Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Проблемат ми е че само стандартните сорсове в Cydia ги имам а там е само платената версия на IFile а пък немога да добавям докато не премахна проблема с HTTP файла за които писахме по горе.Проблемат ми сега е че не мога да задам права на този файл които ми прати "uomoto" .Бихте ли ми казали за някаква алтернатива за задаването на права?
Inferno_69 написа:Проблемат ми е че само стандартните сорсове в Cydia ги имам а там е само платената версия на IFile а пък немога да добавям докато не премахна проблема с HTTP файла за които писахме по горе.Проблемат ми сега е че не мога да задам права на този файл които ми прати "uomoto" .Бихте ли ми казали за някаква алтернатива за задаването на права?
Ползвай WinSCP (win) или Cyberduck(mac) ,за задаване на права.
iFIle ,може да я намериш кракната в репото на cydia.xsellize.com
Мхм разбирам но още когато ми даде файла го замених с повредения и бях забравил за правата на файловете и сега влизам в Cydia но не мога да инсталирам нищо а на телефона нямам OpenSSH и за това не мога да ползвам WinSCP.Можете ли да ми кажете дали чрез конзола(имам нещо като DOS-a za Windows инсталиран) на телефона ще мога да създам права на файла и ако да бихте ли ми казали какво трябва да се напише.Благодаря ви предварително!!!!!
Вижте на шота какво написах и какво ми излиза дадох да направи права на цялата папка(или поне така мисля) и ми излиза това на долу има още и пише същото но за останалите файлове в папката включително и за въпросния HTTP файл.Исках да направя права само на дадения файл HTTP но той е неопределен като тип и затова не знам какво да напиша като разширение за него.Къде ми е грешката?
su
password: alpine
като пишеш паролата няма да се виждат буквите, само гледай да го напишеш правилно и натисни return
После си пишеш командите за правата
uomoto написа:su
password: alpine
като пишеш паролата няма да се виждат буквите, само гледай да го напишеш правилно и натисни return
После си пишеш командите за правата
Извинявай но не те разбрах.Как да ги въведа тези неща."su" някаква команда ли е?
victor11 написа:1. Грешката ти е, че не си логнат като root, а като mobile.
2. Не е желателно да пипаш правата на останалите файлове.
А как да се логна като root?
P.S.Извинявам се за въпросите може да звучат нелепи но от неотдавна имам Iphone и някои неща просто не ги знам.
Благодаря ви много!!!Супер много ми помогнахте и бяхте крайно полезни.Малко се бях отчаял че ще трябва да преинсталирам ОС на Iphonе но сега всичко си върви перфектно.Показва ми се една грешка като стартирам Cydia "NODATA1 NODATA2" но решението го намерих в тази тема - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 1+nodata+2 Благодаря ви отново и довиждане