Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Всичко за основната програма за връзка и синхронизация на информация и съдържание между компютъра и мобилния телефон или MP3 плейърите на Apple. Задължителна за всеки iPhone или iPod touch потребител.
Публикувай отговор
victor11

Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!

Мнение от victor11 »

Превод на текста в червено:
Паролата трябва да е минимум 8 знака и да съдържа в себе си поне една цифра, поне една главна буква и поне една малка буква. Не се допускат интервали и повторение на даден знак повече от два пъти последователно. Не използвайте AppleID или парола, ползвани от вас през последната година.
pluvecat

Мнение от pluvecat »

Здравейте от вчера се присъединих към семейсвтото на Епъл Айфон и започнаха проблемите прочетох почти цялата тема, започнах да се регистрирам и стигнах до ето тази стъпка http://store.picbg.net/pubpic/F5/91/a01 ... 6ff591.jpg излизат ми само първите 3 метода за плащане липсват останалите включително и None във момента не разполагам с никакви карти каквито и да е било (аз попринцип нямам никакви) защото преди около седмица обраха апартамента и незнам какво да правя супер неприятно е не мога да си кача никаква музика,филми,игри,картинки и приложения само седя и го гледам този айфон. Благодаря за отделеното време ако ще ми обяснявате нещо Ви моля да ми обяснявате като на малоумен защото съм нов никога не съм имал айфон нито смартфон и няма да знам какво да правя/
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

За да ти излезе "None", трябва ПЪРВО да избереш някое free приложение в AppStore. Цъкваш го да го "купиш" и през него се регистрираш и ще има "None". Уж си чел, но явно не си прочел най-важното в темата. :)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
pluvecat

Мнение от pluvecat »

Дай ми някакво free приложение моля те.
victor11

Мнение от victor11 »

Ето ти едно: VLC.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Зареди например Skype

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
pluvecat

Мнение от pluvecat »

Изобщо не мога да видя къде е тва нещо да го купя... и след това не ми е много ясно какво трябва да правя...тези стъпки през лаптопа ли се правят или през айфона
victor11

Мнение от victor11 »

Ами вземи чети и следвай ръководството - в първия пост е описано и показано всичко, стъпка по стъпка.
qvor4o4

Мнение от qvor4o4 »

Току що се регистрирах с пощата ми,която е в абв и нямаше проблем от първия път стана.Много полезно ръководство
viki_ssf

Мнение от viki_ssf »

Здрасти, исках да и си сваля някой приложения на моя iPhone 4 който е купен от ат&т и за тази цел използвах акаунта на брат ми който е регистиран в германия и сега в app store i iTunes ми излизат на немски и предполагам с немски данни вътре!?! Как да си върна старите настойки на тези 2 приложения и да си ми излизат на английски както си бяха преди, от САЩ??? Трябва да си направя нов акаунт и там да посоча държавата койято искам и бихте ли ми препоръчали да ползвам бг iTunes, защото разбрах че имало такъв???

P.S> Когато му влезнах с потребителското име и паролата ми излезна някво съобщение на немски че приложенията и нещо си там др. щяло да ми бъде на немски и с немски данни и имаше само "ок" да се натисне!?!
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Така е. Сега трябва да отидеш в Settings -> Store и да натиснеш Sign Out и ще излезе от немския акаунт. После по описаната в таз тема процедура си правиш нов български (и/или американски) акаунт и пак от същото място влизаш в него и вече ще си на английски. B-)

Аватар
Citroen C4

Мнение от Citroen C4 »

Привет
Всичко направих както е е описано в първия пост... но като си отворих пощата и ето това ми излезна:
http://ivankemilev.snimka.bg/other/snikite.551768
Без линк за активация. Отварях пощата с почти всички браузъри и все това ми дава. На някои дали му се е случвало и дали има решение на проблема.
iPhone 3Gs, ФО, iOS 4.1, Firmware 05.15.04
victor11

Мнение от victor11 »

Препрати си писмото в друга поща и го отвори оттам - там линкът ще ти се покаже. В abv и други се оплакваха от подобен проблем.
Аватар
Citroen C4

Мнение от Citroen C4 »

Благодаря ти victor11
Стана както каза... вече няма проблем.
iPhone 3Gs, ФО, iOS 4.1, Firmware 05.15.04
bateStef4o

Мнение от bateStef4o »

Разбирам, че по-знаещите се дразнят на некомпетентни въпроси!
Обаче....мисля, че са прави :)
Наистина, колеги, дайте да четем преди да питаме. И аз съм нов в темата (бях с Нокиа допреди 3 дни), но са ни го написали наистина като за малоумни. :O)
При мен стана от първия път, благодаря за ръководството!
viki_ssf

Мнение от viki_ssf »

Така да споделя нещо. Направих си акаунт през саита на айпъл , така нареченото Apple ID с парола и пощя о всичко!!! Там в самия сайт не ти иска да въведеш данни за карта и сметка и тн. След това като се опитах да влезна в тази поща и парола да си сваля някое free приложение ми изписа че не съм си направил пълна регистрация и ми изискваше да напиша кредитна карта и тн, като НЯМАШЕ никъде да цъкна NONE!!!. Отворих iTunes на компа и опитах начина описан в темата да отворя някоя безплатна игричка или квото и да било и тогава ми излезна да си направя нов акаунт, но аз въдедох този, който го бях направил вече и като дойде секцията за метода на плащане пак нямаше NONE!!! Направих нов акаунт по посечения начин през iTunes и тогава се появи това NONE!!! Което означава че само по този начин става, а с направени акаунти и искане за преработка или редакция не става, трябва да се прави нов акаунт или поне това показа моя малък неволен експеримент!! Дано да бъда полезен на някого!!!
rousse01

Мнение от rousse01 »

Привет!
Разрешавам да ми удариш шамар за тъпия въпрос, но....
-колкото и добро да е ръководството ти за резистрация- имам проблем- след като се проведе търсенето на "shazam" никъде няма бутон Get Apss. :-/ Някакви идеи? С последната версия на програмата съм.
И понеже така и така съм започнал да си играя с нервите ти- (признавам чистосърдечно, че никога не съм държал подобен телефон в ръка)- едно кратко ръководство за активацията на iPhone4.
Надявам се- ще простиш невежеството ми.
Поздрави!
Бисер Тодоров
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Ами щом си с последната версия значи трябва да ти пише "Free App", което е същото като Get App. Кликаш на него и продължаваш, както е описано в първия коментар.
А и няма да е зле след като приключиш с регистрацията да хвърлиш едно око и на тази тема - Полезни ръководства за iPhone.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
vor

Мнение от vor »

Здравейте,при мен регистрацията се получи от първия път.Мина малко време и се усетих,че съм регистриран на БГ маркета.Излязох от акаунта и се опитах да си направя нов акаунт в Американският итюн,както епоказано в ръководствата,с друг мейл.Да ама не.Когато стигна до страницата с адреса, вече ми пише-България.Моля за помощ,къде бъркам? :)
Аватар
орле

Мнение от орле »

а за да си купуваш приложения от американския стор трябва ли картата която си добавил към акаунта ти да е с долари като валута ?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Не, трябва да е с рубли или сръбски динари. След като е американски, с каква валута ще се плаща според теб?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
орле

Мнение от орле »

gorgior написа:Не, трябва да е с рубли или сръбски динари. След като е американски, с каква валута ще се плаща според теб?
с драхми може би ? :))
Аватар
r3b1LLi0n

Мнение от r3b1LLi0n »

Незнайно как имам 5 authorized компютъра и искам да ги ДЕАУТОРИЗИРАМ ,но iTunes ми казва ,че трябва да изчакам до 7 Юли?
Някой да знае как да ги деауторизирам по друг начин?
iPhone 5 :D
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Като влезеш в тези компютри и дадеш Store>Deauthorize this computer...
Аватар
r3b1LLi0n

Мнение от r3b1LLi0n »

Няма как да вляза... :-X Реших да си направя нова регистрация.
За целта си направих и нов e-mail.
Стриктно следвах инструкциите от тази тема и се регистрирах.
След "Verify Your Email Address" *7-ма стъпка от ръководството
Ми изпратиха писмо на е-мейла озаглавено "Please verify the contact email address for your Apple ID."
В което пише:
Изображение

Няма линк през който да си валидирам акаунта.
Цъках няколко пъти на Resend Verification Email през iTunes, в момента имам 5-6-7 писма и в никое от тях няма линк??
iPhone 5 :D
Публикувай отговор