Мерсиiviubaveca написа:Изглежда доста хубаво утре или вдругиден може да си я купяДано си заслужава
Done, на личниDeluxBG написа:Здравей, от известно време си търся подобна програма, дали ще може да ми пратиш код.
Мерси !![]()
Здравейbarlio написа:Здравей и аз търся подобно приложение, може ли промо код и за менБлагодаря
Върнаха се на работа по-рано от съобщенотоbarlio написа:Е нека и от Apple си починат малкоНяма проблем ще почакам, благодаря ти за отговора.
Благодаря ти!barlio написа:Дръпнах програмката, много е добра и ползотворна![]()
Браво за услията и идеята, това е най-интелигентно направената програма за това устройство която видях. Аз като цяло доста съм разочарован от великото устройство ай фон (ай сиктир), именно защото липсват такива основни функции в телефона като например да се будиш с mp3-ка и куп други недомислия и липси на функции и възможности, които се срещат дори в най-елементарните телефони за по 9 кинта. В този ред на мисли може ли да ми препоръчаш програма за контрол на акселеометъра, примерно да изключва звука при входящи пожиквания когато го обърна и разни други екстри на акселеометъра.
Thankspipera написа:Ооо страшна идея брато!! От кога търся нещо подобноако може прати един промо код да я пробвам
Hiblackadder написа:Едно питане, алармата работи ли в "спящ" режим или трябва да е активна за да ме събуди?