Програма за градски транспорт в София

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
HaIr4o

Програма за градски транспорт в София

Мнение от HaIr4o »

Някой знае ли да има програма за градския транспорт в София, като показва спирките и това, което спира там? ?:-/
Xizor

Re: Програма за градски транспорт в София

Мнение от Xizor »

интересно и то доста даже!Дали наистина има такава апликация ?
Аватар
SkyLined

Мнение от SkyLined »

Търсих ,но нищо не намерих. Google Maps има, но няма за България
Iphone 3G FW 4.0.2
HaIr4o

Мнение от HaIr4o »

Не че съм подстрекател, но ако бъде създадена такава програма от НАШИ хора и е точна и пълна бих си я купил с удоволствие :)) :)) :)) :)]
Аватар
lian

Мнение от lian »

За Android има ;)
cache

Мнение от cache »

Виж уеб сайта на центъра за градската мобилност.

http://www.sumc.bg/bg/transport/virtual-tables
http://www.sumc.bg/bg/transport/schedules
iPhone 5S/16GB iOS 7
HaIr4o

Мнение от HaIr4o »

Щом има за андроид трябва да има и за нас :) Лесно мога да звънна по телефона и да разбера къде и как, но ще ми е супер полезна и ще ми спести търсене в интернет :)
Аватар
lian

Мнение от lian »

:)) :)) :)) Нещо си в грешка.
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

Ами направете си сами програма:
1.Влезте през Safari на iPhone в: http://m.sumc.bg/vt
2.Цъкате на знака + доло и: Add to Home Screen. След това кръщавате иконката и цъкате Add

Това е ако искате да напишете кода на спирката и ви излиза кои рейсове кога идват.
Както сами ще се обедите мобилната версия на сайта е много удобна за iPhone :)
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Anjiii

Мнение от Anjiii »

Хораа стига де.. За андроид има какво ви пречи да направите ако знаете как.. Не е същото като давате тия линкове от сайта на градския траанспорт.............
Eklektik

Мнение от Eklektik »

Е ти как го каза, все едно я държат като заложник програмата и не ни я дават на нас. Просто няма за iOS в момента, това е положението.
masterofpuppets

Мнение от masterofpuppets »

Здравейте,

Случайно видях тази тема и реших да споделя с вас приложението си за iOS за градски транспорт в София. И аз като вас много търсих нещо подобно като Андроид-ските приложения, но за съжаление не успях да намеря и реших да си направя сам. Приложението се казва EZtrans и е в App Store, като в момента, както и от 3 седмици насам, за съжаление сайтът на Софийски градски транспорт има проблем и не връща резултати. Въпреки това, се надявам да дадете по едно ревю, за да може да го попюлизираме сред iPhone-потребителите в София :)

Ето и линк към самото приложение:
https://itunes.apple.com/us/app/eztrans/id814295379
TheSkorpion
Обратна връзка:

Мнение от TheSkorpion »

Така като го гледам, ми харесва. Добавил си полезни неща. Важното за този момент е да се оправи проблемът със сайта някак си. Докато не почне да дава полезна информация, приложението е безполезно. Някой има ли представа кога ще го оправят и какъв изобщо е този проблем със sofiatraffic?
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
TheSkorpion
Обратна връзка:

Мнение от TheSkorpion »

Между другото сайтът се оправи, но приложението не е наред...
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
nextt

Мнение от nextt »

Приложението е доста добре, но ако има информация и за метрото, ще стане още по-добре.
masterofpuppets

Мнение от masterofpuppets »

Здравейте отново,

Само исках да добавя, че вече съм направил и приложение за метрото, което също е безплатно и може да го намерите тук - https://itunes.apple.com/us/app/ezsub-s ... ?ls=1&mt=8

Поздрави,
Георги
Аватар
kolega

Мнение от kolega »

masterofpuppets написа:Здравейте,

Случайно видях тази тема и реших да споделя с вас приложението си за iOS за градски транспорт в София. И аз като вас много търсих нещо подобно като Андроид-ските приложения, но за съжаление не успях да намеря и реших да си направя сам. Приложението се казва EZtrans и е в App Store, като в момента, както и от 3 седмици насам, за съжаление сайтът на Софийски градски транспорт има проблем и не връща резултати. Въпреки това, се надявам да дадете по едно ревю, за да може да го попюлизираме сред iPhone-потребителите в София :)

Ето и линк към самото приложение:
https://itunes.apple.com/us/app/eztrans/id814295379
Някой да има представа защо приложението не работи?
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Не само не работи, но и вече е свалено от AppStore от самия разработчик, поради пълната липса на подкрепа от градски транспорт София, чиито служители не само че не подкрепят разработката, но и съвсем съзнателно пречат на нормалната работа на приложенията, променяйки постоянно сайта, което води до непрекъсната нужда от поправки в приложението. Момчето свали и приложението за андроид, но докато там има подобна програма, за съжаление тук няма аналог и за момента можем да се възползваме само от разписанията, но ако се наложи да се деинсталира, няма да имаме и това. Информацията ми е въз основа на личен контакт с разработчика, дано някой друг се навие да направи подобна програма, но не ми се вярва при тези неприемливи условия.
Аватар
kolega

Мнение от kolega »

dessyteneva написа:Не само не работи, но и вече е свалено от AppStore от самия разработчик, поради пълната липса на подкрепа от градски транспорт София, чиито служители не само че не подкрепят разработката, но и съвсем съзнателно пречат на нормалната работа на приложенията, променяйки постоянно сайта, което води до непрекъсната нужда от поправки в приложението. Момчето свали и приложението за андроид, но докато там има подобна програма, за съжаление тук няма аналог и за момента можем да се възползваме само от разписанията, но ако се наложи да се деинсталира, няма да имаме и това. Информацията ми е въз основа на личен контакт с разработчика, дано някой друг се навие да направи подобна програма, но не ми се вярва при тези неприемливи условия.
Жалко, приложението беше супер удобно!
А и родната администрация за пореден път доказва, че наистина са големи дебили.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
codename47

Мнение от codename47 »

До скоро ползвах sofia traffic но само за ориентир за спирките къде се намират понеже приложението не работи много добре. Днес обаче попаднах във ФБ на Moovit - на пръв поглед ми изглежда доста добре, дори при дърпане на картата в точка далече от сегашната позиция показва спирките което не го правеше дори "Градски транспорт" приложението за андроид което считам за най-доброто за такъв в София. Та ще я пробвам и ще видя как е тия дни..
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Аватар
MGANCHEV

Мнение от MGANCHEV »

Някой, който не е намерил правилното приложение и още търси, да си изтегли - Moovit. Приложението е хубаво, но е само за няколко града в страната ( НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ). В него има автобусни спирки, МЕТРОСТАНЦИИ и маршрути и още много полезни нещица. Изтеглете го, няма да сгрешите ! ;)
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
CubanLinx

Мнение от CubanLinx »

Колега, само дето Moovit изобщо не изкарва разписанията като хората! И доста често се получава така, че си висиш на спирката като пич! За съжаление Софбус за iOS няма
Публикувай отговор