Battery Doctor

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
victor11

Re: Battery Doctor

Мнение от victor11 »

Виж с тази: изтегли
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

стана! =))
благодарности :)
iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
qvor4o4

Мнение от qvor4o4 »

Искам да кажа,че и аз имах същия проблем,но сега с тази го нямам.Благодарско
tattoo

Мнение от tattoo »

Имам доста голям проблем с тази програма, попринцип без нея малко преди да си легна си зареждам телефона на зарядно и като се зареди го изключвам и на сутринта си е пълна батерията а вчера го заредих и след това сложих програтата и си легнах спокоино и днес сутринта ставам и какво да гледам батерията ми е на 70% как така на стендбай сама може да падне с 30% @-) o_O b-(
victor11

Мнение от victor11 »

shefastz

Мнение от shefastz »

victor11 написа:Update 5.3
Линка не бачка нещо
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

При мен си работи перфектно. Цъкваш на "REGULAR" и жулиш. :D
Но все пак ето ти един мирър - Battery Doctor Pro v5.3
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
mariomavrov

Мнение от mariomavrov »

Някой може ли да ми кажи вобще може ли да се смени цвета на батерията ?
Аватар
Ненко Вранков

Мнение от Ненко Вранков »

На коя батерия? В самата програма - може! Но ако искаш да смениш тази горе малката в менюто - не така.
Между другото има налична версия 5.4 от месец насам...
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Може ли друг линк за 5.4 версията, благодаря.
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
lian

Мнение от lian »

Аватар
lian

Мнение от lian »

Аватар
kkokko_75

Мнение от kkokko_75 »

Нов ъпдейт има ли..а и линка не работи на последния ъпдейт ?:-/
Благодаря :)
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
captain123

Мнение от captain123 »

Здравейте, откакто си инсталирах Battery Doctor Pro 5.5 имам чувството че когато си зареждам телефона ми стои загрят по дълго време (и може би повечко oтколкото като не ползвам програмата) и май батерията ми пада по бързо. Как я ползвам: Стартирам програмката след което включвам зарядното към телефона. Когато програмката работи телефона не се самозаключва и не заспива сам. Натискам standby/sleep бутона (оставяйки програмката включена) и така докато не ми изпише че е готова да изключа зарядното. Казват че следи заряда дори и когато е изключена - как мислите, дали върши същата работа и когато е изключена ? Всъщност най вече бих искал да знам възможно ли е да ми навреди на батерията по някакъв начин ? Телефона ми е iPhone 4 iOS 4.3.3 jailbroken.
Аватар
b00k

Мнение от b00k »

Значи програмата е пълен боклук, както всички други като нея. И аз я ползвах, препоръчвам ти да я изтриеш. Пише, че измервала през 1%, което не е вярно, има си фиксирани проценти обикновено през 5%. На пример, когато падне до 19%, след това е 14% и накрая 9%, после устройството изгасва.

По мои наблюдения най-надеждната програма с която да си следиш батерията е чрез SB Settings. Като отвориш SB Setting, цъкаш на More/System Options и настройваш Numeric Battery на ON. Реално ти показва процентите през 1%, дори 3% батерия да имаш останала винаги ще можеш да го прочетеш на екрана си.

Не се занимавай с тия шарлатански app-ове дето уж мерели каквото и да е.
filkata88

Мнение от filkata88 »

Аз ползвам програмката от 4,5 месеца.Програмата ми е вкл когато зареждам телефона си. Доволен съм от нея , защото сигнализира кога е заредена напълно. Правя full cycle един път на 15тина дена. Иначе не съм забелязал да има проблем с издръжливостта на батерията спрямо предишните версии на програмата. Ако не правя full cycle естествено пада по-бързо. captain123 не забравяй да излизаш от приложенията си в background режим :)
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
captain123

Мнение от captain123 »

Благодаря много за отговора, внимавам с приложенията и гледам да са затворени. Имам чувството че проблем с Battery Doctor имам само с Iphone 4, гледам че и ти си с такъв, интерестното е че в началото ми дава че заряда ще трае 2,5 часа след това се променя на 3,5 часа. Имам и 3GS и с него нямам такива проблеми а и не загрява толкова като зарежда. Колко ти държи батерията на 4ката ? Възможно ли е все пак Battery Doctor да не работи добре с Iphone 4 ?
filkata88

Мнение от filkata88 »

Зависи колко го ползвам, но ако не го пипам много, само с нормални разговори ми е държал 4,5 дена. Иначе времето за което ще се зареди и на мен се променя, но ако ръчкаш телефона по време на зареждане нормално времето на зареждане да се увеличи. Не съм имал преди това друг Iphone и не мога да дам сравнение на програмата спрямо другите Iphone-и, но като цяло съм доволен от програмата. Единствения недостатък който забелязах е, че когато инсталирах програмата и промених настройките на Remind Charge на On само първия път ме извести да направя пълен заряд. След като го направих, от тогава мина доста време, зареждам телефона няколко пъти без да правя full cycle и не ме известява кога да го направя отново ?:-/
Mishoncho

Мнение от Mishoncho »

Имам едно въпросче ... ако всеки път, когато си зареждам телефона го правя с full charge това дали ще вреди на телефона ? Знам, че е препоръчително 1-2 пъти в месеца, но още след първото full charge зареждане се усети коренна разлика в издържливостта на батерията ... таа.... дали ще вреди на телефона и дали ще има по-голям ефект при почти всяко зареждане с full charge?
iPhone 4/16GB/White/FL Mtel/iOS 5.0.1
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Няма да вреди, не се притеснявай.
"Legio Patria Nostra"
Torev

Мнение от Torev »

Има нов упдате може ли линк ако го има някой? :)
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Аватар
lian

Мнение от lian »

filkata88

Мнение от filkata88 »

Не знам защо, но след последните ъпдейти на програмата спря да ме известява след full cylce зареждане с мелодия... Известява ме само с банер последван от мелодия като за смс... Пробвах да променя настройките но няма ефект. Дайте някакво мнение по въпроса, настройките как са Ви ... ?:-/
phreemind

Мнение от phreemind »

Актуален линк към .ипа?
Публикувай отговор