iPhone 4
Re: iPhone 4
То хубаво 779 лева, но предполагам този договор ще е с месечна такса на най-скъпия web&talk от 54 лева, което пак уравновесява нещата до 1200 + лева.
Също така имам един въпрос - дали е възможно новата micro sim карта да е със стария номер ?
Също така имам един въпрос - дали е възможно новата micro sim карта да е със стария номер ?
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
Никъде не пише, че става дума за най-скъпия план. А за номера - естествено, че номера ще ти се запази (освен ако не говориш за серийния номер на СИМа ) 

iPhone 5S/16GB iOS 7
но се подразбира, че е най скъпия план, сега чух по радиото "... цени от 799лв със абонаментни програми web&talk, при сключване на едногодишен договор..."cache написа:Никъде не пише, че става дума за най-скъпия план. А за номера - естествено, че номера ще ти се запази (освен ако не говориш за серийния номер на СИМа )
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Подразбира се, че е най-скъпия план. Но и той не е лош общо взето мисля че си заслужава.
Какво става с белия ма*ка му. Много го бавят.
Какво става с белия ма*ка му. Много го бавят.
И между другото, сега вече очаквам цените и тук във форума да паднат. Защото определено 780лв кеш + 12 месеца по 54лева такси ( много безплатни минути и неограничен интернет което се равнява на 648лв + много прилична консумация ) и тотал цена от 1428лв е за предпочитане от 1500лв от англия, или франция или зимбабве ако искате 

Така,
- Наистена не пише никъде, че ще се предлага с най-скъпия Web&Talk план. В сайта на Глобул 3GS-а се предлага с планове (Екстра, Супер и Ултра). Утре ще се разбере със сигурност с кои планове ще бъде.
- От Англия телефона (ФО) струва 499 паунда (~1170лв) + 30лв доставка с Еконт, а не 1500лв
П.П.
Мдамм, май се съгласявам с вас, че става дума за най скъпия план при тази цена. Сега като се зачетох м/у редовете в е-маила там "на цени от 779лв", което предполага, че това ще е цената за най-скъпия Web&Talk план. За по-евтините планове, цените на телефона вероятно ще са по-скъпи.
- Наистена не пише никъде, че ще се предлага с най-скъпия Web&Talk план. В сайта на Глобул 3GS-а се предлага с планове (Екстра, Супер и Ултра). Утре ще се разбере със сигурност с кои планове ще бъде.
- От Англия телефона (ФО) струва 499 паунда (~1170лв) + 30лв доставка с Еконт, а не 1500лв
П.П.
Мдамм, май се съгласявам с вас, че става дума за най скъпия план при тази цена. Сега като се зачетох м/у редовете в е-маила там "на цени от 779лв", което предполага, че това ще е цената за най-скъпия Web&Talk план. За по-евтините планове, цените на телефона вероятно ще са по-скъпи.
Последно промяна от cache на 29 Сеп 2010, 14:15, променено общо 1 път.
iPhone 5S/16GB iOS 7
Хайде сега всички търгашчета, предлагащи телефончетата на цени 1 500 лв. и нагоре да си ги сложат там, където слънце не огрява 

Колега, аз не говорех за телефоните от Англия от магазина ако си го купя аз и си го доставя, а хората които продават тук във форума. Мисля, че беше ясно. А и ако трябва да съм честен 1200лв кеш на фона на 780 кеш и месечни такси + потребление пак ми се струват по примамливи. Лично мнение. Глобул се справиха добре.cache написа:Така,
П.П.
Явно не съм ти разбрал края на предния пост... Предложението е примамливо, само ако си клиент на Глобул.inetsov написа:Колега, аз не говорех за телефоните от Англия от магазина ако си го купя аз и си го доставя, а хората които продават тук във форума. Мисля, че беше ясно. А и ако трябва да съм честен 1200лв кеш на фона на 780 кеш и месечни такси + потребление пак ми се струват по примамливи. Лично мнение. Глобул се справиха добре.cache написа:Така,
П.П.
iPhone 5S/16GB iOS 7
- nonamestreets
Някой знае ли дали ще може да се запази стария номер, за абонати на Глобул, при сключване на този 1 годишен договор? Защото ако ще трябва договор с нов номер, нещо не ми се струва примамливо!
iPhone 3GS 16GB
Мерси че ни каза 

А бе не знам за вас, ама ще изчакам да дойде Декември месец и тогава пускат най-жестоките промоции и 100% ще пуснат и за Iphone 4... но иначе да ,цена 779 лв. и с подписването на едногодишния договор ще дадеш още толкова и ето станаха 1500 лв. 

iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
- gothicmanbg
Забрави 1500 минути разговори, 1500 смс-а, 2500мб трафик интернет на високата скорост и 90 минути към другите оператори?....за 55 лв.Rosenrot написа:А бе не знам за вас, ама ще изчакам да дойде Декември месец и тогава пускат най-жестоките промоции и 100% ще пуснат и за Iphone 4... но иначе да ,цена 779 лв. и с подписването на едногодишния договор ще дадеш още толкова и ето станаха 1500 лв.
Не защитавам тарикатлъците на Глобул, защото съм им сърбал попарата, но предложението е добро!
Утре сутрин дали ще има чакащи когато отварят по-централните магазини, как мислите? Това което ми казаха на мен в германос миналата седмица беше, че в началото ще има по една две бройки.
Няма как да няма чакащи 

iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
хахах.. едва ли ще е като в US apple stores при лаунч на нов продукт, но ще видим хах може да има хора от тая вечер на палатки хахаха 

И добри цени за Iphone 4 16GB 19,90-1019лв. 24,90-989лв
32GB със 100лв. повече 

- nonamestreets
Преди малко звъннах в няколко магазина, естествено че не могат да започнат продажба от днес, някои дори нямат и един телефон наличен, но както и да е... най тъпото е, че ще се продава единствено с договор към нов номер!!! Кажете ми... възможно ли е от Глобул да измислят по-голяма глупост!?!? 

iPhone 3GS 16GB
Поредната простотия
Ние които не сме за преподписване кучета ни яли 

Хах да, цените са при сключване на 1 годишен договор
незнам, някък не съжалявам че си взех 3гс и не дочаках 4ката, някой ден може и да я сменя, засега 3гс доволно ми върши работа
незнам, някък не съжалявам че си взех 3гс и не дочаках 4ката, някой ден може и да я сменя, засега 3гс доволно ми върши работа
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Цените на Глобул са доста читави.

1019 + 12x19.90 = 1258 .. което си е повече от прилично за 16GB версията
100 лева повече от Англия
Винаги би трябвало да може да преподпишеш на по-висока тарифа, обади се и питай

1019 + 12x19.90 = 1258 .. което си е повече от прилично за 16GB версията

jackrock написа:Поредната простотия![]()
Ние които не сме за преподписване кучета ни яли
Винаги би трябвало да може да преподпишеш на по-висока тарифа, обади се и питай
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Всичко хубаво, ама тези планове такива сметки начукват при разговори с мтел. Всичките ми колеги, приятели, семейство е към Мтел. Как да си купя план на Globul. Той така iPhone 4 ще ми излезе 2000 лв. минимум.
Аз лично не мисля, че офертата е добра. Взимаш си iPhone отвънка на добра цена и си свиркаш.
За бога колеги, не се заблуждавайте - тези мобилни оператори нали трябва да печелят пари от дейността си. Всичко е една заблуда със занижена първоначална стойност, която всъщност въобще не е занижена като е разсрочиш по месечни сметки в последствие.
Същата глупост е и в Америка - купуваш iPhone 4 с договор за две години на скромната цена от $199.00 и после плащат 24X $45 за разговори и сърфиране(в най-добрия случай) и накрая ти излиза $1270 приблизително.
Вземаш го без две години договор за $650 и 24 месеца примерно ползваш икономичен план без наблъскани минути за интернет и причия - около $20 месечно и в крайна сметка ти излиза $1130
Цифрите са примерни, но са споделени от българи в Америка, които ползват iPhone закупен от AT&T.
Аз лично не мисля, че офертата е добра. Взимаш си iPhone отвънка на добра цена и си свиркаш.
За бога колеги, не се заблуждавайте - тези мобилни оператори нали трябва да печелят пари от дейността си. Всичко е една заблуда със занижена първоначална стойност, която всъщност въобще не е занижена като е разсрочиш по месечни сметки в последствие.
Същата глупост е и в Америка - купуваш iPhone 4 с договор за две години на скромната цена от $199.00 и после плащат 24X $45 за разговори и сърфиране(в най-добрия случай) и накрая ти излиза $1270 приблизително.
Вземаш го без две години договор за $650 и 24 месеца примерно ползваш икономичен план без наблъскани минути за интернет и причия - около $20 месечно и в крайна сметка ти излиза $1130
Цифрите са примерни, но са споделени от българи в Америка, които ползват iPhone закупен от AT&T.
Последно промяна от abc на 30 Сеп 2010, 11:43, променено общо 2 пъти.
Не е вярно, че трябва да се сключи нов договор с нов номер, достатъчно е да се преподпише съществуващия договор с някой от плановете, с които се предлага телефона, за една година. Запазва се номере и безплатно се подменя картата с микро сим.
- nonamestreets
дано да е така!Воден_дух написа:Не е вярно, че трябва да се сключи нов договор с нов номер, достатъчно е да се преподпише съществуващия договор с някой от плановете, с които се предлага телефона, за една година. Запазва се номере и безплатно се подменя картата с микро сим.
а продавачите с които говорих по телефона явно са пълни олигофрени!!!
iPhone 3GS 16GB