Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
uomoto

Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)

Мнение от uomoto »

Разработчиците на Bootlace работят върху това тайничко и са успяли да подкарат на iPad Andorid OS и iPhone 4(за iPhone 3GS няма данни).
Няма точна дата за появата на софтуера публично.

Може да видите видеото,което са направили.
Аватар
VLa-wot

Re: Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)

Мнение от VLa-wot »

невероятно :))
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ехааа, мотор от ЗаЗ в S-klasse - еб@ти кефа...
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

:)) :)) :))
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е време беше!!! То досега си беше чиста дискриминация! Да си купиш Айфон четворка и да не можеш да му сложиш андроид, е за кво си го купуваш тогава?! Браво! Прекрасна новина. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
tarikatcho

Мнение от tarikatcho »

Андроид е много добра ос,няма нищо лошо да върви и на iphone 4
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Ама много ви се моля ... как Ше е лошо ... напротив даже, много хубаво е, бие към гениалност и нирвана! "Хуманоид" ли е, "Дроид" ли е, "Трипио" ли е, не знам ... единнственото, което ми е ясно е че е "най- добрата" ОС в галактиката, шедьовър ... изкуство ... триумф на човешкият стремеж към съвършенството! Другото, което осъзнах току що, е че съм сред заблудените, които все още използват "бездарната и непреспективна" iOS, а Ст. Джобс и сие са пълни идиоти, защото са ни прее@али и не са сложили Андроид на APhone- ите ни! Срамота ... как може такова нещо!!!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Не съм пуснал обявата за да стават магарийки по нея. Само информирах,че хакерите работят върху това и ,който иска може да си го инсталне след като излезе.
Лично аз няма да го направя,но мисля,че има колеги,които биха желали.
Поздрави O:-)
Аватар
Wesd

Мнение от Wesd »

Според мен цялата работа е такава - Андроида може и да не върви като хората, ама важното е, че можем да хакваме всичко
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Ставало и за iPodTouch 4

Изображение
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

се1. Ако го напрвят да работи перфектно може да го сложа ей така за разнообразие, но наскоро имах възможността да поджъткам малко на тоя андроид и мога да споделя мнение, 4е андроида е супер дърво. Не колкото уиндоус мобайл, оба4е е г/д същото.
П.П. използвам '4' щото нещо си прецаках фонетиката на мака и ся не знам как да я оправя :D:X ако някой може, да помага :)
Teamwork makes the dream work!
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Ако направят Андроид да работи добре на 3ГС, може да го кача "за спорта" - и без туй съм накачил за тестове над 300 "бози" и една повече ще е все тая. Но и аз смятам, че иначе е безсмислено - иОС е много по-добър, а Флаш не МИ е изтрябвал - аз и на компютъра съм го спрял. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

За съжаление факт е че много хора ще го инсталират, така както и много хора си купуват макбук и слагат уиндолс. И епъл са напълно наясно с това. Те си правят продажбите, затова и сложиха интел процесорите.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

И за кое съжаляваш толкова? Всеки може да си прави каквото иска с телефона си, с компютира си, с таблета си! Безмислено е да го правиш, но чак па да съжаляваме. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

Тук гледам все сектанти сте се събрали.
Не ви ли омръзна този iOS? Аз вече сигурно 3-та година не съм си сменял телефона (имам iPhone 2G) и честно казано ми е безкрайно безинтересен. С удоволствие бих си качил Android, ако могат да го направят да работи като хората, за да мога да разцъкам нещо различно без да дам нови 500 - 1000 лв. за друг телефон.
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

В този живот е много важно всеки да се простира според чергата си, в противен случай на ду@ето ти му става топло. Щом искаш нещо "лъскаво", което да "разцъкваш", ще бъдеш принуден от желанието си да си купиш съответният клас телефон и да следваш тенденцията му. Няма такова "нещо" като 3 в 1 или 5 в 1. Не можеш в един телефон да имаш 100 различни ОС и те да ти работят без грешка ... демек с "пръдня боя не става"! В случая приказката е "хем боли, хем сърби"- искаш шаренийка, но не щеш да платиш за нея ... ако може нещо на далавера ... нещо евтинко, пък ако ще да е "омазано" ... не виждам как ще стане! Иначе ... Нокийки бол ... "разцъкваш" си фенерчето и не ти дреме ;)
Аз не се считам за сектант, считам се за привърженик на iOS ... защото ми харесва и напълно ме устройва ... такава, каквато е!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

Едно е да си привърженик на iOS, друго е да плюеш всичко останало. А такива коментари по-нагоре видях много.
И аз съм привърженик на Ауди, но не бих казал, че БМВ е боклук и за нищо не става.
Вече съм преминал възрастта, когато хвърлях пари за подобни играчки, за това ако портнат Android на iPhone добре, ако не здраве да е.

Все пак не виждам смисъл да спорим. Просто идеята ми беше, че всяка ОС си има плюсове и минуси и не бива така да се плюе по конкуренцията.
stangen
Обратна връзка:

Мнение от stangen »

Напълно съм съгласен с totopz. Не бих си сменил основната ОС но пък ако портнат за 3GS Андроид, ще го сложа от чисто любопитство. От друга страна, вместо да се кефим , че на нашите телефони вървят и други ОС. Нека някой с android телефон да се похвали ,че е подкарал iOS ;)
GA-X48-DS5/Q9550/4GB DDR2/Sapphire 5850 1GB/ OS X 10.6.5
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Android идва в iPhone 4 и iPhone 3GS близо до вас! <:-P

Изображение

Изображение

http://www.coveringweb.com
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
lyubenof

Мнение от lyubenof »

kike09 написа:се1. Ако го напрвят да работи перфектно може да го сложа ей така за разнообразие, но наскоро имах възможността да поджъткам малко на тоя андроид и мога да споделя мнение, 4е андроида е супер дърво. Не колкото уиндоус мобайл, оба4е е г/д същото.
П.П. използвам '4' щото нещо си прецаках фонетиката на мака и ся не знам как да я оправя :D:X ако някой може, да помага :)
+1 андроида е мега дървен :O)
Аватар
kinobla

Мнение от kinobla »

Това е най-тъпата идея :( . Хората купуват iPhone заради операционната система, защото ако искаха андроид щяха да купят от трибуквените, които струват и къде-къде по-малко.
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
ventcislav

Мнение от ventcislav »

totopz написа:Тук гледам все сектанти сте се събрали.
Не ви ли омръзна този iOS? Аз вече сигурно 3-та година не съм си сменял телефона (имам iPhone 2G) и честно казано ми е безкрайно безинтересен. С удоволствие бих си качил Android, ако могат да го направят да работи като хората, за да мога да разцъкам нещо различно без да дам нови 500 - 1000 лв. за друг телефон.
Мен лично ми омръзна от 4 години едни и същи икони да гледам. Но пък все още не искам да си продавам телефона за някой Андроид.
SAMSUNG GALAXY W
Публикувай отговор