Програмата е много добра НО, някой знае ли как програмата за компютър да се пуска автоматично след рестарт или включване на компютъра???? И също има ли версия без рекламите, защото има някакво меню, което скриват?
(ще ползвам програма на лаптопа на приятелката ми и целта е тя да НЕ разбере
Edit: Намерих решение на първият ми въпрос:
To automatically launch the iCamSource when your computer is restarted or you login, simply add the iCamSource to the list of System Preferences > Accounts > Login Items ( Mac OS X ) or copy the iCamSource shortcut to the Startup folder in your Start Menu (Windows)
За Windows отваряте Start менюто и там се намира папката Startup. В нея копирате шорткът-а на iCamSource. Така колкото и да рестартирате или да изключвате компютъра програмата ще се пуска автоматично с пускането на компютъра. Другото което трябва да направите (Win 7) за да не се вижда Tray иконката е да натитнете стрелкичката при Tray иконите... от там Customize и настройвате iCamSource на "Hide icon and notifications". Тук ще кажете, че не е проблем да се види иконката като се натисне там, но разчитате на късмета, че приятелката ви не разбира и не е толкова любопитна. Лошото е, че иконката си е типична камерка и лично на мен не ми дава Change Icon и не мога да я сменя.
П.С. Пак повтарям - написаното от мен е за хора, които искат да следят камерата на чужд компютър без неговият собственик да разбере.
Тук има нови версии (за Mac и за Windows) на iCamSource:
http://skjm.com/icam/support.php