iPhone 4

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
lusman

Re: iPhone 4

Мнение от lusman »

lian написа:В България всичко си е ебало майката.

п.п Без коментар.

За жалост не е лъжа...
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

ти гледай сега сеир като Глобул го изтърсят на цени 900-1200 лв с 2 годишен договор

някой трговци от форума ще забогатеят от невежеството на официалните търговци
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

А аз като ги питах преди няколко дни ми казаха,че до края на септември ще бъде наличен.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

До колкото знам 32Гб няма да е повече от 1250лв, за 16Гб "-200лв"....
Den4eto

Мнение от Den4eto »

Здравейте,
поизчетох нещата във форума и искам да ви попитам за съвет, тъй като след няколко дни моя приятелка заминава за Щатите и се чудя да и дам ли пари да ми купи iphone 4 от там или да поичакам тук да се появи?? и ако е от там тези проблеми с закюучването и ползването само с тамошна карта дали се поразрешиха? моля помогнете, т.к. страшно мн искам такав телефон да не се окаже че го купя и не мога да го ползвам тук ..... :-/
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Объркал си раздела,но гледай да си купиш фабрично отключен.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

питал си в германос? питал си в един? аз като питах си направих експеримент и питах 2 4-5 магазина на глобул и германос в центъра на софия и във всеки един ми даваха все различна информация, а във един дори ми мацката (видя ми се 18 годишно русо девойче) ме ичгледа и съвсем убедително ми заяви, че няма как да го има в българия след като в америка излиза януари. тук шока ми дойде в повече и отидох да испия една бира, че ме одари в кръста и коленете
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

:)) :)) :)) януари вика..... :)) :)) :))
Тя да не си е помислила за iPhone 5?
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

uomoto написа::)) :)) :)) януари вика..... :)) :)) :))
Тя да не си е помислила за iPhone 5?
абе тя ме изгледа все едни съм някъв глупак дето няма понятие какво е айфон

ако е мислила за 5 януари е рано за епъл камо ли за глобул

абе някой консултанти в тея магазини не само на глобул ми и на други оператори не разбират от телефони ама хич
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
jackrock

Мнение от jackrock »

Ами незнам но и на мен в два магазина ми заявиха до края на годината ще го има o_O а култовото беше как една продавачка реши да ме убеждава че не ми трябва Айфон и как е по добре да си взема едно Htc HD 2 =)) =))
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

jackrock написа:Ами незнам но и на мен в два магазина ми заявиха до края на годината ще го има o_O а култовото беше как една продавачка реши да ме убеждава че не ми трябва Айфон и как е по добре да си взема едно Htc HD 2 =)) =))
това е почти редовна практика, щото айфон нямат и се опитват да пробутат другите
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
smotania
Обратна връзка:

Мнение от smotania »

Един въпрос... до сега някой поръчвал ли си е фрий кейс от фрий кейс програмата на епъл от бг?
MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1
iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD
iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD
iPod Classic 120gb Black
Rosenrot

Мнение от Rosenrot »

Не знам, ама питах един колега от Германос, кога ще го пуснат и той вика "в началото на Октомври и си приготви 2,300 лв." и аз гледам като изумел. :-X

P.S. Iphone 4 16GB 1750 лв. (отключен)
iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
jackrock

Мнение от jackrock »

В страницата на apple.bg пише Iphone 4 е вече тук 8-| в сайта на глобул все още си е очаквайте скоро 8-}
abc

Мнение от abc »

Тези всичките компетентни лица от изброените мега магазини не само, че шмъркат ами явно е и доста качествен материала. Първо искам да споделя информация, буквално от няколко часа - iPhone 4 ще се предлага от МТел, като цената с 2 години договор ще бъде около 1000 лв./16GB - при договор с месечно минимално потребление от 30 - 35 лв. Колкото и странно да звучи, Mtel са водили преговори през последните няколко месеца и изглежда, че са постигнали някакви резултати - за сега все още недостатъчно ясни. Времето ще покаже. Премиерата май ще бъде Октомври. Инфото го имам от служители там, така, че смятам е достоверно.

Колкото до Рамата -> това са ненормални истории. Тези хора да не си мислят, че продават телефони с диаманти и трюфели за десерт. Germanos въобще нямат идея кога ще предлагат телефона, миналата седмица случайно се видях с И.Петров, който представлява магазина в Бургас. За цената пък.... все едно го питах колко см. е диаметъра на планетата. Въпросът беше изключително сложен за възприемане. Личи си, че тематиката е трудна за схващане.

Кой каквото иска да си приказва и да пуска в продажба. Аз мисля, че трезвите българи няма да спрат да си купуват телефоните от САЩ, Англия и т.н.

От Англия всички знаем колко излиза един iPhone 4. Според последната информация, която имам за цените на iPhone 4 от САЩ - около 1250 лв. и този sHatter unlock, който ще го направи factory unlocked - мисля, че няма какво повече да говорим.
jackrock

Мнение от jackrock »

Мтел:Българите предпочитат Smart-фони пред Iphone

Маргарита Йорданова
-Г-н Майерхофер вече сте на пазара в България 15 години, как се промени той за този период?
-О, промяната е огромна. Всъщност ежегодно нещата се изменят толкова бързо. Работим в най-динамичната и вълнуваща индустрия, в която можем да правим бизнес. Когато започнах работа преди 15 години най-важното беше да имаме добър GSM- апарат и гласова връзка. Днес не можем да си представим живота без SMS, MMS, мобилен интернет и Smart-фон и мултимедийни телефони. Различните устройства се усъвършенстваха толкова много, че станаха неразривна част от нашето ежедневие. Всъщност няма база за сравнение вече.
-Що се отнася до Smart-фоните, говори се, че в България те всъщност се доста некачествени и са китайско производство.
-Това е пълна лъжа. Разбира се много от производителите имат заводи в Китай и ние напрактика внасяме тяхната стока. Причина за това е, че работната ръка там е по-евтина. Но в България има Smart-фони на всички компании - Nokia, Samsung и др. На практика внасяме телефони от всички доставчици и те отговарят на добро качество и са конкурентни дори на Iphone.
-А има ли интерес у нас към Iphone?
-Iphone все още са прекалено скъпи, както и услугите, които се предлагат с тях. Затова и предпочитаните от българските клиенти са Smart-фони. Като пример най-продаваният наш апарат в момента е Samsung Galaxy(smart phone).
-Какво всъщност е ръководещо при закупуване на телефон за българина?
-Мисля, че това е микс от най-добри функции и цена. Разбира се, че цената е много важна за българския клиент, но също така се търсят и добри, качествени телефони с различни функции, затова и в момента Smart-фони са предпочитани.
-В момонета икономическата ситуация не е лека. Как се отрази тя на компанията ви и какво ще се случи в бъдеще?
-Естествено цялата телекомуникационна индустрия бе повлияна от кризата. Макроикономическите условия в страната ни повлияха и доведоха до спад в приходите. Средно свиването на приходите е 10%. Ние все още сме много силни и се надяваме, че цялостната икономическа ситуация ще се подобри до началото и средата на другата година. Разбира се, че в такъв момент да предлагаш най-добрата цена е много важно, но според мен това не е достатъчно. Хората търсят и качество.

Източник : http://www.economynews.bg/index/viewarticle/nid/12000/

П.П. Сигурно и Майерхофер шмърка =))
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Е как ще ти кажат такова нещо от Германос къде бяха две седмици,някой от продавачите им
expsvetly

Мнение от expsvetly »

Iphone 4 е вече тук!!!
www.apple.bg
Според мен това означава че днес утре ще го видим в Глобул!!!
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

Посрещнете новия iPhone 4.
Официална премиера в България от GLOBUL.
30 септември 2010 г.

iPhone 4 официално е вече в България и вие сте сред първите, с които бихме искали да споделим тази вълнуваща и дълго чакана новина.

Затова нямаме търпение да ви поканим в магазините на GLOBUL и Germanos утре, 30 септември 2010 г., за да се уверите лично в предимствата и новите характеристики на уникалния iPhone 4. Съветваме ви - не отлагайте, защото количествата са ограничени.
Информирайте се за най-удобния за вас магазин »

Новият iPhone 4 се предлага на цени от 779 лв. с ДДС с абонаментни програми GLOBUL Web & Talk, при подписване на едногодишен договор.

Подробна информация за програми и цени за iPhone 4 ще бъде достъпна от утре, 30 септември 2010 г.:
на уебсайта на GLOBUL
в магазините, предлагащи iPhone
на тел. 123
www.globul.bg | 123 (089 123 от други оператори)

Вие получавате това съобщение, тъй като вашият e-mail адрес е регистриран за новини относно премиерата на iPhone 4 в България. Ако не желаете да получавате занапред този бюлетин, изпратете e-mail съобщение до адрес webmaster@globul.bg, като в полето за тема на съобщението въведете текста "UNSUBSCRIBE iPhone 4".

Обажданията към 123 (от мрежата на GLOBUL) и към 089 123 (от други оператори) се таксуват на цена според използвания от потребителя тарифен план.
zooming

Мнение от zooming »

и сега? честно казано искам още утре да си взема... ами мтел? уф да не взема да се набутам с глобул :D и после мтел да пуснат по-добри цени/услуги ?:-/
cache

Мнение от cache »

Мдамм, и аз получих подобен е-мейл.
Много приятна новина за клиентите на Глобул :)
iPhone 5S/16GB iOS 7
Аватар
tkulev

Мнение от tkulev »

Абе ще видим колко е удобно. Да не стане като с 3G S да те карат да подпишеш нов договор с нов номер.

И това с късното пускане беше много подло. Сега всички които имаме договор за С-ката и го подновихме ще трябва да си го вземаме без договор.
cache

Мнение от cache »

Интересно, колко ли ще му е цената без договор (ънлокнат) или варианта с платените такси/неустойки + ънлок?
iPhone 5S/16GB iOS 7
intruder

Мнение от intruder »

Ще е колкото да си го купиш от чужбина 1150лв - 1200лв за 16GB версия.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

799лв? Къде е скритата камера, на къде да махам и да се хиля нервно?

Тука нещо не е наред обаче и утре ще разберем къде е "смешната цигара" както викаше един митничар на българо-сръбската граница
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Публикувай отговор