Какво е SSH ?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
iphoneman

Какво е SSH ?

Мнение от iphoneman »

Здравейте.Искам да ВИ попитам какво е това SSH , което употребявате почти във всеки пост тук?
Искам да знам и защо не мога да свържа телефона си с iPhone PC Suite дава ми - unknown и ми излиза едно прозорче с жълта удивителна, след което програмата pc suite се затваря?
Ако омажа нещо или просто искам да почистя телефона си и реша да го ресторна как да направя бекъп на настройките и програмите си?
Благодаря Ви
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Какво е SSH ?

Мнение от Adamov »

SSH е протокол благодарение на който се връзваш към телефона по безжичен път. предполагам че го нямаш инсталиран и за това не ти работи PcSuit-a въпреки че не съм сигурен дали тя изискваше ssh защото аз лично не я ползвам нея. ако омажеш нещо е добре да си направиш бекъп на контакти, мейли, дати в календара но не и настройки. защото при евентуален рестор от itunes се задава set as new iphone (при условие че си отключвал със ziphone) а цъкнеш ли това не се пазят настройки и нищо. има доста хора който си връщат бекъпа и нямат проблеми.ОК.не е казано че трябва и да имаш но аз силно препоръчвам след рестор да се казва на itunes че телефона е нов :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
huri
Обратна връзка:

Re: Какво е SSH ?

Мнение от huri »

Adamov написа:SSH е протокол благодарение на който се връзваш към телефона по безжичен път. предполагам че го нямаш инсталиран и за това не ти работи PcSuit-a въпреки че не съм сигурен дали тя изискваше ssh защото аз лично не я ползвам нея. ако омажеш нещо е добре да си направиш бекъп на контакти, мейли, дати в календара но не и настройки. защото при евентуален рестор от itunes се задава set as new iphone (при условие че си отключвал със ziphone) а цъкнеш ли това не се пазят настройки и нищо. има доста хора който си връщат бекъпа и нямат проблеми.ОК.не е казано че трябва и да имаш но аз силно препоръчвам след рестор да се казва на itunes че телефона е нов :)
И не само безжичен....!
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Публикувай отговор