iEcont 1.0
iEcont 1.0
Малко спам - Имам малък пръст в проекта iEcont, повече можете да прочетете тук: Видео ревю и новина и много ме кефи Spot-а 

Re: iEcont 1.0
Евала батко 

Направете моля и iPad версия.
В информацията на приложението пише, че става и за iPad-a. 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Да, но става пикселизирано и грозно. Който е ползвал айфон програми на айпад знае за какво става въпрос. От близо 100-те приложения, които имам на моя имам само 2 които са айфонски 
Както и да е поздравления за програмата .. много добро хрумване

Както и да е поздравления за програмата .. много добро хрумване

1. Влезте през SSH или iFile от самия iPad.
2. Влизате във /var/mobile/Applications името на програмата,която е несъвместима.
3. Отворете Info.plist файла чрез текстов или plist редактор.
4.Намерете реда в който пише UIDeviceFamily и добавете следното:
така трябва да изглежда:
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<integer>1</integer>
<integer>2</integer>
</array>
5. Запишете Info.plist файла и направете respring.
2. Влизате във /var/mobile/Applications името на програмата,която е несъвместима.
3. Отворете Info.plist файла чрез текстов или plist редактор.
4.Намерете реда в който пише UIDeviceFamily и добавете следното:
така трябва да изглежда:
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<integer>1</integer>
<integer>2</integer>
</array>
5. Запишете Info.plist файла и направете respring.
Въпросът тук не е в това, че е несъвместима - тя си работи и сега, а в това, че картинките не са съобразени с резолюцията на iPad, поради което се получава ефектът, описан от nistel.
Приложението работи и под iPad, няма нужда да се пипа .plist-а, а това, че е грозно - знам го. Сигурен съм, че в бъдеще ще има версия за iPad, ако има достатъчно интерес. Хубавото е, че изглежда добре на iPhone 4 
пс. iPad 2 се очаква да е с 512mb ram, и ще използва изображенията за Retina Display, когато се включи в х2 режим. Технически това беше възможно да го направят и за текущият в 4.2, но предполагам заради паметта (а и за да стимулират разработката на iPad версии) са го оставили за по-нататък.

пс. iPad 2 се очаква да е с 512mb ram, и ще използва изображенията за Retina Display, когато се включи в х2 режим. Технически това беше възможно да го направят и за текущият в 4.2, но предполагам заради паметта (а и за да стимулират разработката на iPad версии) са го оставили за по-нататък.
Е те ако от начало направят всичко няма да има смисъл от ново поколение iPad, всичко е много-добре измислено,
Винаги ще очакваме все по-новите генове на любимите ни играчки, винаги ще се въртим в един омагьосан свят наречен Apple!
ВНИМАНИЕ APPLE ПРИСТРАСТЯВА!

ВНИМАНИЕ APPLE ПРИСТРАСТЯВА!