurik,s source
Source GUI
ZodTTD's Source
Koe заема толкова много място, кое не е необходимо и как да ги разкара.
Баси на стария ми телефон никога не ми е писвало за недостиг на място.
На чисто ресторнат 3гс, инсталирана сидиа с основните пакети които тя си сваля при стартиране, аспинк, afs2add, installous 4 и ifile ми казва, че от 750 мб дял имам само 10%
Нещата които сидиа си е сложила:
bigbosss Source
Cydia Community Source
Cydia Installer
Dev Team
Erica Utillities
Saurik,s source
Source GUI
ZodTTD's Source
Koe заема толкова много място, кое не е необходимо и как да ги разкара.
Баси на стария ми телефон никога не ми е писвало за недостиг на място.
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air