Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Вьзникна проблем.След като се опитах да сложа сорса,cydia ме изхвьрли и сега като се опитам да вляза в нея пише Loding data и после пак ме изхвьрля.Как да оправя нещата? С 3G сьм,8GB,firm.3.0
Все пак може ли някои да помогне? Такива остроумия като "ЕВАЛА" и нищо съществено след това не ги разбирам.Няма нужда някой да ми казва,че съм сгафил някъде,това го виждам и сам.Ще съм благодарен,ако помогнете.Търсих във форума и виждам,че и други имат същия проблем със същия сорс.Намерих една тема,в която е обяснено как се оправя,направих всичко,но така и не става.
Програмката не е лоша но трябва да имаш на всички абонати снимки в телефона си. За Андроид има софтуерче което синква всички снимки на абонатите от facebook в телефона и им слага профилната снимка автоматично. Дали и за нашите телефони има нещо подобно?
mitakamusic написа:Вьзникна проблем.След като се опитах да сложа сорса,cydia ме изхвьрли и сега като се опитам да вляза в нея пише Loding data и после пак ме изхвьрля.Как да оправя нещата? С 3G сьм,8GB,firm.3.0
Благодаря,когато потърсих не пишеше,че е за iOS 4.Все пак след 3 часа мъки мисля,че оправих положението или поне го закрепих.Благодаря отново за пояснението!
mitakamusic написа:Все пак може ли някои да помогне? Такива остроумия като "ЕВАЛА" и нищо съществено след това не ги разбирам.Няма нужда някой да ми казва,че съм сгафил някъде,това го виждам и сам.Ще съм благодарен,ако помогнете.Търсих във форума и виждам,че и други имат същия проблем със същия сорс.Намерих една тема,в която е обяснено как се оправя,направих всичко,но така и не става.
Извинявай - това "евала" не беше по повод твоя въпрос, а по повод приложението
Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...
При мен на iPhone4 os4.1 не работи коректно , всички снимки са черни при скролването на контактите, сложих Cyntact и работи единствено при по бързо скролване на контактите се забавя леко показването на снимките.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017