Разлика в часа при автоматичното сверяване
Разлика в часа при автоматичното сверяване
Забелязах вчера, че ако дам на автоматично сверяване от настройките на часовника, часът изостава от реалния с няколко минути5-6мин. При вас как е положението? Преди май не беше така...
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Re: Разлика в часа при автоматичното сверяване
И при мен е така, вчера си го изключих и си го сверих ръчно.
iPhone 8GB, FW 3.0.1, InvisibleShield, Belkin Slim-Fit Case, iPow External Backup Battery Leather Case
Star Wars Federation Bulgaria
Star Wars Federation Bulgaria
Към кой оператор сте? Май от него зависи.
iPhone остарява, изостава хахаха :mrgreen:
Mtelanthony написа:Към кой оператор сте? Май от него зависи.
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
и аз го забелязах и при мен е така, на мтел съм
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
Същото е и при мен. Оператора е Мтел.
Нкакъв проблем - времето ми е до сек. точно. Сравнявам комп (time.windows.com) > телефон. Цепи. Мтел абонат.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Тъкмо щях да пускам такава тема. Аз също имам същото несъответствие с часа. Сравнявам го с Мак и PC. Разликата е повече от 5 мин. Абонат съм на Мтел.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Цепи секундата, нямам подобни проблеми. M'en'tel
Странно наистина, и аз съм на М-тел и също изостава 5-6 мин някъде :o
iPhone 2G 8GB v.2.2.1
Таман мислех да пускам такава тема..
Мтел !
5 мин назад !!!
направо ми разказаха играта тия
( сверих си всички други часовници по iPhone
(
Мтел !
5 мин назад !!!
направо ми разказаха играта тия

Хе-хе, явно обаче грешката си е в тях :roll:shaman написа: направо ми разказаха играта тия( сверих си всички други часовници по iPhone
(
iPhone 2G 8GB v.2.2.1
Някой намер ли решение на проблема, освен ръчното сверяване на телефона разбира се ? :oops:
iPhone 2G 8GB v.2.2.1
Няма много логика да е от телефона, но все ми се струва, че това се получи преди няколко дни след рестор. Вие с този проблем, правили ли сте рестор скоро?kati_09 написа:Някой намер ли решение на проблема, освен ръчното сверяване на телефона разбира се ? :oops:
Февруари месец - последния рестор.
Няма логика да е от това..
Няма логика да е от това..
Хмм... доста странно и аз го забелязах изостава с около 5 минути от 1-2 дни,на Мтел съм,а рестор не съм правил от 2 месеца.Егати шашмата,я някой от абонатите на другите оператори да каже как е. 

iPhone 4GB,FW 2.2
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
при мен няма такива неща ... и рестор съм правил и с 2.0 съм ..
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Нямаш ли идея от къде идва тогава разликата? :?Adamov написа:при мен няма такива неща ... и рестор съм правил и с 2.0 съм ..
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
абсолютно никаква ... ако имах до сега да ви бях казал 

thoughts are the gun ... words are the bullets
Само мога да кажа, че не е от мтел, защото не поддържат сверяване на времетоtaf написа:Нямаш ли идея от къде идва тогава разликата? :?Adamov написа:при мен няма такива неща ... и рестор съм правил и с 2.0 съм ..

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Преди няколко дни направих тамън 4 Restore-a.taf написа:Няма много логика да е от телефона, но все ми се струва, че това се получи преди няколко дни след рестор. Вие с този проблем, правили ли сте рестор скоро?kati_09 написа:Някой намер ли решение на проблема, освен ръчното сверяване на телефона разбира се ? :oops:

При мен е на пред с 10 мин някъде :roll:
Преди време писах по темата, че и аз имам такъв проблем. Направих рестор снощи и сеа всичко си е наред. Часът е настроен на автоматично и цепи секундата. На Мтел съм ако мислите, че има някакво значение. Рестора го направих под Mac OS X със ZiPhone 3.0
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Mи явно е дефект при разкодирането, като омажа някой ден пак нещата ще го проверя и аз, че сега не ми се занимава с рестор само заради този бъг. Междо другото забелязах че с времето се увеличава изоставането - в началото беше само 3-4мин., но последно преди няколко дни изоставането беше достигнало над 12мин. Със сигурност не е от мрежата или от нещо друго понеже пробвах в самолетен режим и пак си губи настройките.