iCam
Re: iCam
Пробвах няколко версии на програмката, но всички крашват като ги пусна на телефона. Някой може ли да помогне да реша проблема, че много ме кефи програмката.
В английския форум питаш и ти отговарят.В руския - питаш, отговарят ти и теб те питат нещо.В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш.
Благодаря за бързия отговор, вече се стартира програмката, но не може да се свърже с iCamBrokerServer. Каква може да е причината?Всичко съм конфигурирал...lian написа:DOWNLOAD
В английския форум питаш и ти отговарят.В руския - питаш, отговарят ти и теб те питат нещо.В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш.
Да. компютъра и телефона са свързани през рутер чрез wifi
-
- supporter
Работи идеалано.
Здравейте, имам проблем с програмата, като е пусна на телефона и крашва. Пробвах с 2.0 и 2.0.1 но и двата варианта като ги пусна тръгват и крашват. На РС-то всичко работи както трябва. Моля дайте съвет. Iphone 3G 8GB iOS 4.01 JB ФЗ. Благодаря предварително
Да, сложих 1.3.1 и стана. Благодаряvictor11 написа:Потърси по-стара версия.