Jailbreak iPhone2G/3G/3GS/iPod 3.1.2 с RedSn0w 0.9 Win/Mac
Re: Jailbreak iPhone2G/3G/3GS/iPod 3.1.2 с RedSn0w 0.9 Win/Mac
във ДФУ го открива,после рестарирах телефона,но пак не го намира...
пс.пробвах на 2 лаптопа и пак не става...
пс.пробвах на 2 лаптопа и пак не става...
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Нещо има в софтуера на телефона!
Пробвай с редсноу още веднъж,но без да маркираш install cydia
И ако правиш рестор , го направи от ДФУ..
Пробвай с редсноу още веднъж,но без да маркираш install cydia
И ако правиш рестор , го направи от ДФУ..
Здравейте,
имам проблем с Iphone 2G 8GB. Следвах стъпките в тази тема, за да премина от 2.0.2 на 3.1.2, но след като преминах през стъпки 1-5 сега redsn0w не успява да свери двата файла. Дава ми съобщение Unable to recognize specified IPSW.
Изчетох доста от темите в този форум, но не открих какво трябва да направя при този проблем.
Моля ви за малко помощ.
Телефонът в момента си разчита картата, но ми позволява само спешни повиквания. Itunes също казва, че картата не се поддържа и не ми дава никакъв избор.
Предварително много ви благодаря!
имам проблем с Iphone 2G 8GB. Следвах стъпките в тази тема, за да премина от 2.0.2 на 3.1.2, но след като преминах през стъпки 1-5 сега redsn0w не успява да свери двата файла. Дава ми съобщение Unable to recognize specified IPSW.
Изчетох доста от темите в този форум, но не открих какво трябва да направя при този проблем.
Моля ви за малко помощ.
Телефонът в момента си разчита картата, но ми позволява само спешни повиквания. Itunes също казва, че картата не се поддържа и не ми дава никакъв избор.
Предварително много ви благодаря!
Помогнете !!! Здравейте първо на цялата банда тук !!!от скоро съм с Iphone 3G black (сестра ми го подари след като си взе 4) та ....Със много стара версия на фирмуера съм 3.0(ще ме прощавате ако не се израьявам правилно....) снощи аз умника реших да си ъпдейтна врсията на 3.1.2 и незнам защо се заиграх с по горе написните ступки за restore и телефона (някак ми се етори логично и лесно и си помислих че ще успея да го ъпдейтна,въпреки че знам какво е ъпдейт и рестор ужас голяма излагация) следвах всички стъпки до "Четвърта стъпка
След като се отвори RedSn0w натиснете бутона Browse"
и от там нищо ... заключих си тел и не разпознава СИМ картата на Глобул
дайте съвет какво да направя или куде да си го отключа или може би пак трябва да направя рестор УЖАС ...
След като се отвори RedSn0w натиснете бутона Browse"
и от там нищо ... заключих си тел и не разпознава СИМ картата на Глобул
дайте съвет какво да направя или куде да си го отключа или може би пак трябва да направя рестор УЖАС ...
Последно промяна от killbill на 06 Яну 2011, 16:15, променено общо 1 път.
Връщаш се в началото на темата и гледаш 4 точка.
Прати ми линк моля те !!! че съвсем се обърках !!!
На redsn0w 0.9.4 посочваш 3.1.2 за твоя телефон,който си свалил предварително на компа 

Здравейте пак, упдейтнах успешно телефона на 3.1.2 както пише стъпка по стъпка обаче не ми разпознва SIM картата на Глобул пишe ...no service ..
дайте съвет
дайте съвет

Всичко е ОК
Много ви благодаря !!!

-
Здравейте, досега бях с 2.1 версия с турбосим. Току що минах на тази версия на софт-а всичко мина нормално, но като се опитам да отключа телефона по този метод http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 89&start=0 Cydia заби и сега стои на loading data и не зарежда нищо иначе се включва и изключва телефона не е забил. Преди да остане на това съобщение се опитах да инсталирам ултрасноу и ми казваше, че не може да намери сорса. От коя точка да пробвам пак. Мерси предварително.
Колега за първи път като се пусне cydia се оставя да се зареди хубавичко.... да го имаш в предвид.
Ресторнах с 3.1.3 .. всичко идеално ,джейлбрейк с redsnow 0.9.4 , отварям itunes ,синхронизирам контактите и.. изчезнаха ми половината иконки от iPhone-а включително CALL , notes и още ... следва пак рестор 

iPhone 5 

Направи Jailbreak с RedSn0w 0.9.2.
-
Ох проблем помош ! Значи така телефона е Ф3 - 16 Гб од АТ%Т Олд БоотРом 29 седмица . Имаше си 3.1.2 с ББ 5.11.07 .
Упдеитнах го до 3.1.3 и ББ 05.12.01 чрез redsn0w и дадох му инстал Сидиа обаче сидиата не иска да работи крашва дава някакви грешки и немога да го отклуча не ми позволява да инсталирам ultras0w. Опитах да се врна на 3.1.2 и ББ 05.15.01 дзеилбрейкнах но пак съштиа проблем с сидиа. Решение некои да има плс.
Упдеитнах го до 3.1.3 и ББ 05.12.01 чрез redsn0w и дадох му инстал Сидиа обаче сидиата не иска да работи крашва дава някакви грешки и немога да го отклуча не ми позволява да инсталирам ultras0w. Опитах да се врна на 3.1.2 и ББ 05.15.01 дзеилбрейкнах но пак съштиа проблем с сидиа. Решение некои да има плс.
-
Здравейте.Малък проблем.Попадна ми iphone 2G но беше "забил" стои ябълката отпред и така.
Изтеглих itunes iTunes 9.0.2.25
Дадах му рестор с този 3.1.2 (2G) - iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 04.05.04_G (като задържа Shift и ресторе)
телефона се ресторва нормално и ъпдеитва (което не знам дали не е проблема).Тоест след него телефона иска оригинална сим карта.Ако сложа обикновенна има обхват но не може да се ползва.
Тегля RedSnow 0.9.
Като ми поиска fw пак давам същия( само него разпознава.Изтегли и други за 2Г но само с този може да продалжи напред.)
Слагам отметката unlock.Програмата минава цялата процедура успешно,телефона се рестартира след 10 мин горе долу и пак стига само до ябълката и зацепва.не може да продалжи напред.До колкото разбирам ми куца самото "отключване"
Пробвах и с blackra1n RC3 но ми дава
The procedure entry point asl_add_log_file could not be located in the dynamic link library ASL.dll
къде греша? с windows 7 съм ако има значение.
Благодаря
Изтеглих itunes iTunes 9.0.2.25
Дадах му рестор с този 3.1.2 (2G) - iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 04.05.04_G (като задържа Shift и ресторе)
телефона се ресторва нормално и ъпдеитва (което не знам дали не е проблема).Тоест след него телефона иска оригинална сим карта.Ако сложа обикновенна има обхват но не може да се ползва.
Тегля RedSnow 0.9.
Като ми поиска fw пак давам същия( само него разпознава.Изтегли и други за 2Г но само с този може да продалжи напред.)
Слагам отметката unlock.Програмата минава цялата процедура успешно,телефона се рестартира след 10 мин горе долу и пак стига само до ябълката и зацепва.не може да продалжи напред.До колкото разбирам ми куца самото "отключване"
Пробвах и с blackra1n RC3 но ми дава
The procedure entry point asl_add_log_file could not be located in the dynamic link library ASL.dll
къде греша? с windows 7 съм ако има значение.
Благодаря
Посочи на redsnow 3.2.1 за твоя телефон.
-
не знам дали те разбрах правилно.Аз точно това правя redsnow като ми поиска *.ipsw му посочвам точно този.iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
Най малкото защото пробвах да му посоча други но не може да продалжи с тях с само с него.
Процедурата "уж" минава нормално но след рестарт на телефона е пак в същото положение.iTunes иска да го ресторне.
Най малкото защото пробвах да му посоча други но не може да продалжи с тях с само с него.
Процедурата "уж" минава нормално но след рестарт на телефона е пак в същото положение.iTunes иска да го ресторне.
Рестор наново към 3.1.3 и джейлни с RedSn0w 0.9.2 ще стане.
-
Restor-вам го като задържа Shift и натисна рестор.Дава ми да избера фаила и посочвам новия фаил който ми каза а именно iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.
iTunes си свършва работата без проблем.На ред сноу-а като посоча този фаил и не го приема.Дава че "Unable to recognize specified IPSW"
Ако посоча пак iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 04.05.04_G го приема (същност само него приема от всичките ipsw който съм свалил) процедурата минава отново безпроблемно и резултата е същия.Отметката на Unlock е сложена.
PS: Сега видях че джеилвам с 0.9.4 ще пробвам и с 0.9.2 и ще напиша резулта
Версията на red snow-а пак приема само iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
Явно не мога да го ресторна правилно или..?
Къде може да бъркам при условие че само посочвам кой фаил и то само си продалжава.
Накрая на red snow-a ми изписва че е с версия на BootLoader-a 3.9 отдолу виждам че unlock е на он,телефона се рестартира сам и до там.Показва само ябълката отпред,знака че мисли (кръгчето което се върти , което е странно неподвижно) и така си стои над 15 мин
iTunes си свършва работата без проблем.На ред сноу-а като посоча този фаил и не го приема.Дава че "Unable to recognize specified IPSW"
Ако посоча пак iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 04.05.04_G го приема (същност само него приема от всичките ipsw който съм свалил) процедурата минава отново безпроблемно и резултата е същия.Отметката на Unlock е сложена.
PS: Сега видях че джеилвам с 0.9.4 ще пробвам и с 0.9.2 и ще напиша резулта
Версията на red snow-а пак приема само iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
Явно не мога да го ресторна правилно или..?
Къде може да бъркам при условие че само посочвам кой фаил и то само си продалжава.
Накрая на red snow-a ми изписва че е с версия на BootLoader-a 3.9 отдолу виждам че unlock е на он,телефона се рестартира сам и до там.Показва само ябълката отпред,знака че мисли (кръгчето което се върти , което е странно неподвижно) и така си стои над 15 мин
Отметката на Unlock не се ли слага само когато си обновил за първи път от 1.1.1/1.1.2/1.1.3.Ти си бил на 3.1.2 .
-
Свалих и ресторнах с този FW
iPhone1_1_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated_Unlocked
Телефона сам се отключи.
Благодаря и дано проблема ми е бил някому полезен който има подобен

iPhone1_1_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated_Unlocked
Телефона сам се отключи.
Благодаря и дано проблема ми е бил някому полезен който има подобен

-
Моля ви за малко разбиране и малко помощ. Много ми е объркано с тези всичките неща, а още повече, че тази процедура съм я правил, но не съм срещал тези проблеми.
Телефонът ми се заключи след ъпдейт към 3.1.3 и сега седи само на спешни.
Не мога да започна процедурата от началото на темата, т.к. като отворя телефона от itunes ми дава някакъв туториал за активация на телефона, където трябва да се регистримам в Епъл. ТОВА ПРЕДИШНИЯТ ПЪТ НЕ МИ ГО ИСКАШЕ. като му дам cancel, ми изписва на екрана само, че вече мога да си изключа телефона от кабела.
Как да се добера до РЕСТОР бутона?
Наистина ви моля да помогнете!
Телефонът ми се заключи след ъпдейт към 3.1.3 и сега седи само на спешни.
Не мога да започна процедурата от началото на темата, т.к. като отворя телефона от itunes ми дава някакъв туториал за активация на телефона, където трябва да се регистримам в Епъл. ТОВА ПРЕДИШНИЯТ ПЪТ НЕ МИ ГО ИСКАШЕ. като му дам cancel, ми изписва на екрана само, че вече мога да си изключа телефона от кабела.
Как да се добера до РЕСТОР бутона?
Наистина ви моля да помогнете!
Просто пропусни втора стъпка, вече така или иначе си минал на 3.1.3.