iphone с разлика в силата на звука ???
-
iphone с разлика в силата на звука ???
днес ми се отдаде възможност да стравня моя iphone който купих преди 4 месеца и един купен преди 2 дни ииии ми стана интересно че моят свири много по слабо от другия някой може ли да ми обясни какд а го оправя
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: iphone с разлика в силата на звука ???
Да не би да му е пуснато ограничението за максимална сила на звука? При някои потребители се забелязва разлика в звука и с различни фирмуери, а може и просто да си е хардуерна разликата, ако единия телефон е от първите, а другия е от по-късно произведените модели...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
-
ами как да я махна това ограничение
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Ограничението за максимална сила на звука е само при слушане на музика -> Settings / iPod...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Инсталирай си Volume Boost (1.1.4 ;1.1.3) -според версията на телефона ти.
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
не искам да ти паря ентусиазма .. но тази програма е плод на въображение само .. реално нищо не правиPetk0FF написа:Инсталирай си Volume Boost (1.1.4 ;1.1.3) -според версията на телефона ти.

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Volume Boost е само за стандартните звуци на телефона (имейл, заключване, отключване, календар). Поне аз я опитах преди време и останах с такова впечатление. Иначе имам 8 GB 1.1.4, който не мога да кажа с коя програма беше отключен преди, но звука му беше по-слаб отколкото е сега. Сега е обработен със ZiPhone 3.0 и звука му е доста по-силен. Може да видиш доста негативни мнения за 3-тата версия и може би една от версиите е различните операционни системи под които се използва. Аз работя с Мак. Рискуваш да знеш... беше казал един велик човек във форума. 

iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Нека аз споделя моя опит 
Значи след разглобяване на iPhone-a установих, че върху говорителя има мрежичка която с времето се замърсява и заглушава звука на телефона(ако го носиш в джоба без калъф или тем подобни).Аз махнах въпросната мрежа на свой риск и мога да кажа че телефона вече си свири много доволно,много по-силно от преди и дори от нов.Много съм доволен и си купих калъф за да не влизат боклуци и вече по рядко имам пропуснати разговори защото преди едва го чувах
Това мога да споделя относно звука

Значи след разглобяване на iPhone-a установих, че върху говорителя има мрежичка която с времето се замърсява и заглушава звука на телефона(ако го носиш в джоба без калъф или тем подобни).Аз махнах въпросната мрежа на свой риск и мога да кажа че телефона вече си свири много доволно,много по-силно от преди и дори от нов.Много съм доволен и си купих калъф за да не влизат боклуци и вече по рядко имам пропуснати разговори защото преди едва го чувах

Това мога да споделя относно звука