Проблем със жака на слушалките-АйФон4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
krstankov

Проблем със жака на слушалките-АйФон4

Мнение от krstankov »

?:-/ ?:-/ Имам странен проблем от вчера-слушалките ми не влизат до края остава около 2мм навън---преди това го бях вкл.към колонки със 3,5 жак-работеше перфектно,както и с оригиналните слушалки,както и с другите използвани от мен -Genius но сега не приема НИКАКВИ 3,5 слушалки.....странно?
Някакви идеи..?
Благодаря предварително!
Аватар
uomoto

Re: Проблем със жака на слушалките-АйФон4

Мнение от uomoto »

Вместо да пускаш тема почисти си жака и не мушкай други освен оригиналните слушалки...
krstankov

Мнение от krstankov »

Аз съм написал,че НЕ приема и оригиналните.....подобен проблем имаше мой познат със 3гс.....не виждам що трябва да използвам само оригиналните,при положение че винаги съм използвал различни и на 3г,и на 3гс и сега на 4-та....жака е почистен-резултат няма :-w
victor11

Мнение от victor11 »

За да не влизат докрай, значи нещо им пречи. Ако го носиш в джоб, може да са се събрали влакънца. Пъхни в дупката фина пинсета и почисти.
krstankov

Мнение от krstankov »

мерси Виктор11,стана с обикновена игла с обърнат с клещи връх...по фина пинцета нямах...оправи се на другия ден след мнението ти....по -добре късно <Благодаря>отколкото-никога.... =))
Публикувай отговор