Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
След 2-3 преинсталации наи-после и аз успях да изпратя съобщение и да получа отговор. Проведох и разговор PC- iPhone. доволен съм... работи за сега... дано да няма проблеми за напред
FYI-> На 1.1.2 не баца наистина, както всички знаем. Може да се докара до пращане на съобщения, но за телефония - не. При първи опити за позвъняване тотално срива звуците на телефона, от никъде - нищо. Рестарта спасява.
Разработчиците знаят за това, в следваща версия може би ще работи и с 1.1.2.
Еми при мен като почна да я свалям и ми излиза downloading package и като се зареди и стигне до installing package и излиза от installer-а кажете какво да правя?
И при мен същата работа взе да се получава след десетки преинсталации .Дори сега ми го няма в Uninstal и нямам никаква идея как да го махна за да пробвам пак
DNA написа:TeDDy преинсталирах го няколко пъти. А вече незнам колко пъти пробвам старт-стоп и не иска, а и то ако трябва така всеки път старт-стоп по 1000 пъти...
Емм батка слагай тогава 1.1.3 или 1.1.4 (препоръчително 1.1.4).
При мен тръгва и разговор и чат, но малко след това забива и тач скриина ми на телефона просто спира да работи. Два пъти вече ми го прави този номер и ми писна да ресторвам, не знам как при някои върви тази програма. 1.1.4 16 GB.
Прочетох цялата тема... ама никъде не видях обяснение относно това "Account Setup" дето можеш да си избереш между Existing / New... тук си слагаш паролата от скайп или създаваш NEW и чак тогава ти дава да избереш към какво искаш да се свържеш: скайп, icq ала бала?
Ако е така: какво се пише на: User ID; Nickname; Password?
Или просто си измисляме някакви глупости и да ни регистрира некаде си?
Прочетох цялата тема...ама никъде не видях обяснение относно това "Account Setup" дето можеш да си избереш между Existing / New..... тука си слагаш паролата от скайп или създаваш NEW и чак тогава ти дава да избереш към какво искаш да се свържеш :скайп, icq ала бала ?????
Ако е така : какво се пише на : User ID ; Nickname ; Password????
Или просто си измисляме някакви глупости и да ни регистрира некаде си ????
Това се отнася за самата програма Fring,за нея пак ти трябва регистрация-т.е. ако нямаш си избираш new,избираш User ID,Password,а след това си слагаш твоите си пароли на скайп, icq ала бала.
Вече има нова версия на fring 0.9785
Ето и подобренията:
1. Issues resulting in deleted SMS (additional QA work on our side still in progress)
2. mVoIP calls on 1.1.2 are now fully supported.
3. Incoming SIP calls are also available with this new version
Повече може да се прочете тук (макар и да не е много)
Появява се в ъпдеит листа
Само се надявам да е поправен, защото стария се кънектва идеално през WiFi-то ми в нас а като отида на работа не се кънектва воубще
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
Имам някакъв проблем ъпдрейтнах го на 0.978 обаче ъпдейта си стои осхте като го натистна излиза "Error package download failed" как да го оправя това без да трия сорса на фринг.ком
Май никой не я чете тая тема вече... ама да пробвам.
Имам 16гб с 1.1.4. Свалих си тоя фринг, направих си акаунт и като влезна не става нищо - на communities setup няма нищо... след известно време изписва reconnecting и си остава така. Не съм го чакал повече от 5 минс, ама ми се стува не малко време, нз... ако някой може да помогне ще бъда благодарен.
К, ще го направя като имам време... и батерия вчера цялата я изцедих, снощи я зареждах цяла нощ и днеска след 5 минс разговор падна с един..."пункт", странно... мерси все пак.