Apple

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
lian

Apple

Мнение от lian »

Последно промяна от lian на 07 Фев 2011, 19:26, променено общо 1 път.
Sovar

Re: Apple

Мнение от Sovar »

Оффф, писна ми от тоя всезнайко.

Напълниха vbox7 с този индивид.

Все компетентен по всички въпроси, "на всяка манджа мерудия".
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Тъпо и скъпо вика.... :)) :)) :))
Тъпите неща са евтини!!!
Sovar

Мнение от Sovar »

Кърти мрака с това, че само на iPhone 4 може да се смени wall-a :D
Аватар
lian

Мнение от lian »

Много е прав за някой неща.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Бях много разочарован от моят Сименс А50 навремето, не можех да си сменям тапета, и от това не се чувствах комфортно при звънене, писане на смс-и. Добре, че следващият ми телефон ги поддържаше, понеже беше java, а не беше iOS базиран! Говоря за вездесъщата Моторола C380.
:)) :)) :))
От кога тапетите се превърнаха в нещо толкова важно за мобилните телефони?!?

Като почне човек да се хваща за дребните неща (wallpapers), и да изтърва по-важните (задържане/зацикляне на телефоните/липса на поддръжка за повече от година, като това е най-доброто на което можете да се надявате), само и само да докаже, че тезата му е правилна, много се дразня.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
masterboss

Мнение от masterboss »

Този ИТ маниак твърди че производствената цена на iPhone4 e 300$, а го продават за 600$
Може да разбира от ИТ но определено не разбира от икономика.

Цената на един продукт не вкл. само себестойността, особено при марка като Apple.
Тази марка си има куп други разходи - маркетингови(за реклама и т.н.), научно-изследователски, разходи за управленския персонал, инвестиране в нови ай-сторове, и все подобни фирмени разходи.
Не казвам че го продават на евтина цена, тук % на печалбата е доста висок, което си е заслужено за такъв изграден бранд, все пак е престижно да си с Apple, вместо примерно с някакъв Samsung.

На този му пиша оценка (2) по икономика, и относно затворената система на Apple - това е чист бизнес.
Но все пак е използвал iPhone 1 2.. не е ли е чул за JailBreak
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...

R.I.P. Steve Jobs 1955-2011
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

ЖИВА ЖИВА ДА НЕ БЯХ

Мамо какъв е тоо кефал бе!?!??! Погледнах какви други клипове има на ютюб... А МАМООООО
Да си намери приятелка да праска и да бега бега бега резко и далече от интернет...

Он акъл има и дава за всичко, припаднах....

Жалко че само веднъж мога да гласувам на ютюб.
Аватар
ti6095

Мнение от ti6095 »

Какъв ИТ специалист бе... Тоя си е чиста проба дървен философ. Тоя е толкова смешен че си нема на представа. Откакто преди време попаднах на 1 негово клипче относно facebook не зная да се смея ли, да плача ли... Какъв е тоя всезнаещ и всевиждащ мозък, че да дава на всичко оценка... Тва му се казва trolling... Не съм го гледал точно това още но просто знам че довечера като го гледам още повече ще се издразня
iPhone 4 16GB iOS 6.0.1 Mtel NO JailBreak
Аватар
carloss911

Мнение от carloss911 »

Абе не се нахвърляйте така на човека...Не отричам ,че за някои неща прекалява ,но има и такива, които са напълно верни.
IPhone 3G[S] IOS 5 Official Unlocked-ORANGE(FR)
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

carloss911 написа:Абе не се нахвърляйте така на човека...Не отричам ,че за някои неща прекалява ,но има и такива, които са напълно верни.
Няма спор, но маниера му просто е на абсолютен убитак, дразни с това че си качва самоделките клипове и раздава акъл без никой да го пита..

Да, вярно е и че никой насила не ни кара да гледаме тоя булшит, но това не променя факта че го има някъде там в интернета и сме го видяли...
dELpI

Мнение от dELpI »

И тука ли пуснахте пича дето няма пералня и само тая жълта тениска носи...гледал съм му 2-3 клипа и то не защото ми харесват,а да видя каква простотия пак ще каже и вече НИКОГА няма да му цъкна дори на някой клип.Този е напълно малоумен и се мисли,че знае всичко...Ама нормално да е такъв,като няма какво да праска,а само тея клипове дето прави са му в главата...да си намери жена бързо,че иначе ще стане като Вучков :D
Левски или Смърт !!!
Публикувай отговор