Интернет на 3G
Интернет на 3G
Наскоро си джейлнах телефона с redsn0w.Тела ми е 3G 16GB Фабрично отключен baseband 05.15.04 До сега нямах никакви проблеми и си цъках през Wi-Fi в нас и си имах нет,но като реших на вън да си пусна EDGE или 3G-то не иска да се пусне...горе ми изписва "E" или "3G",но като се опитам да влезна някъде ми казва,че неможе защото не съм свързан към Интернет...от какво може да ми е проблема ?
Левски или Смърт !!!
Re: Интернет на 3G
SBSettings да имаш?
Или да си правил нещо за спиране на мобилния?
Направи reset network settings и пробвай.
Или да си правил нещо за спиране на мобилния?
Направи reset network settings и пробвай.
Имам SBSettings,пробвах с reset network settings и с airplainmode да го пусна и спра зада захапе ама нищо не стана...
Левски или Смърт !!!
Аз преди 2-3 дена влизах без проблем,после няколко дена имах проблем и никъде неможех да влизам,а сега пробвах с 3G и влиза...немога да го разбера вече какво се случва,важното е че проработи и то от изведнаж без да пипам нищо 
По-късно пак ще пробвам и дано да нямам проблеми пак,че е доста изнервящо 2-3 дена да нямам никъв нет и изведнаж да се появява...Мерси все пак
P.P. Пак се прееба :@:@:@:@

По-късно пак ще пробвам и дано да нямам проблеми пак,че е доста изнервящо 2-3 дена да нямам никъв нет и изведнаж да се появява...Мерси все пак

P.P. Пак се прееба :@:@:@:@
Левски или Смърт !!!