Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Има я вече както написах по горе , цена 2'99$.В BigBoss а вече и кракната в Xsellize
edit: нещо ефекта хич го няма поне след респринг.Сега ще пробвам и рестарт пък дано забележа нещо.
едит 2: файда никаква или поне трудно забележима , поне от кракнатата версия.Дано проблема да е в нея ,защото иначе за нищо не става това приложение.
Последно промяна от jigita на 29 Яну 2011, 12:12, променено общо 2 пъти.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Кракнатата версия може да доведе устройството ви до рестор! Внимавайте! Има такъв опарен вече с iPhone 3G, след инсталация от xsellize му вкара тела в сейф мод. Oправи се след като изтри 3DBoard и преинсталира MobileSubstrate.
При мен проблеми няма ,но и видим ефект също. Както и да местя плъзгача за обем все еднакво ми изглеждат. Някой друг пробвал приложението да сподели при него как е.Аз го пробвах на iphone 4 ios 4.2.1
Последно промяна от jigita на 29 Яну 2011, 15:27, променено общо 1 път.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Не е нищо особено, зуумва ти бекграунда и го мести в зависимост от въртенето на телефона, иконките нямат ефект, което съвсем обезсмисля нещата поне в тази версия, за напред може и да успеят да създадат по-реален 3D ефект, но засега не смятам да го ползвам.