iCalls е програма, с която можете да правите справка за бройката и времетраенето на вх. и изх. обаждания на телефона ви.
iPhone Source: http://myapps.110mb.com/iphone.xml
Не я чисти , просто приема за начална дата датата на ъпдейта . Коригирай си периода и ще се оправиAdamov написа:програмата има нов ъпдейт .. тъпото в случая е че при мен ми изчисти всякаква статистика до момента. голяма гадория ще е ако чисти всичко при всеки ъпдейт...
младите почнаха да надминават учителяAdamov написа:бреййй![]()
благодаря
Вижте аз как си я модд-нах лекоAdamov написа:според мен не е проблем ... да и при мен е така ..
Слаф: ще се радвам ако надминат учителя си... усещам блаженни дни на почивка ... а не скайпа да ми свети с по 200 съобщения
Sid написа:Телефона ми е iPhone 14 GB, 1.1.4 (4A102) - 04.04.05_G...
зидар, случвало се е boos tools след преместване на апликации и фонтове да омаже целия телефон...zviaraD написа:Нищо няма да ти омаже, споко. Инсталирай босс префс-а, и муувни всички апликации, рингтонове и фонтове по реда, описан по-горе преди прецедурата в самата програма. Всички сме имали този проблем с малкото място, и засега това е решението. Би трябвало да ти се освободят към 120-170 МБ - предостатъчно за апликациите, които ти трябват.