Help!

Пробвах разбира се. Дори пуснах 3 пъти инсталацията. Сега се задържа за малко по-дълго като го пусна. Излиза черен екрана и единственото което се вижда е една червена иконка горе в средата под формата на капка и веднага след това се затваря пак.MtMCooLBG написа:Пробвай да рестартираш телефона и тогава би трябвало да се стартира.
Значи няма за Мак? странна работа... ама карай ще търся ПЦ. А после с какво да отключа. Всъшност си поръчах и вчера ми пристигнаха 2 бр. йФон 4 с иОС 4.1, а понеже не ми е ясно много много да попитам, дойдоха в пакетите с микро карти предполагам за активация? Единия го включих и си работи но искам да му сложа вивакомска карта за БГ да си работи? Какво точно трябва да направя за да мога да си го полчвам, извинявам се за въпроса но като чета тук за някави версии, и цифрите ми станаха в повече и се обърках.uomoto написа:Чакаш да изкарат за твоя ОС или намираш РС с windows!!!
Че до сега с какво си го ресторвал?ABIDE написа: EDIT: Restore-нах телефона с itunes и в момента инсталирам cydia.
Можеш примерно да си инсталираш CyDelete от Сидия, след което ще можеш да я изтриеш по същия начин, по който се трият приложенията от AppStore.kkokko_75 написа:Ресторнах и джейлнах..всичко е ок..тела е 3ГС ФО,само имам една питанка...как да махна иконата на limera1n..понеже не го направих в отначалото.![]()
Успех на всички, които ще джейлват.
Това вече е яснота, мерси колега, ха дано скоро излезне тази версия, че да се зарадваме.MtMCooLBG написа:Че до сега с какво си го ресторвал?ABIDE написа: EDIT: Restore-нах телефона с itunes и в момента инсталирам cydia.
@hitman_1 Ако телефоните са ФЗ, нищо не можеш да направиш за да ги ползваш като телефони. Единствено да ги активираш с картите и да ги jailbreak-неш да за да ги ползваш като iPod докато излезе unlock за baseband 2.10.04, който идва с iOS 4.1 за iPhone 4.
Settings-->General-->About-->Modem Firmwarehitman_1 написа:А как да разбера кой ми е baseband? за всеки случай
Мерси колега - 02-10-04 е при менN1k0lA написа:Settings-->General-->About-->Modem Firmwarehitman_1 написа:А как да разбера кой ми е baseband? за всеки случай
Не го бях ресторвал. За какво ми трябваше да го ресторвам като си имам чиста качена 4.1? Както и да е, след wipe-рестор на 4.1 се оправи limera1n.MtMCooLBG написа:Че до сега с какво си го ресторвал?ABIDE написа: EDIT: Restore-нах телефона с itunes и в момента инсталирам cydia.