Сори, че го казвам, ама ако нищо неще да тръгне, значи ти трябва restoredjeik написа:Еее баси как заби ... изведнъж черен екран и нищо! Нито рестарт ... нито нищо ... не мърда! Help?
Fring 0.978 за iPhone
Re: Fring 0.978 за iPhone
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
А как се прави рестор? Сори ама за първи път ми се случва такова нещоTeDDy написа:Сори, че го казвам, ама ако нищо неще да тръгне, значи ти трябва restoredjeik написа:Еее баси как заби ... изведнъж черен екран и нищо! Нито рестарт ... нито нищо ... не мърда! Help?
djeik написа:А как се прави рестор? Сори ама за първи път ми се случва такова нещоTeDDy написа:Сори, че го казвам, ама ако нищо неще да тръгне, значи ти трябва restoredjeik написа:Еее баси как заби ... изведнъж черен екран и нищо! Нито рестарт ... нито нищо ... не мърда! Help?
Ако това не стане http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... tore+1.1.4 поразровисе из форума http://iphone-bulgaria.com/forum/search.php и намери точното решение за теб...аз не само в този но и в http://www.modmyifone.com форума се поразрових за да си реша проблемите ...
-
Програмката е супер, някой има ли идея дали може да се подкара обикновен sip акаунт като този на spnet.net?
С популярните/световни става, но за spnet-ския не иска да се "абонира"...
С популярните/световни става, но за spnet-ския не иска да се "абонира"...
Потвърждавам - на 1.1.2 не работи - изхвърля ме от приложението.
С коя версия на фирмуера си?anthony написа:Работи чудесно, поне чатът. Телефонията не съм пробвал.
Като го тествахте за говорене по skype чуваше ли се добре?
При мен от време на време се чува добре, но много често така накъсва думите, че нищо не се разбира на човека от другата страна.
При мен от време на време се чува добре, но много често така накъсва думите, че нищо не се разбира на човека от другата страна.
Точно го инсталирах и си говорих по скайп, чува се супер, пробвах и чата.
На пръв поглед виждам два проблема, не ми показва веднага кои са онлайн, но ако знаеш че някой е след като му пишеш или звъннеш става зеленичък. Втория е че не мога да говоря с слушалките само без тях, но предполагам с някоя следваща версия ще се оправи.
Важното е че вече може да си говорим и пишем през Wi-Fi.
На пръв поглед виждам два проблема, не ми показва веднага кои са онлайн, но ако знаеш че някой е след като му пишеш или звъннеш става зеленичък. Втория е че не мога да говоря с слушалките само без тях, но предполагам с някоя следваща версия ще се оправи.
Важното е че вече може да си говорим и пишем през Wi-Fi.
May The Force be with You!
-
И аз след първоначалната радост го докарах до пълен рестор, но преди това го омазах свински.djeik написа:Еее баси как заби ... изведнъж черен екран и нищо! Нито рестарт ... нито нищо ... не мърда! Help?
Пак добре че една разложка майка е родила добро чедо ADAMVO...
та той помогна, както всеки път досега, поне едно 20 пъти ми е помагал.
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
При мен уж върви, обаче пробвах да звънна на един друг iPhone докато и той е със същата програма в skype, аз чувах че свободно а другия телефон не реагира - не показва по никакъв начин че му звънят, обратния вариант от другия към моя също не се получи!
А лошото беше че изведнъж ми изчезнаха и звуците, даже като давах play в ипода не се случваше нищо, тогава off/on и се оправи!
Явно е бъгава нещо програмата, ще чакаме ъпдейт
А лошото беше че изведнъж ми изчезнаха и звуците, даже като давах play в ипода не се случваше нищо, тогава off/on и се оправи!

iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
И при мен ми се получи така като сложих слушалките, докато бях в програмата. Явно няма съпорт за слушалки за сега. Иначе без тях работи.naynick написа: ...

May The Force be with You!
- sonic01
- Обратна връзка:
И при мен ми изчезнаха звуците, след като я инсталирах, освен че не работи, защото съм с 1.1.2. А звуците се оправят след рестарт
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
Някой може ли да помогне–как да направя настройки за VoipWise през SIP, не знам какво Proxy да изпиша?
Въобще добре е ако някой има повечко инфо за различни Voip–клиенти през SIP да го изсипе тук, моля :lol: :lol:
Въобще добре е ако някой има повечко инфо за различни Voip–клиенти през SIP да го изсипе тук, моля :lol: :lol:
Ето на този сайт: http://touchmods.wordpress.com/sip-settings/ може да видите настройките за SIP-а, също така в коментарите има още много други. Там където пише "SIP-Server/Registrar" е всъщност Proxy-то за fring
Open mind for a different view and nothing else matters
На 1.1.4 работи перфектно.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Тук фирмуера не играе особена роля - да не кажа никаква. Аз съм с 1.1.4 и при мен НЕ върви...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
При мен когато дам да си създам Fring акаунт излиза Registering... врътката си се върти но нищо не прави, съответно off и после on. Пробвах на вече съществуващ и пак същото се получава.След кратък размисъл погледнах трафика на wifi-то през компютъра и забелязах че fring изобщо не ми генерира трафик. Пробвах с преинсталация но не помогна. Някакви идеи защо не ми ползва безжичния? С 1.1.2 съм.
iPhone 2G 8GB 1.1.2OTB->1.1.4->2.0->2.2.0->3.0 Perfectly working
iPhone 2G 8GB 2.2.1 not working home button
@forka2k: Благодаря, много полезно.
Сега остава някой да каже, че е възможно SIP контактите да се показват в Buddy List и как става това
.
Сега остава някой да каже, че е възможно SIP контактите да се показват в Buddy List и как става това

Идеи бол братко, ама истината е само еднаDNA написа:При мен когато дам да си създам Fring акаунт излиза Registering... врътката си се върти но нищо не прави, съответно off и после on. Пробвах на вече съществуващ и пак същото се получава.След кратък размисъл погледнах трафика на wifi-то през компютъра и забелязах че fring изобщо не ми генерира трафик. Пробвах с преинсталация но не помогна. Някакви идеи защо не ми ползва безжичния? С 1.1.2 съм.

Според мен решението е преинстал на приложението и няколко пъти старт-стоп докато не се получи ...
TeDDy преинсталирах го няколко пъти. А вече незнам колко пъти пробвам старт-стоп и не иска, а и то ако трябва така всеки път старт-стоп по 1000 пъти...
iPhone 2G 8GB 1.1.2OTB->1.1.4->2.0->2.2.0->3.0 Perfectly working
Емм батка слагай тогава 1.1.3 или .1.1.4 (препорачително 1.1.4)DNA написа:TeDDy преинсталирах го няколко пъти. А вече незнам колко пъти пробвам старт-стоп и не иска, а и то ако трябва така всеки път старт-стоп по 1000 пъти...
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Аз вече я подкарах таз програмка и всико си баца супер яко, нямам грижи. Браво Vlad
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Ори мен програмата е на френски... При вас така ли е?
Освен това неще да подкара скайп, иначе icq бачка.
Освен това неще да подкара скайп, иначе icq бачка.
Не знам какво да кажа – при някои всичко работи на 6, при някои – не. За съжаление аз май съм от вторите – през SIP избирам и стационарен и мобилен, звънят, обаче разговор не става...
Само с един стационарен в България чух глас, но толкова накъсано, че нищоне се разбра, а с чужбина въобще ни сигнал за звънене, ни дума, ни вопъл, ни стон...
:evil: :evil:
Ако някой знае лекарство, pls help!!!
Ако някой знае лекарство, pls help!!!
Работи супер програмата, но все още е доста ранна версия, много неща трябва да се добавят още.