Джейлбрейк за iOS 4.1 с помощта на Sn0wbreeze 2.0
Re: Джейлбрейк за iOS 4.1 с помощта на Sn0wbreeze 2.0
И в крайна сметка не е ли по добре вместо да ги прави тези упражнения да си намери един мак и да си го джейлне на 4.1 

Никой незнае
Човека хал хабер си няма от нищо като гледам,затова е доста трудно да му се помогне. 
Karavelov на твоето устройство имали място за СИМ карта?

Karavelov на твоето устройство имали място за СИМ карта?
постоянно промени и тем подобни в крайна сметка не разбрах може ли да се джайлне 3ГС 4.1 със новия буут рум,ако не става новия кажете ми дали става поне за стария,телефона до сега не е джайлван,закупен от Глобул.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
3гс с новия боот трябва да имаш джейл на 3.1.2.
значи за сега е невъзможно да се джайлне,а същия телефон,на 4.0.2 може ли?
Не естествено. Почакай 2 дена някаде ще има вечен Джейл!
Ънлока ще е по късно...
Ънлока ще е по късно...
е супер значи до една седмица ще има
,мен ънлок не ми трябва щотото телефона е от глобул и се ползва със глобулкска карта 

Така като гледам най-много проблеми има с новия буут.
Аз съм с 3gs, 3.1.2, jail-нат с blackra1n, новия буут.
Всеки път ми дава грешка 1600/1604. Сменях операционни системи, портове, трих iphone updates регистри и все едно и също.
Искам само untethered jailbreak. Имам shsh ot 3.1.3 нагоре, така че не мога да направя чист рестор на 3.1.2 и jail със Spirit. А която и друга версия да кача, ще update-на на 05.14.02 и няма отключване.
Sn0wbreez-a ми беше надеждата, ама явно няма да стане.
Някакви идеи?
Аз съм с 3gs, 3.1.2, jail-нат с blackra1n, новия буут.
Всеки път ми дава грешка 1600/1604. Сменях операционни системи, портове, трих iphone updates регистри и все едно и също.
Искам само untethered jailbreak. Имам shsh ot 3.1.3 нагоре, така че не мога да направя чист рестор на 3.1.2 и jail със Spirit. А която и друга версия да кача, ще update-на на 05.14.02 и няма отключване.
Sn0wbreez-a ми беше надеждата, ама явно няма да стане.
Някакви идеи?
Ще можеш да го джейлнеш с limera1n вече.tomalie написа:значи за сега е невъзможно да се джайлне,а същия телефон,на 4.0.2 може ли?
westbam през recovery пробва ли?
westbam през recovery пробва ли?[/quote]
recovery, dfu, на чисто - всичко за да видя, че не става.
recovery, dfu, на чисто - всичко за да видя, че не става.
recovery, dfu, на чисто - всичко за да видя, че не става.westbam написа:westbam през recovery пробва ли?
Айтунс 10 ще ти трябва.
Излез от айтунс спри от таск менигъра процеса itunes и ipod извади кабела от компа изключи го задръж хоум бутона и вкарай кабела към компа не пускай хоум бутона докато не видиш,че е в recovery мод,след това айтунс трябва да се отвори и пробвай пак.
Излез от айтунс спри от таск менигъра процеса itunes и ipod извади кабела от компа изключи го задръж хоум бутона и вкарай кабела към компа не пускай хоум бутона докато не видиш,че е в recovery мод,след това айтунс трябва да се отвори и пробвай пак.
Пропуснал съм да напиша, че всички опити правих на Itunes 10. Четох някъде за таска, ще го пробвам. Точно така правя recovery, но няма ефект. Ако end-ването от таска не стане, аз лично нямам други идеи. Мерси за предложението!uomoto написа:Айтунс 10 ще ти трябва.
Run / msconfig / избираш Selective startup/ Services даваш отметка на Hide all Microsoft services/махаш отметките на всички останали с изключение на тези на apple рестарт и рестора ще го правиш от DFU
selective , checked само apple mobile device, рестарт, DFU, restore - грешка 1600.gogi71 написа:Run / msconfig / избираш Selective startup/ Services даваш отметка на Hide all Microsoft services/махаш отметките на всички останали с изключение на тези на apple рестарт и рестора ще го правиш от DFU
да добавя, че и с таска не стана.
По-добре си сложи 4.0.2 и действай с limera1n и ultrasn0w. В 4.1 освен Game Center-a (който според мене не е нещо доста полезно) няма почти нищо ново.
Другия вариант е да изчакаш PwnageTool, който се очаква да излезе скоро.
Няма смисъл да се мъчиш със Sn0wbreeze.
Другия вариант е да изчакаш PwnageTool, който се очаква да излезе скоро.
Няма смисъл да се мъчиш със Sn0wbreeze.

iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Също може да пробваш на друг комп.
Пробвах на три компютъра, просто си мисля, че няма да стане...
MtMCooLBG качвайки 4.0.2 до къде ще ми update-не модема?
Накрая ще си сложа на чисто 4.1, limera1n и ще чакам unlock, поне телефона е от Глобул.
Мерси на всички за помощта все пак. Ако нещо се получи ще пиша за останалите, които се борят
MtMCooLBG качвайки 4.0.2 до къде ще ми update-не модема?
Накрая ще си сложа на чисто 4.1, limera1n и ще чакам unlock, поне телефона е от Глобул.
Мерси на всички за помощта все пак. Ако нещо се получи ще пиша за останалите, които се борят

4.0.2 / 05.13.04 защо ще качваш на 4.1 

Както ти е казал gogi71, 4.0.2 ще качи baseband-a до 05.13.04, който можеш да отключиш с ultrasn0w.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
Идеално значи, а със sn0wbreeze да пробват само тези с много нерви