Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Малко след инсталацията и рестартирането на телефона както е указано проведох разговор. След него телефона угасна и неискаше да тръгне грам. Как ли не го мъчих. Накрая вече с пяна на устата и готов да го пусна в рековери мод по някакъв начин запали. Само да добавя че имаше някакво забавяне на апарата след инсталацията на програмата.
Сега е изтрита и телефона ми пак си работи нормално.
Абе програмката си варви. Аз съм с FW 1.1.4.
Нещото което направих по-различно беше след като я инсталирах я стартирах (преди да рестартна) отидох на Settings и дадох On Access Scanning - OFF
След това с притаен дъх рестартирах телефона. И ооо чудо (след около 3-5 секунди седене на ябълката) телефона запали нормално.
Забелязъл съм че някой приложения след като се инсталират на телефона му трябва малко време да зацепи след рестарт. Предполагам че си прави някакви там настройки и за това.
Така че не се шашкайте, върви си програмката. ( Че и бързо сканира )
Хахах, това с доброжелателя беше добро. Аз само веднъж съм попадал на вирус в телефон. Помня, че 7610-ката ми се рестартираше и само антивирусната ме спаси. Така, че слагайте, програмки да има!
pineApple iPhone 8GB first gen. V. 2.0 + AKG K 324 P/BOSE Tri-Port IE Apple iPhone 5 Black&Slate 16GB ФО::iOS 7.1+ AKG K370
Apple iPad mini Retina Space Gray 64GB WiFi+LTE::iOS 7.1
Незнам за антувирусната програма на при мен излезе
Много странно нещо прозваняване от друг телефон и понеже сам добра душа без да обърна внимание на номера звъннах и започна да ми отчита време на разговор пък сигнала беше свободен.Ако някой има някалва идея ще помоля да сподели.
Да не забравя номера мисле чее в испания