iphone с разлика в силата на звука ???

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
FineAsHell

iphone с разлика в силата на звука ???

Мнение от FineAsHell »

днес ми се отдаде възможност да стравня моя iphone който купих преди 4 месеца и един купен преди 2 дни ииии ми стана интересно че моят свири много по слабо от другия някой може ли да ми обясни какд а го оправя
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Re: iphone с разлика в силата на звука ???

Мнение от Bloody »

Да не би да му е пуснато ограничението за максимална сила на звука? При някои потребители се забелязва разлика в звука и с различни фирмуери, а може и просто да си е хардуерна разликата, ако единия телефон е от първите, а другия е от по-късно произведените модели...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
FineAsHell

Мнение от FineAsHell »

ами как да я махна това ограничение
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Ограничението за максимална сила на звука е само при слушане на музика -> Settings / iPod...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
Petk0FF

Мнение от Petk0FF »

Инсталирай си Volume Boost (1.1.4 ;1.1.3) -според версията на телефона ти.
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Petk0FF написа:Инсталирай си Volume Boost (1.1.4 ;1.1.3) -според версията на телефона ти.
не искам да ти паря ентусиазма .. но тази програма е плод на въображение само .. реално нищо не прави :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Grozdanov
Обратна връзка:

Мнение от Grozdanov »

Volume Boost е само за стандартните звуци на телефона (имейл, заключване, отключване, календар). Поне аз я опитах преди време и останах с такова впечатление. Иначе имам 8 GB 1.1.4, който не мога да кажа с коя програма беше отключен преди, но звука му беше по-слаб отколкото е сега. Сега е обработен със ZiPhone 3.0 и звука му е доста по-силен. Може да видиш доста негативни мнения за 3-тата версия и може би една от версиите е различните операционни системи под които се използва. Аз работя с Мак. Рискуваш да знеш... беше казал един велик човек във форума. :)
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
Аватар
Sako

Мнение от Sako »

Нека аз споделя моя опит ;)
Значи след разглобяване на iPhone-a установих, че върху говорителя има мрежичка която с времето се замърсява и заглушава звука на телефона(ако го носиш в джоба без калъф или тем подобни).Аз махнах въпросната мрежа на свой риск и мога да кажа че телефона вече си свири много доволно,много по-силно от преди и дори от нов.Много съм доволен и си купих калъф за да не влизат боклуци и вече по рядко имам пропуснати разговори защото преди едва го чувах :)
Това мога да споделя относно звука ;)
Публикувай отговор