iOS 4.3
Re: iOS 4.3
4.3 ще върви ли на 3G?
Накаде да виждаш 3G сред изброените.

Прочети цялата тема, многократно е упоменато че с iOS 4.3 се спира съпорта на 3G.

Прочети цялата тема, многократно е упоменато че с iOS 4.3 се спира съпорта на 3G.
Apple iPhone 4 iOS 5 b1
naidenoff написа:Накаде да виждаш 3G сред изброените.
кой ти каза, че се спира съпорта на 3Г? Спират новите версии да работят на 3Г, но не спират съпорта на 3Г
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Ех професоре....... Като пуснат iOS 4.3 и като спрат подписването 4.2.1 какво ще стане?
Става дума за съпорт на iOS над 4.2.1.
Тук не говорим за съпорта на приложения от AppStore.
p.s Абе вия няма ли да се научите да не цитирете предходно мнение.
Става дума за съпорт на iOS над 4.2.1.
Тук не говорим за съпорта на приложения от AppStore.
p.s Абе вия няма ли да се научите да не цитирете предходно мнение.

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
не говоря за айстор аппс над-професоре , епъл си предоставят съпорт все още за старите модели без айфон 1г това, че за тях не излиза нов софтуер не значи, че са ги заебали
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
В какво се изразява този съпорт?
iOS 4.2.1 е финална (последна) версия за iPhone 3G. Тук не се говори за съпорт.. 

изразява се в това, че ако имаш проблем/бъг с телефона те ти го оправят и правят ъпдейт който да го оправя на всички които го имат този проблемlambreto написа:В какво се изразява този съпорт?
това се казва съпорт, а това че си забиваш вовеки с една версия на софтуера не е съпорт, не са и длъжни да ти правят нови версии. казват ти го нормално , че за твоя модел няма да има повече нови екстри и нови версии на софтуера, но никъде не се казва, че проблеми с наличния ти няма да се отстраняват
точно това им е хубавото на епъл , че ти гарантират гъдел поне 3-4 години, а не като андроид които на следващата година дори съпорт не ти предоставят и трябва да си купиш нов телефон
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Ще си ползва телефона 4 години и от нищото ще му се появи бъг... айде бе.. ако не е в гаранция даже няма да те погледнат...DanteIX написа:изразява се в това, че ако имаш проблем/бъг с телефона те ти го оправят и правят ъпдейт който да го оправя на всички които го имат този проблем
Братле, недей така... какъв ъпдейт ще направят на iOS4.2.1, на iPhone 3G?
питай някой с 2г неджейлнат , дали не му тегли системни ъпдейти телефона от време на време, а и софтуерния бъг не мисля че се влияе от гаранционния срок на устройството
аз за 15тина години телефон повече от 2-3 години не мисля че съм ползвал
бенефон драгон 1г
моторола т2288 1г
нокия 3310 2г
сони г7 2г
сименс м55 2г
нокия 5210и 3г
сони ериксон 910и 1г
нокия н81 2г
сони ериксон х1 1г
нокия призм 1г
айфон 3гс вече над 6м, ще го избутам докато пуснат следващия айфон и ако ми е по джоба ще мина на него ако не ще си взема айфон 4
няколко пъти съм бил с по 2-3 телефона заради работата ми така че сумарно са 17+ години
аз за 15тина години телефон повече от 2-3 години не мисля че съм ползвал
бенефон драгон 1г
моторола т2288 1г
нокия 3310 2г
сони г7 2г
сименс м55 2г
нокия 5210и 3г
сони ериксон 910и 1г
нокия н81 2г
сони ериксон х1 1г
нокия призм 1г
айфон 3гс вече над 6м, ще го избутам докато пуснат следващия айфон и ако ми е по джоба ще мина на него ако не ще си взема айфон 4
няколко пъти съм бил с по 2-3 телефона заради работата ми така че сумарно са 17+ години
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Мда, епъл "усилено съпортват" извънгаранционни - срещу$$$ получаваш apple care protection plan. Ебати съпорта.
П.П. Мерси че ми пълниш колекцията с "бисери", задължен съм ти.
П.П. Мерси че ми пълниш колекцията с "бисери", задължен съм ти.
"Мисля-значи съществувам"
чакай , кво общо има софтуерния съпорт с хардуерния, нещо съвсем излизате от смисъла
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Стига глупости. Тук говорим за фирмуер 4.3... 

От къде ги тегли тези ъпдейти бе пич? Моят 2Г, откакто е на 3.1.3 не е изтеглил нищо, а вече година мина.DanteIX написа:питай някой с 2г неджейлнат , дали не му тегли системни ъпдейти телефона от време на време, ...
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
твоя не беше ли джейлнат?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi

Нещо не схващам какво разбираш под системен ъпдейт?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Извинявай, ама...какво пушиш? Смени дилъра.DanteIX написа:твоя не беше ли джейлнат?
"Мисля-значи съществувам"
А как стоят нещата с jail и baseband-а? Имам предвид за тези, които са си ъдейтнали 3gs-ите с 4.2.1 и baseband 6.15.00 дали има някакво решение с GPS-a и бързото падане на батерията?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
GPS аз не съм чувал да работи, но проблема с батерията може да го оправиш като активираш телефона с карта. Аз съм с 6.15.00 и нямам никакви проблеми. Всичко ми работи постояно wi-fi, locations, notifications и понякога скайп не затварям и нямам проблеми с батерията. Можеш да прочетеш тук как да направиш активацията.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Появиха се слухове за официалното пускане на iOS4.3.
Говори се за дати :13.02 , 19.02 , някои казват, че ще го видим заедно с iPad 2.0.
За момента нищо не е сигурно..
Говори се за дати :13.02 , 19.02 , някои казват, че ще го видим заедно с iPad 2.0.
За момента нищо не е сигурно..
Мен тази новина ме интересува основно, за да може да ми се отключи телефона с bb 02.10.04. Дали обаче това ще стане. от Dev Team са казали, че ще има unlock след като излезе ios4.3 . На мен обаче ми е интересно защо това е така, след като след като след излизането на 4.2 не го отключиха. Какво е различното сега от излизането на 4.2? Apple ще дадат ли едно рамо? Глупав изглежда въпроса, но не забравяйте, че няколко стотин хиляди телефона по света стоят заключени стоят в кутийките си в очакване и не купуват нищо от от App Store. Чичо Стиви има интерес тези телефони да се отключат, нали? Та, ще ми интересно кое е различното сега от преди няколко месеца когато излезе 4.2?

Аз не съм чул или видял от DevTeam да кажат,че ще има ънлок след като излезе 4.3....
Е, да бат' Стив Сджоб особено много разчита на... хората, които са минали по тънката лайсна с по-малко пари за телефона си и не са си взели нов отключен телефон; незаконно му разбиват защитата на техниката и махат заключването към операторите (които цакат пари за туй). Та тез мили хорица се счупват да КУПУВАТ... кракнати приложения след туй. Бат' Стиви не е видял и една с'тинка от мен (даже и телефонът ми е втора ръка
) и няма и да види. Та не виждам за какво би съжалявал ако ме няма като негов "клиент". Дреме му на него за таквиз от които няма никаква полза и особено много го е грижа за хора със заключени телефони по чекмеджетата (той без да иска ги заключва все повече във всеки следващ ъпдейт). 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
За последно повтарям да си запазите сигнатури за 4.2.1 , защото има вероятност да направят untethered jailbreak Monte за iOS4.3, като за целта са нужни тези SHSH за 4.2.1!!!