Март, Братле. Apple са традиционалисти. Щом първият е пуснат през март, бъди сигурен че и вторият е тогава.nistel написа:Все си мисля, че 4.3 ще бъде пуснат когато пуснат новия iPad. Промените в 4.3 са предимно за iPad и насочват към хардуерни разлики (липса на home button) и според мен ще го забавят до Април за да има по-голям ефект ..
Код за потвърждение: Избери целия код
Release date
Wi-Fi model (U.S.):
April 3, 2010
Wi-Fi + 3G Model (U.S.):
April 30, 2010
Both models (nine more countries): May 28, 2010
Така е, точният пример съм аз. iPhone 3G 8 GB ... 4.1 .. 5.14.02, и от октомври месец го използвам като iPod и все още нищо не се говори за този ънлок. Извинявам се ако не съм по темата, но ако може да ме светнете за този ББ дали ще излезе ънлок когато излезе 4.3 или просто да знам, че ще си карам с iPodОбаче като знам, че има хора дето чакат от октомври - направо не ми се мисли. Чух, че вече масово си сменяли 4 ките за 3gs с американци без доплащане. Търпение, братя!
Моя iphone 4 дойде с 4.1 bb 02.10.04. Чакам само от седмица и вече ми е нервно. Ако трябва, ще чакаме и до март, заслужава си.
Обаче като знам, че има хора дето чакат от октомври - направо не ми се мисли. Чух, че вече масово си сменяли 4 ките за 3gs с американци без доплащане. Търпение, братя!
Колега, защо чакаш 3 месеца без телефон? Прочети тази тема - за твоя случай е:r3s53c7 написа:Така е, точният пример съм аз. iPhone 3G 8 GB ... 4.1 .. 5.14.02, и от октомври месец го използвам като iPod и все още нищо не се говори за този ънлок. Извинявам се ако не съм по темата, но ако може да ме светнете за този ББ дали ще излезе ънлок когато излезе 4.3 или просто да знам, че ще си карам с iPodОбаче като знам, че има хора дето чакат от октомври - направо не ми се мисли. Чух, че вече масово си сменяли 4 ките за 3gs с американци без доплащане. Търпение, братя!
Моя iphone 4 дойде с 4.1 bb 02.10.04. Чакам само от седмица и вече ми е нервно. Ако трябва, ще чакаме и до март, заслужава си.
Обаче като знам, че има хора дето чакат от октомври - направо не ми се мисли. Чух, че вече масово си сменяли 4 ките за 3gs с американци без доплащане. Търпение, братя!
3GS-ката трябва поне още една година да изкараuomoto написа:Наближава и края на 3gs вече...