Jailbreak/Unlock(iP4) iOS 4.2.1 с GreenPois0n(Win & Mac)
Re: Jailbreak/Unlock(iP4) iOS 4.2.1 с GreenPois0n(Win & Mac)
Здравейте,
аз току що направих GP, уж всичко беше успешно, инсталирах Cyidia, рестартира се само няколко пъти.
Сега се опитвам да запиша някаква малка игричка (пробно), която да е "хакната" , но пак ми дава грешката в iTunes, все едно не е джейлнат телефона?
Тела е iPhone 4, заключен към Mtel с фирмуер - 03.10.01.
Някакви идеи?
аз току що направих GP, уж всичко беше успешно, инсталирах Cyidia, рестартира се само няколко пъти.
Сега се опитвам да запиша някаква малка игричка (пробно), която да е "хакната" , но пак ми дава грешката в iTunes, все едно не е джейлнат телефона?
Тела е iPhone 4, заключен към Mtel с фирмуер - 03.10.01.
Някакви идеи?
iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
Да влез в Сидия и си сложи това репо cydia.hackulo.us/ и от там installous !!!! п.п. Имайте напредвид че в момента в Сидия е пълно мазало така че не се шашкайте !!!!
как реши, че е "не" ...след като навсякъде пишат, че се очаква веднага щом излезе 4.2.5 или 4.3 ...като 4.2.5 и 4.2.6 ги има вече?uomoto написа:Не!
Както е лафът - блажени са верующите. Прав е uomoto. А туй дето "скоро" ще излезе ънлок, го слушаме в различни интерпретации от около половин година (откакто излезе иОС 4.1). Докато не излезе наистина ънлок, всичко останало са обикновени слухове без никаква стойност. Но да спрем офтопика - темата е за джейлбрейк и неслучайно още в началото е уточнено, че става дума само за ФО телефони. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
и такива, които ползват карта на оператора към който са заключени.
за ънлока... кой както сметне за добре да си формира мнение.
за ънлока... кой както сметне за добре да си формира мнение.
Здравейте.
Споделям опит - Имам iPhone 4 от Мтел, версия на софтуера 4.2.1. ФЗ. Никакви манипулации не са правени,преди това, върху телефона.
Използвах 'greenpois0n' RC5_b2. С 'Windows 7 Ultimate 64bit' . (Бекъпнах, преди процедурата.)
Следвах стъпките от темата. Всичко мина както е посочено, че трябва да се случи...
Сега телефона е 'Jailbreaked' с 'Ínstallous 4' и 'AppSync 4.0+' . Всичко работи плавно и сигурно.
Благодаря за споделената информация.
Споделям опит - Имам iPhone 4 от Мтел, версия на софтуера 4.2.1. ФЗ. Никакви манипулации не са правени,преди това, върху телефона.
Използвах 'greenpois0n' RC5_b2. С 'Windows 7 Ultimate 64bit' . (Бекъпнах, преди процедурата.)
Следвах стъпките от темата. Всичко мина както е посочено, че трябва да се случи...
Сега телефона е 'Jailbreaked' с 'Ínstallous 4' и 'AppSync 4.0+' . Всичко работи плавно и сигурно.
Благодаря за споделената информация.
Jail-нах iPod Touch 2G MC без абсолютно никакъв проблем на Win 7 ultimate 32 битов с антивирусна kaspersky. Cydia я инсталнах от лоудера, не съм ползвал redsnow.
Колега тези слухове за ънлок ги пускат некви дечица,които нямат 17год. , не се подлъгвайте.gulag написа:как реши, че е "не" ...след като навсякъде пишат, че се очаква веднага щом излезе 4.2.5 или 4.3 ...като 4.2.5 и 4.2.6 ги има вече?uomoto написа:Не!
Ако има достоверени слухове ,веднага ще се отрази във форума!
Имам twitter-a на всички известни хакери,които се занимават с jalibreak & unlock...

Иначе всичко друго си е наред.
Последно промяна от bog_haron на 07 Фев 2011, 13:51, променено общо 1 път.
ура 
Супер бързо и лесно стана при мене

Супер бързо и лесно стана при мене

Да не си връщал back up?bog_haron написа:След джейла ми изчезна програмата App Store може ли да се възстанови от някаде?
Иначе всичко друго си е наред.
-
Аз бях с редсноу и джейлбрейка не се получи. Направих рестор и всичко се случи както трябва.
Не не съм връщал нищо,инсталирах след джейла GPS и Iradar и след час като се рових из качените приложения забелязах че липсва Апса.Имали начин да си го възстановя без Рестор ?
Това е супер глупаво...
Пробвай със синхронизация...
Провери си приложенията през SBSettings(ако имаш)...
Settings>General>Restriction.. - enable/disable , провери да не е спряно от там..
/var/stash/Applications.xxxxx/ виж дали има папка AppStore.app
Пробвай със синхронизация...
Провери си приложенията през SBSettings(ако имаш)...
Settings>General>Restriction.. - enable/disable , провери да не е спряно от там..
/var/stash/Applications.xxxxx/ виж дали има папка AppStore.app
Може да е глупаво но аз като си купих телефона не виждах Voice Memo иконката и фликнах надясно от главния хоумскриин и го потърсих в сърч. То ми го намери и иконката се появи. Пробвай нищо не ти пречи 

iPhone 4 16GB iOS 6.0.1 Mtel NO JailBreak
Има го в Settings>General>Restriction.. - бутона е ОН но я няма иконата.В сърч не ми излиза и няма как я извадя.
Изключи restrictions..и направи hard reset..
Направи една синхронизация с iTunes...
SBSettings имаш ли?
Направи една синхронизация с iTunes...
SBSettings имаш ли?
Не нямам SB Seiting,опитах с хард ресет и синхронизаци с Айутунс но пак нищо.
Кажи какво си правил точно, неможе да ти изчезне така след джейл AppStore....
След джейла с GreenPois0n Само инсталирах кракнати програми като Mx Tube,GPS,iuploader,Ifiles, i IblueNova и синхронизирах.
Добавих и няколко сорса в Сидия заради блутота и за кракнати те програми.Това е
Добавих и няколко сорса в Сидия заради блутота и за кракнати те програми.Това е

Сега рестор на ново,активация,set as new, jailbreak. Сложи AppSync, iFile и си качи кракнатите приложения, 1000000% няма да имаш нито 1 проблем....
Ок,явно няма да стане по лесен начин мислех че ще се размина без Рестор но ............
Благоадря ти за съветите.
Благоадря ти за съветите.
Интересно, аз бях с редсноу 0.9.6. Джейла с greenpos0n-а мина нормално (от 2рия път, като нацелих точно ДФУ:))
Днес се опитах да джейлна и на едни колеги телефоните, пак от предишния същи редсноу (аз съм го правил), и не стана. Зависва на "Jailbreaking..." и нищо не се случва.
Някакви идеи? Единствената възможна разлика която виждам са инсталирани програми, и това че моя го джейлнах с личният ми лаптоп (уин7 32бит) а техните се опитах с уин 7 64бит. Пусках го и в компатибилити моуд - няма разлика.
Утре ще занеса моя лаптоп да пробвам с него...
Днес се опитах да джейлна и на едни колеги телефоните, пак от предишния същи редсноу (аз съм го правил), и не стана. Зависва на "Jailbreaking..." и нищо не се случва.
Някакви идеи? Единствената възможна разлика която виждам са инсталирани програми, и това че моя го джейлнах с личният ми лаптоп (уин7 32бит) а техните се опитах с уин 7 64бит. Пусках го и в компатибилити моуд - няма разлика.
Утре ще занеса моя лаптоп да пробвам с него...
Нали не забравяш да държиш Home бутона, докато не се появи логото? 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Държах го 2-3 мин. поне 
Както и да е, с XP се оказа че става на същия телефон на който с win7 64-bit не стана. Явно софтуерчето не работи добре с него, добре е да се отбележи

Както и да е, с XP се оказа че става на същия телефон на който с win7 64-bit не стана. Явно софтуерчето не работи добре с него, добре е да се отбележи