Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Здравейте, възможно ли е всичко описано да се направи с най-новата версия на iTunes в момента - 9.1.1 ? И коя трябва да е версията на Redsn0w - 0.9.4 или 0.9.2? Става въпрос за iPhone 2g 8GB и 3.1.3.
shifty написа:Здравейте, възможно ли е всичко описано да се направи с най-новата версия на iTunes в момента - 9.1.1 ? И коя трябва да е версията на Redsn0w - 0.9.4 или 0.9.2? Става въпрос за iPhone 2g 8GB и 3.1.3.
shifty написа:Здравейте, възможно ли е всичко описано да се направи с най-новата версия на iTunes в момента - 9.1.1 ? И коя трябва да е версията на Redsn0w - 0.9.4 или 0.9.2? Става въпрос за iPhone 2g 8GB и 3.1.3.
viewtopic.php?f=19&t=16176
Изчетох цялата тема, но никъде не се споменава дали версията на iTunes може да е 9.1.1 Просто дадох ъпдейт и ми сложи последната версия..
Имам още един въпрос преди да започна с процедурата - пише,че е по-добре да се започне с shift+restore,но прочетох,че едно момче е имал проблем потози начин.Дали не е по-добре да натисна update и директно да се udate-не до 3.1.3 ?
Добре, значи джейлбрикнах го всичко точно имам Сидиа, но проблема е че не мога да го отключа, защото бейзбанда ми е 05.14.02, има ли начин да го сваля, защото с fuzzyband пише че не се поддържа?
http://www.multiupload.com/WRC9K3Z33O пробвай да понижиш бейзбанда,трsбвати само fuzzyband да си свалиш от сидия,iFunBox навигираш до Raw File Sistem/Applications /Fuzzyband и поставяш ICE2-05.14.02.cert.Стартираш fuzzyband и сваляш до 04.26.08 рестарт на телефона и си готов
Здравеите колеги , нов съм във форума и доста почетах тази вечер , и вече съм тотално объркан ... Проблема ми е следния ... Брат ми ми подари iPhone 3G 8gb oт USA тази вечер , заключен към АТ&T , и от няколко часа се опитвам да го джеилбреикна , но ми изкарва грешка 1015 , проверих я какво ознава и ми излиза , че не мога да сложа рестора , понеже телефона е бил с по-нов софтуер ...
Успях да сложа 3.1.2 , и инсталирах сидия , пробвам да ънлокна с блекреин , всичко се инсталира успешно , пише ми че вече ми е отключен ... и толкова ... Нищо нестава . Беизбанда мии е 05,14,02 , буутлодера е 6.4
Предполагам, че визираш Blacksn0w, а не blackra1n. Ако бейзбендът и буутлоадерът са тези, които си написал, метод за отключване за теб към момента няма.
Моля за помощ
С I Phone 3G/8MB съм подариха ми го, мисля че е бил с FW 3.1.3 , но не съм сигурен Сер номер е 869122хххх
Като го взех не работеше, бяха му дали рестор. Аз се опитах да го Ресторна както е описано в темата. Свалих ФВ 3.1.2 и редсноу 0.9.4, появи се грешка 1015, но я оправих с ИРЕБ и стигнах до стъпката в която ми написа на Редсноу-а Waiting for reboot екрана на телефона е черен и нищо не е започна да зарежда вече 30-45 мин.
Къде може да е проблема и как мога да го оправя? Извинявам се предварително ако е имало подобен проблем във форума и не съм го видял (бая четох) .
Не бях се сблъсквал с такъв проблем до сега.
След джейл със 0.9.4 на 3.1.2,свъших всичката работа със Цидия и реших да пусна иТунес и да дам телефона на Set As new,но уви,иТунес не ми открива телефона.Рестарирах компа и телефона,резултат няма.Дори не открива и телефона във Му Компютър.
3Г 8ГБ