Здравейте, не намерих подобен на моя проблем и създавам тема.
Iphone 3G, FW 3.1.3, ФЗ, преминах от 2.2.1 към 3.1.3 по точни указания, с програмите reds0w и ultrasn0w, всичко спазено.
Веднага след джейлбрейка забелязах, че екранът е изключително тъмен. След ънлок не се оправи. Освен това забелязах, че като скролирам, например списъка с контакти, не се чува онзи характерен звук от "щракане" .Къде може да е грешката, според вас, и поправима ли е?
Благодаря за отделеното време.
Тъмен екран и частична загуба на звук след джейлбрейк
Re: Тъмен екран и частична загуба на звук след джейлбрейк
След Restore Set as new ли зададе,не връщaл Back up.Дефакто след като го хактивира.
Я пробвай да си направиш настройките на телефона както са били преди 

Един ден след процеса зададох Set as new, но сега, поне временно съм усилила светлината от Settings.
А настройките преди не знам как са били, в смисъл такъв, че както си е бил, не съм го пипала никога да си правя каквито и да било настройки
Едит: Казаха ми, че не било хубаво да правя бекъп за това не съм правила.
А настройките преди не знам как са били, в смисъл такъв, че както си е бил, не съм го пипала никога да си правя каквито и да било настройки

Едит: Казаха ми, че не било хубаво да правя бекъп за това не съм правила.
Settings>Sonds>Lock Sonds >ON
Пробвай да изключиш в Settings->Brightness->Auto-Brightness = OFF.
Моето е на ОN, а слайдерчето ми е след средата и понякога е доста тъмен екрана, но пък мен така ми харесва, иначе ме заслепява..
За звука при контактите - по принцип няма такъв звук при скролиране за контактите, пробвай в алармата например, ще видиш, че си работи.
Моето е на ОN, а слайдерчето ми е след средата и понякога е доста тъмен екрана, но пък мен така ми харесва, иначе ме заслепява..
За звука при контактите - по принцип няма такъв звук при скролиране за контактите, пробвай в алармата например, ще видиш, че си работи.

Да, аз още вчера си изключих аутото и сама увеличих светлината почти до край, а не това вреди ли по някакъв начин на дисплея, или да ускорява "изхабяването" му, така да се каже?
За звука, наистина на алармата има звук, а на някои места няма, явно има някои промени тук- таме.
Ако тези неща са нормални за този фирмуеър, значи няма да се притеснявам напразно
За звука, наистина на алармата има звук, а на някои места няма, явно има някои промени тук- таме.
Ако тези неща са нормални за този фирмуеър, значи няма да се притеснявам напразно

Ще Ти "товари" очите и най- вече батерията!
"Legio Patria Nostra"
На 3Г-то ми, 3.1.2 фирм, а сега и на четворката, 4.1.2 фирм никога не е имало звук като при алармата при контактите.Може би си го имала с някоя екстра от Сидия.