Oplayer
Oplayer
Попаднах на въпросния плеер и определено заслужава внимание. Имах разни mpg файлове които до сега никои друг не ги подкара ( yxflash ) но този се справи има и други благинки .
http://itunes.apple.com/do/app/oplayer/id344784375?mt=8
Иначе го намерих и в install0us но размера на файла е двоино по малък. Но не мога да му изкарам линка от там, дано някои друг да го даде за теглене.
iPhone
Свали
iPad
Свали
http://itunes.apple.com/do/app/oplayer/id344784375?mt=8
Иначе го намерих и в install0us но размера на файла е двоино по малък. Но не мога да му изкарам линка от там, дано някои друг да го даде за теглене.
iPhone
Свали
iPad
Свали
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Re: Oplayer
Пробвах това от victor11 но ме изхвърля в началото.SkyLined ти как го оправи?Става въпрос за 2г 3.1.2
Ако си качвал друга версия, първо я махни преди да слагаш тази.
За пръв път слагам тази програмка имаш ли някакви други идеи
Ми нещо при теб е - тествал съм го на 2G и си работи. Пробвай с рестарт или освободи малко памет.
Казва ми, че поддържа само QuickTime plugin за моята платформа (ipod 2G).
Да, така е. При по-старите устройства поддържа само предварително конвертирани клипове.
С новата 1.17 версия на Oplayer вече може да плейвате почти всички музикални и видео формати.Приятно изненадан бях когато разбрах,че плеърът вече отлично се справя с FLAC,APE,MPC И WAV файлове.Единствения проблем е че при просвирването на flac сийк бара не работи коректно и изхвърля от плейлистата,но това се преживява.Субтитрите се зареждат перфектно и ротацията на екрана е измислена доста умно.Поставяте си файловете чрез ifun-box или друг файл менъджер в директорията на програмата (var/mobile/Applivation/Oplayer(номера на програмата)/Documents) и си свиркате.Най-добрият плеър за мен досега.Единствено по визията има какво да се доизкусури.Новата версия може да си свалите от тук http://www.mediafire.com/?95mka0p3eu9yw9z
Ако питаш мен, за качването на файловете е най-лесно да се ползва iTunes - няма нужда да търсиш директории и т. н. 

Сигурно си прав,но аз споделям опита си за тези като мен,които не понасят Itunes и го ползват единствено за рестор.Също и за тези които си свлят фйлове с torrentulа или друг даунлоуд менаджер и после искат да ги гледат с Oplayer,прехвърляйки ги с ifile в желната от тях директория.Винаги е добре да има избор,нали...
И при мен се появява логото на програмата и ме изхвърля Iphone 3G с 4.02
И аз имам проблеми с програмата.
Инсталирах си версия 1.18, но немога да влезна в програмата. Започва да зарежда и след няколко секунди ме изхвърля.
Инсталирах си и по-старата версия на програмата 1.17 с нея нямам този проблем да ме изхвърля още при зареждането на програмата, но като пробвам да пусна някаква mp3-ка или някакъв видео файл без значение дали е .avi или .mp4 веднага ме изхвърля от програмата.
От какво може да е проблема ?
Има ли някаква друга програма с която може да плейва не само mp4 а и други видое формати ?
Инсталирах си версия 1.18, но немога да влезна в програмата. Започва да зарежда и след няколко секунди ме изхвърля.
Инсталирах си и по-старата версия на програмата 1.17 с нея нямам този проблем да ме изхвърля още при зареждането на програмата, но като пробвам да пусна някаква mp3-ка или някакъв видео файл без значение дали е .avi или .mp4 веднага ме изхвърля от програмата.
От какво може да е проблема ?
Има ли някаква друга програма с която може да плейва не само mp4 а и други видое формати ?
Има - yxflash от Сидия (алтернативно yxplayer в Appstore), но тази е по-добра.
Aко искаш, пробвай с това копие (OPlayer v1.18): download
Aко искаш, пробвай с това копие (OPlayer v1.18): download
Здравейте ,изчетох цялата тема,но не намерих отговор защо не ми тръгват субтитрите?Някой има ли такъв проблем и решение за него?
абсолютно еднакви са
примерно
Amreeka.2009.DVDRip.XviD.AC3.avi
Amreeka.2009.DVDRip.XviD.AC3.sub
примерно
Amreeka.2009.DVDRip.XviD.AC3.avi
Amreeka.2009.DVDRip.XviD.AC3.sub
да не би да изпускам някои настройки на плеяра ?
.sub формат не знам дали поддържа. Потърси субтитри в .srt формат.
Използвах браузъра и без да искам добавих грешен адрес в буукмаркс, някой има ли представа как се махат после, никъде не открих...
Iphone 3GS 16GB OS4.0
лелелее...
Плъзни настрани върху буукмарка и ще се появи едно червено от дясно дето пише- DELETE
Плъзни настрани върху буукмарка и ще се появи едно червено от дясно дето пише- DELETE