Проблем със синхронизирането ?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
faceman09

Проблем със синхронизирането ?

Мнение от faceman09 »

Здр синхорнизирах контактите на Iphone със итунс като дадох outlook да одбележа че сам s windows 7 ,microsoft outlook 2003 направих сичко както пише в др. теми за синхронизиране с оutlook самоче контактите ми ги няма в телефона и нз като да ги тарся в компа отварям microsoft outlook и давам на контактс но там невиждам нищо аз ли не тарся правилно или нещо сам прецакал
Аватар
jigita

Re: Проблем със синхронизирането ?

Мнение от jigita »

Ако си имал преди контакти в аутлук а сега вече ги няма ,значи си дал при синхронизацията данните от компютъра да бъдат заменени с тези от телефона.Съотжетно ако си нямал нищо в тела сега нямаш и ж компа.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
faceman09

Мнение от faceman09 »

jigita написа:Ако си имал преди контакти в аутлук а сега вече ги няма ,значи си дал при синхронизацията данните от компютъра да бъдат заменени с тези от телефона.Съотжетно ако си нямал нищо в тела сега нямаш и ж компа.
ето това додох.
Изображение
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Eми то обикновено първия път те пита дали да слее или да замести информацията , а иначе в INFO там където си отворил , но най-отдолу ще видиш има настройка за това дали да бъде и къде заместена информацията.
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
faceman09

Мнение от faceman09 »

jigita написа:Eми то обикновено първия път те пита дали да слее или да замести информацията , а иначе в INFO там където си отворил , но най-отдолу ще видиш има настройка за това дали да бъде и къде заместена информацията.
имали начин да си върна контактите ?
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Mисля ,че не ,но не съм сигурен.Гледам винаги да ги имам на 2 места поне за да не стават такива гафове.Не знам ако върнеш системата преди синхронизацията дали няма да се появат.Това е единственото за което се сещам като вариант , стига да не си изключил възтановяването на системата.
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
faceman09

Мнение от faceman09 »

jigita написа:Mисля ,че не ,но не съм сигурен.Гледам винаги да ги имам на 2 места поне за да не стават такива гафове.Не знам ако върнеш системата преди синхронизацията дали няма да се появат.Това е единственото за което се сещам като вариант , стига да не си изключил възтановяването на системата.
Ок само ако може да ми кажеш от каде да я върна аз сащо ги синхорнизирах и в windows book но нз как да ги вастановя от там в телефона
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Ако ги виждаш в уиндоус бук копирай ги и ги вкарай в аутлук ръчно после синхронизирай с тела.Иначе системата се връща така : контролен панел оттам избираш архижиране и възтановяване.Избираш възтановяване и после точка от кой момент да бъде възтановена.
Пак ти казвам ,че не знам дали ще стане по този начин , но поне нищо не губиш.Ако ги имаш в уиндоус бук е най лесно.
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Публикувай отговор