Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
DanteIX

Re: Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Мнение от DanteIX »

ееееех пустия джам

да ви кажа не айтунс бави на уин ами уин бави на айтунс :)

майкрософт с всеки следващ софт се погребват сами. в офиса купихме един джам 7, за да сме гъзари и ние, е вярвай ми идва ми през 5 мин служебния сандък да го пратя да пасе на ливадката пред офиса, направо полудявам

пц-то е със същите параметри като лаптопа ми (макбук бял модел късен 2009)

сутринта ги пускам двата заедно на лаптопа съм си проверил всички пощи, фейсове, скайпове и привършвам първия рандом дънджън в уоу, а служебния сандък още зарежда. и това ми беше. добре, че си нося лаптопа, че сигурно ще дойде обедната почивка докато ми пусне фотошопа с файла от 75 слоя

аз бях с секспирия секс1 с джам 6.1 подивявах с нея, смених на 6.5 след месец го продадох че вече откачах заболяха ме пръстите от тъча му
купих си една нокийка съъъъвсем елементарна обаче смарт фона си е смартфон продадох си подтъча и си купих айфон 3гс 16глиганболта и си бръмча щастлив :Р

който квото ще да храни епъл но поне със техните продукти не трупам нервни възли и бели коси

сега ще си сменя макбука с макбук про новия и си връчвам панталонките за следващите 3-4 години
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Аз мисля, че WM7 заслужава шанс.
http://www.youtube.com/watch?v=-Oi6ENRvSNM[/youtube]
iPhone 8GB 3.0
Аватар
CHAKALA

Мнение от CHAKALA »

Нека ти оправя линка.
Аватар
simbata

Мнение от simbata »

Имам чувството, че са наели един куп 3D дизайнери и са им казали да приложат във всяка апликация всички ефекти, които могат. Аз предпочитам по-опростените Notes, а това с "разтъркай за да видиш скрития текст" ми е направо смешно.. Ако се опитват да конкурират Аpple, трябва да се стремят към опростеност, а не към усложняване и цигания.

"The only problem with Microsoft is they just have no taste, they have absolutely no taste, and what that means is - I don't mean that in a small way I mean that in a big way. "
България над всичко!
Аватар
CHAKALA

Мнение от CHAKALA »

О да, прав си. Сигурно за да напишеш SMS ще те накарат да избираш "химикалка" да натискаш копче за да "искараш писеца", да "държиш листа" за да не ти бяга........ :))
Аватар
turbocharged

Мнение от turbocharged »

Няма такава цигания като това което виждам на клипа. Направо са се олели от анимации и ефекти. Много ми е чудно с такива ефекти през колко минути ще забива и изобщо ще може ли да се ползва за нещо друго освен впечатляване на приятели с телефон с интерфейс като от Стар Трек. Сигурно трябва по 2 часа на ден да отделяш за ъпдейти и рестор. Нека се забавляват безхаберниците. Проблема на конкурентните продукти е че наистина нямат никъкъв стил.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

малееееееее, колко ще цикли тва не е истина простооооо, излишни ама излишни анимаций, за чий са им на хората, само да хабят батерия и да бавят устройството, а и кое е най-тъпото на уин телефоните, никога не работят като по рекламните клипове, ама никога
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
anedko

Мнение от anedko »

к'ва е тая шарениика? =))
iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
niksan18

Мнение от niksan18 »

Голямото предимство на Майкрософт в случая, е че имат много добра платформа за разработване на приложения. Ако например някой напише нещо за Хбок360, с едно кликване може да го компилира за Windows 7, и с още едно за Windows Phone 7.
Това не гарантира че ще успеят, просто предоставят на разработчиците - дори и такива които никога не са писали за телефон, да си конвертират програмите за телефон.
То всъщност затова 90% от компютрите са с Windows, - не защото ОС-а е гениална -а защото има всякакви програми за всеки. И ако ти трябва нещо повече от това да получаваш мейлове, слушаш айтюнс и пишеш документи - ти трябва джам. Имам и двете и мак ос и РС, с мака освен да пращам мейлове, интернет и музика, друго не мога да правя, няма ни един свестен компилатор или студио за разработка, няма никаква външна подръжка - не мога да си закача тунера към него, не мога да свързвам други хардуери... Много е затворено. Може да се ползва само за интернет, музика и документи...
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

niksan18 написа:Голямото предимство на Майкрософт в случая, е че имат много добра платформа за разработване на приложения. Ако например някой напише нещо за Хбок360, с едно кликване може да го компилира за Windows 7, и с още едно за Windows Phone 7.
Това не гарантира че ще успеят, просто предоставят на разработчиците - дори и такива които никога не са писали за телефон, да си конвертират програмите за телефон.
То всъщност затова 90% от компютрите са с Windows, - не защото ОС-а е гениална -а защото има всякакви програми за всеки. И ако ти трябва нещо повече от това да получаваш мейлове, слушаш айтюнс и пишеш документи - ти трябва джам. Имам и двете и мак ос и РС, с мака освен да пращам мейлове, интернет и музика, друго не мога да правя, няма ни един свестен компилатор или студио за разработка, няма никаква външна подръжка - не мога да си закача тунера към него, не мога да свързвам други хардуери... Много е затворено. Може да се ползва само за интернет, музика и документи...
кое мака ли неможе да се ползва за нищо? ако го казваш това сериозно, или нямаш мак или изобщо не си запознат с взможностите му. До тук единствено 3д програма не съм си намерил за мака, и игри си имам (поне всички които играя ги има за мак, и все повече излизат) и всичко друго ако не върви то има алтернатива която върви. Със периферия проблеми не съм имал, само един етикетиращ принтер нямаше драйвери за мак.

Не сте прави а и от както съм на мак не мисля да се връщам на пц никога повече

а по въпроса с новия вин 7 скоро ще има в ютуб как реално се държи и ще гледате комикси на телефона си
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Не се отклонявайте от темата.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
simbata

Мнение от simbata »

Off:
DanteIX, Cinema 4D не ти ли върши работа? (http://www.demonoid.com/files/details/2067320/5340551/)
niksan18, въобще не си запознат с Mac OS.

N1k0lA, темата така или иначе взе да се изчерпва - M$ пак се изложиха, взе да им става навик в последните години… Може би управленските идеи на Балмър не са от най-гениалните...
България над всичко!
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

gorgior написа:@ totopz пробвай Тунса на Мак и сподели мнението си отново. :)
На МАК не съм пробвал, а и няма как да пробвам, но под Windows е пълна скръб.

Иначе за Windows Mobile 7 си мисля, че трябва да му се даде шанс. Все пак още не сме го видяли. Може да се окаже, че върши работа.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Aз точно на това ви се кефя през цялото време. Как всички разбирачи тук оплюхте нещо, което още не е излезло. Явно чичко ви Стив не само ви е промил мозъчетата, ами ви ги е и изпил. :))

А в написаното от niksan18 има голяма доза истина.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
gstg

Мнение от gstg »

в XDA има няколко разсъждения на тема уиндоус мобайл както и сготвени ромове с тази OS изглежда обещаваща, за разлика от другите OS които имат истински мултитаск и вече реален флаш а не траш , оп фраш.... Абе опитват се да оцеляват. Обаче им е трудно. Сега най добрия апарат на пазара е samsung galaxy S и това ще се задържи и ще напредва. Уиндоус мобайл има много пасти да яде от към приложения. iphone зй сега е лидер. Също е лидер в това че остява най бедния по функций смартфон. Показвал съм моя на много места и хора които ползват апарата са удивени след джейлбрейк какви възможности има.... При андроида скандала е в това че просто трябва да станеш админ на телефона което е толкова просто...
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
niksan18

Мнение от niksan18 »

gstg написа: Сега най добрия апарат на пазара е samsung galaxy S
???

Тцц - по-скоро HTC EVO 4G (Истинско 4G, не като ipHone4), Samsung EPIC 4G , Motorola Droid X, HTC Desire HD, освен всичко имат и HDMI изход, както могат да пускат всякакви дивх, хвид и mkv 720p и други формати - така че, могат да заменят една домашна система за забавление/двд плеър.. - Всичките тези бият по хардуер iPhone4,
а тези са от в Galaxy S, HTC Desire, Droid 2, Incredible (има и още) са ранга на iPhone4
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

Докато има такива огромни продажби... хардуеърът на iPhone винаги ще изостава в сравнение с неговите конкуренти. Просто Джобс не бърза за никъде. Според мен това е нарочно.
iPhone 5 / iOS 7.0
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

niksan18 написа:Тцц - по-скоро HTC EVO 4G (Истинско 4G, не като ipHone4)
niksan18 iPhone 4 не поддържа 4G мрежа :))
Последно промяна от N1k0lA на 21 Сеп 2010, 22:05, променено общо 1 път.
Аватар
lian

Мнение от lian »

niksan18 Сигурен ли си че може да се подкара HD видео на телевизор без да насича?
Psycho

Мнение от Psycho »

niksan18 написа:Тцц - по-скоро HTC EVO 4G (Истинско 4G, не като ipHone4),
iPhone 4 никога не е претендирал за поддръжка 4G мрежи. Пък и какъв е смисъла? Колко държави имат поддръжка на 4G мрежи? Някои части на USA, Япония и се очаква Швеция и Норвегия да пуснат по някое време, но не се знае кога. Общо взето още е рано :)
niksan18

Мнение от niksan18 »

niksan18 iPhone 4 не поддържа 4G мрежа
Именно! Но маркетинга го кръщава не 3g2010 ili 3g4, а iPhone 4
iPhone 4 никога не е претендирал за поддръжка 4G мрежи. Пък и какъв е смисъла? Колко държави имат поддръжка на 4G мрежи? Някои части на USA, Япония и се очаква Швеция и Норвегия да пуснат по някое време, но не се знае кога. Общо взето още е рано
Когато даваш над 1000 лв. за нещо подобно, или както в другите страни се вързват за по 2-3 години с дебели месечни договори, очакваш все пак да има последните технологии вътре - кой знае кога ще ти потрябват. Wi-max-a си е напрактика 4г, така че и в България има сериозни наченки да стане.
Сигурен ли си че може да се подкара HD видео на телевизор без да насича?
720р - Да със сигурност, без насичане, 1080р - вероятно не.

Но със сигурност бих искал да видя hdmi изход и на iPhone-a, това е сериозна функционалност ако пътувате насам-натам, искате да покажете някое клипче или нещо друго на телевизора дори и когато сте на гости...
Аватар
simbata

Мнение от simbata »

Понякога се учудвам как може хора, които си нямат никаква идея от даден продукт да говорят с такава сигурност за него o_O (визирам най-вече Mac OS)
niksan18 написа: Именно! Но маркетинга го кръщава не 3g2010 ili 3g4, а iPhone 4
Може би защото е четвърта версия на модела?? Специално за теб Apple ще кръстят следващия iPhone - iPhone 3Gwi-fi2011gprs.

gstg, да, galaxy s е най-добрия телефон и ще става все по-добър, докато другите компании ще правят все по-лоши телефони. x_x
gorgior, да, чичко Стив явно е изпил мозъците на всички…на които има нещо за изпиване.
DanteIX, нямам търпение да видя как ще гледам комикси на телефона си.
България над всичко!
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

simbata написа: Специално за теб Apple ще кръстят следващия iPhone - iPhone 3Gwi-fi2011gprs.
Звучи точно като име на някоя имитация на iPhone =)) =))
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

Не виждам защо коментирате, че iPhone 4 изоставал откъм хардуер... така е било с всички iPhone-и до сега. Името на новия модел е 4 (4то поколение), а не 4g.. така, че не претендира да го поддържа, а дори и така да се казва едва ли е задължително. Не мислите ли, че до юни, юли 2011 (когато ще излезе новият модел) едва ли на някой ще му трябва 4G. И след като има толкова много по-добри телефони... какво правите в този форум??? А относно HDMI изход... с тези 16 и 32Gb едва ли ще ви стои пълен телефона с HD клипчета предвид това колко големи стават. А и сигурно ще е много "красиво" ако му направят 15 изхода. iPad (който претендира да е много близо до лаптопите) няма едно просто USB, а вие искате HDMI на iPhone. И все пак много се отклонихме от темата. Нека видим продажбите на Win-а и ще разберем колко е хубав.
iPhone 5 / iOS 7.0
gstg

Мнение от gstg »

DanteIX написа:
niksan18 написа:Голямото предимство на Майкрософт в случая, е че имат много добра платформа за разработване на приложения. Ако например някой напише нещо за Хбок360, с едно кликване може да го компилира за Windows 7, и с още едно за Windows Phone 7.
кое мака ли неможе да се ползва за нищо? ако го казваш това сериозно, или нямаш мак или изобщо не си запознат с взможностите му. До тук единствено 3д програма не съм си намерил за мака, и игри си имам (поне всички които играя ги има за мак, и все повече излизат) и всичко друго ако не върви то има алтернатива която върви. Със периферия проблеми не съм имал, само един етикетиращ принтер нямаше драйвери за мак.

Не сте прави а и от както съм на мак не мисля да се връщам на пц никога повече

а по въпроса с новия вин 7 скоро ще има в ютуб как реално се държи и ще гледате комикси на телефона си
говорим за телефони , имам едно вайо и един макбук разликата е няколко :-B века ......
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Публикувай отговор