Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
DanteIX

Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Мнение от DanteIX »

Служители на Microsoft отпразнуваха по нетрадиционен начин завършването на операционната система Windows Phone 7. Пред централата на компанията в Редмънт беше устроено „погребение" на конкурентните смартфони iPhone и BlackBerry, информира TechNews.bg.

Уличното шествие пропагандираше новите функции на мобилната платформа Windows Phone 7. В парада участваха десетки служители, някои от които облечени в маскарадни костюми. Други носеха плакати, а трети - гробове с изображения на iPhone и BlackBerry. Зад тях пък се движеше катафалка.

На една от машините висеше голям плакат с надпис „Windows Phone 7 съхранява конкуренцията". Тълпата наоколо беше впечатлена и това как шестващите танцуваха „Трилър" на покойния Майкъл Джексън.

По-рано този месец Microsoft обяви RTM-версия на Windows Phone 7. Появиха се и първите рекламни клипове с новата ОС, в които се говори за революция. Според някои източници, кампанията струва $500 млн.

Първите устройства с Windows Phone 7 се очаква да дебютират на 11 октомври на специално събитие в Ню Йорк.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
lian

Re: Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Мнение от lian »

:)) :)) :)) Ще е видим тая революция :D

п.п Microsoft никога не може да погребе iPhone ;)
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

не то идеята е , че те символично са закопали огромен макет на айфона в знак на това че Пенджер 7 бил революция. Извинявайте ама след 2.5 са фейл след фейл с всяка следваща версия. бях преди с xperia x1 с джам 6.4 и 6.5 е появиха ми се бели коси и по брадата с този софтуер, то не бяха крашове, то не бяха рестартирания, то не беше загума на сигнал (ума и дума) то чудо, пък и се рестартираше по 4-5 мин по часовник. сметни, водиш важен разговор и шпляяаааас рестарт, и другата страна седи като идиот 5 мин докато ти се рестартира телефона за да продължите разговора !?

джам не искам и да виждам повече, откак съм на мак и иос нямам никакви ядове вече
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

Уиндолс и революция не върви в едно изречение !!!!!!
Продуктите на епъл са в пъти по добри във всичко.
Наблюдавам как ми върви Pages и Word, първия бие в пъти, и като функционалност също.
Да не говорим че след Айфон всеки се пръкна да вади телефони с тъч, и до момента няма един който да му е нормална конкуренция, а Епъл пускат 4-ти телефон.
Същото стана и с Айпад.
Та кой прави революцията и кой диктува пазара ???
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

В дограмата няма нищо революционно, стъкло с рамка... =)) =)) =))
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Alxx написа:В дограмата няма нищо революционно, стъкло с рамка... =)) =)) =))
да и се цапа бързо

развива ми един льольо теорий, че андроид закопава иос и айфон (л)юзърите масово си продавали пръчките и минавали на андройд

щото андроида бил много по-добър

и аз му се смях и други му се смяха и смяхме му се ний задружно
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

(:| Поредната 'революция' от MS. Дано тази нова платформа е направена добре като Windows 7, за да може да става поне за нормално използване от крайния потребител. Иначе MS винаги са биели тъпаните и после... ерор, фейл, и накрая тотален срив. Напълно споделям мнението на intetsov.
Teamwork makes the dream work!
niksan18

Мнение от niksan18 »

DanteIX написа: да и се цапа бързо

развива ми един льольо теорий, че андроид закопава иос и айфон (л)юзърите масово си продавали пръчките и минавали на андройд

щото андроида бил много по-добър

и аз му се смях и други му се смяха и смяхме му се ний задружно
Windows Mobile не става за нищо още преди 5-6 години не ми харесваше.
Но Андроида наистина е по-добър и много по-отворен от айфона - аз лично ползвам и айфон и андроид и нямат сравнение.
Почти всички програми за айфон, вече ги има и за андроид, и то безплатни, да не говорим че при андроида има истинска мултизадачна операционна система,
мога да инсталирам приложение, през това време да сваля от ютюб клип, в същото време да говоря по телефона, както и активна програма за гпс включена, която се превклчва за миг.
Всичко върви много по-бързо, да не говорим че имаш пълна подръжка на флаш 10.1. В момента андроид базираните устройства надминават айфоните.
Освен това при ъпдейт не си губя цялата информация като смс-и, контакти, снимки, музики и всички останали неща.
paradoksX

Мнение от paradoksX »

Колкото и лошо мнение да имате за уиндоус мобайл, той има елементарни неща като инстински блутут, мултитаскинг, като сваржеш телефона с компа не ти е нужен бавния айтунс, и можеш спокойно да си копи пействаш файлове. Аз лично имам два тъч айпода и за разлика от вас осъзнавам, какви идиоти са от епъл, и правят всичко възможно да не се обменя никакъв софтуер, а такъв да се тегли от тюх. На всеки друг нормален телфон освен айфона по скайп можеш да си пращаш файлове... нокиата ми от преди 4 години имаше повече функции за обем на файлове.
niksan18

Мнение от niksan18 »

paradoksX написа:ойно да си копи пействаш файлове. Аз лично имам два тъч айпода и за разлика от вас осъзнавам, какви идиоти са от епъл, и правят всичко възможно да не се обменя никакъв софтуер, а такъв да се тегли от тюх. На всеки друг нормален телфон освен айфона по скайп можеш да си пращаш файлове... нокиата ми от преди 4 години имаше повече функции за обем на файлове.
Да само с тази разлика, че в новия Windows 7, ще е по същия начин затворен - приложения само от маркета на Windows, както и няма да има копи и пейст...

А стария windows mobile, просто не беше удобен за използване - тези менюта са пригодени за работа с мишка, или писалка, а не за работа с пръсти.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

paradoksX написа:Колкото и лошо мнение да имате за уиндоус мобайл, той има елементарни неща като инстински блутут, мултитаскинг, като сваржеш телефона с компа не ти е нужен бавния айтунс, и можеш спокойно да си копи пействаш файлове. Аз лично имам два тъч айпода и за разлика от вас осъзнавам, какви идиоти са от епъл, и правят всичко възможно да не се обменя никакъв софтуер, а такъв да се тегли от тюх. На всеки друг нормален телфон освен айфона по скайп можеш да си пращаш файлове... нокиата ми от преди 4 години имаше повече функции за обем на файлове.
аааа кое му е бавното на айтунса ??? аз го цукам и след 3 секунди е готов за употреба, не ми бави.

житкам си уоу и междувременно си слушам музиката от айтунс, та чак си сменям песните през уоу (добре, че близард са вкарали айтунс плъгин в уоу) и нямам никкави грижи
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
lian

Мнение от lian »

А колкото до пращането на снимки може да използваш Nimbuzz в който има Skype и си пращаш спокойно снимки ;)
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

paradoksX написа:Колкото и лошо мнение да имате за уиндоус мобайл, той има елементарни неща като инстински блутут, мултитаскинг, като сваржеш телефона с компа не ти е нужен бавния айтунс, и можеш спокойно да си копи пействаш файлове. Аз лично имам два тъч айпода и за разлика от вас осъзнавам, какви идиоти са от епъл, и правят всичко възможно да не се обменя никакъв софтуер, а такъв да се тегли от тюх. На всеки друг нормален телфон освен айфона по скайп можеш да си пращаш файлове... нокиата ми от преди 4 години имаше повече функции за обем на файлове.
Човече прегледай се мултитаскинг има,iTunes въобще не е бавен и файлове може да се копи и пействат.Блутута може да го забравиш.Устройствата на Apple никога няма да подържат обмен на файлове и е ясно защо.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
lian

Мнение от lian »

На Nokia и Microsoft фенове няма смисъл да им обесняваш. Едно си баба знае едно си бае ;)
Аватар
r3ac7

Мнение от r3ac7 »

DanteIX написа:
paradoksX написа:житкам си уоу и междувременно си слушам музиката от айтунс
А така! :)

Иначе съм съгласен с niksan18, че WinbozMobile e шит, а андроида става... :)
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

Искам да изкажа още едно негативно мнение за iTunes. Толкова бавна и лагава програма е, че ако не ми трябваше за iPhone-а нямаше да я държа и 5 мин. на компютъра.
Как пък тези от Apple не можаха да го оправят този iTunes. 1000 версии му направиха и все е бавен.
За пример:
- Щракам на иконката, за да пусна iTunes - 7 секунди зарежда. За сравнение Photoshop CS4 ми зарежда за 5 секунди.
- След като вече е заредил избирам от ляво примерно Applications - поне 1 секунда програмата забива, докато го отвори. След кратко разщраквне по секциите (Applications, Ringtones, Music и т.н.) вече превключването между тях става почти на момента.
- В момента не съм вързал iPhone-а, но като го вържа прещракването по неговите секции отново е много бавно и лагаво.
- Ако се напише нещо в iTunes Store да търси, докато тече търсенето прозореца на програмата няма местене.

Като цяло всички тези неща, които изброих не са кой знае какъв проблем, но когато всичко останало на компютъра хвърчи бавният iTunes много се набива на очи и дразни.
Воден_дух

Мнение от Воден_дух »

N1k0lA написа:Блутута може да го забравиш.Устройствата на Apple никога няма да подържат обмен на файлове и е ясно защо.
Глупости, още от първата генерация Айфон си има програмки за изпращане и получаване на съдържание през блутут :)
gorang

Мнение от gorang »

Я кажи някоя за ОС4, че iBlueNova крашва
Iphone 3GS 16GB OS4.0
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Воден_дух написа:
N1k0lA написа:Блутута може да го забравиш.Устройствата на Apple никога няма да подържат обмен на файлове и е ясно защо.
Глупости, още от първата генерация Айфон си има програмки за изпращане и получаване на съдържание през блутут :)
Никола имаше в предвид обмен на файлове с, към и м/у всички устройства поддържащи Блут! Официално има програмки за обмен само м/у iPhone - iPhone за картинки, линкове, контакти и чат! За Джейлваните телефони си е вече друга бира ако имаш в предвид тях :)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

@ totopz пробвай Тунса на Мак и сподели мнението си отново. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

totopz написа:Искам да изкажа още едно негативно мнение за iTunes. Толкова бавна и лагава програма е, че ако не ми трябваше за iPhone-а нямаше да я държа и 5 мин. на компютъра.
Как пък тези от Apple не можаха да го оправят този iTunes. 1000 версии му направиха и все е бавен.
За пример:
- Щракам на иконката, за да пусна iTunes - 7 секунди зарежда. За сравнение Photoshop CS4 ми зарежда за 5 секунди.
- След като вече е заредил избирам от ляво примерно Applications - поне 1 секунда програмата забива, докато го отвори. След кратко разщраквне по секциите (Applications, Ringtones, Music и т.н.) вече превключването между тях става почти на момента.
- В момента не съм вързал iPhone-а, но като го вържа прещракването по неговите секции отново е много бавно и лагаво.
- Ако се напише нещо в iTunes Store да търси, докато тече търсенето прозореца на програмата няма местене.

Като цяло всички тези неща, които изброих не са кой знае какъв проблем, но когато всичко останало на компютъра хвърчи бавният iTunes много се набива на очи и дразни.
Как така на моя макбуук дето е с 2х1GB DDR2 RAM iTunes лети, стартира по-бързо от VLC плейър, но за разлика от него, iTunes ни веднъж не е забил или зациклил/лагнал по какъвто и да е начин. Качеството при просвирване на файлчетата също е доста добро, възхитен съм от начина на организация на медийната библиотека.

Под Windows повечето софтуер прави магарии, в повечето случаи заради самият Windows. ;)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
miscellan30us

Мнение от miscellan30us »

Първия ми пост във форума :)

Смених два WM телефона със софтуер 6.5 ; 6.0 (то небяха забивания, сечове, рестартирания и следователно десетки блъскания по масите b-( ) след което минах на iPhone.... Родих се!

.....тааа ако някой WM user си мисли, че WM джаджата му ще погребе iPhone...ЖЕСТОКО АМА ЖЕСТОКО СЕ БЪРКА <(^_^<)
Ако ще и WM 10 да излезе, силно се съмнявам че iPhone ще бъде погребан (:|f

Колкото до айТунс-а,мислех че ми е от компютъра, но видях че несъм само аз с този проблем. И стигнат до извода, че ако искам да неми лагва забива и тнт. решението е само едно!
Вземи Mac бъди щастлив :))

П.с
Нямам търпение да си взема и аз един Мак =))
"Човек може толкова, колкото знае!"
-Франсис Бейкън
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

gorgior написа:@ totopz пробвай Тунса на Мак и сподели мнението си отново. :)
gorgior е прав вливам в магазина на Apple и разглеждам iMac цъкам на iTunes за 1 милисeкунда го отвори :D
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
simbata

Мнение от simbata »

На iTunes за Mаc не съществува нито един от горепосочените проблеми. Явно не са се постарали много от Apple за Windows версията... :)
България над всичко!
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Не знам колко са се старали. Няма смисъл да казвам за iTunes на Mac. Едните знаят как е, другите няма да ме разберат. Но подкрепям мнението на simbata. Преди ъпдейта на iTunes до 10 програмата хвърчеше на windows 7. Сега не стига, че чакам 10 минути докъто започне да сваля дадено приложение от Store-a ами на всичкото отгоре програмата стартира супер бавно. Много уважавах iTunes още преди да се сдобия с Mac. До сега.. дано следващия ъпдейт оправи мнението ми.
Teamwork makes the dream work!
Публикувай отговор