Грешка 28 Помощ Моля !!
Грешка 28 Помощ Моля !!
Здравейте ,
нов съм във форума и досега съм нямал проблеми с iphone но ето че и това се случи - при ъпгрейт на фърмуеъра телефона умря и сега си седи в рековъри мод и не иска да излезне от него . На екрана се появява усб към итюнс и при опит да ъп (даун) грейдна зарежда за секунда и ми изкарва грешка 28 !!!! Някой знае ли как да се оправя с проблема че и гаранцията ми изтече и не знам какво ще правя . Благодарен съм на всеки ,който изрази мнение по проблема .
П.с: ай е 3G 8gb
нов съм във форума и досега съм нямал проблеми с iphone но ето че и това се случи - при ъпгрейт на фърмуеъра телефона умря и сега си седи в рековъри мод и не иска да излезне от него . На екрана се появява усб към итюнс и при опит да ъп (даун) грейдна зарежда за секунда и ми изкарва грешка 28 !!!! Някой знае ли как да се оправя с проблема че и гаранцията ми изтече и не знам какво ще правя . Благодарен съм на всеки ,който изрази мнение по проблема .
П.с: ай е 3G 8gb
Re: Грешка 28 Помощ Моля !!
За изход от Recovery mode използвай iREB DOWNLOAD
Да забравих да спомена че пробвах да изляза ор рековъри с ireb не се получи -телефона изгасна , включи се и пак замръзна на същото положение ... 

Тогава:
Теглиш FW по твой избор: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 11&t=11390
Вкарай го в DFU режим.
Теглиш FW по твой избор: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 11&t=11390
Вкарай го в DFU режим.
Shift+Restore избираш FW.1.Изключвате телефона.
2.Държите Power бутона за 2 сек.
3.Без да пускате Power бутона натискате Home бутона и даржите 10сек.
4.Пускате Power бутона без да пускате Home бутона и го даржите още 30 сек.
Пак не се получава братле ,
на версия 2 ми изписва грешка 1600 а на версия 3 и 4 пак същата грешка 28
ето ти и отчета ако нещо ти говори : http://dox.bg/files/dw?a=ecfb208a1e

ето ти и отчета ако нещо ти говори : http://dox.bg/files/dw?a=ecfb208a1e
Сега се разравих малко в Google,прочетох че проблема е хардуерен.
Т.е няма оправия така ли ???? Ако има шанс можеш ли да ме насочиш към сервизче (читаво) където да се позанимават с машинката ?
Има шанс и да не си за сервиз, от кой към кой фърм се получи и с коя версия айтюнс ?
софт 3.1.3 , айтюнс 9.2.1.5
Не каза оправи ли го и ако си успял,как го направи ?
Не съм го оправил още - мисля да го занеса на сервиз , май проблема е свързан с NAND флаша
Не бързай, проблема ако е в него никой няма да ти го оправи като хората бади сигурен. Имаш ли инсталиран libusb
да , имам го инсталирано приложението - направил съм настройките но не иска да излезне от рековърито ...
Прави рестор, не става ли?
RecBoot Пробвай и с това,ако не стане си за сервиз.
Честито ми Съживен телефон
. Успях след една седмица опити най-накрая да си върна същноста на телефона - По въпроса с грешка 28 изчетох томове писано но по същество нищо конкретно. Държа да уточня грешка 28 НЕ Е хардуеърен проблем . Как се справих ли - сега ще поясня
След 100 неуспешни опита да си възвърна телефона използвайки различни фърм и 20 програми за рестор и рековъри аут проблема се реши като инсталирах ай-тюнс 8.02 вкарах го в ДФУ и направих даунгрейд с фърм 2.2.1 инсталацията приключи успешно и телефона светна . Огромно БЛАГОДАРЯ на всички ,които се отзоваха със съвет по темата !!!

След 100 неуспешни опита да си възвърна телефона използвайки различни фърм и 20 програми за рестор и рековъри аут проблема се реши като инсталирах ай-тюнс 8.02 вкарах го в ДФУ и направих даунгрейд с фърм 2.2.1 инсталацията приключи успешно и телефона светна . Огромно БЛАГОДАРЯ на всички ,които се отзоваха със съвет по темата !!!
Не е хардуерен разбира се,горе май бях казал...
здравейте аз имам същия проблем с iphone 3g 16 gb BB 06.15.00 инсталирах iTunes 8.0.2 и включих телефона към компа но ми дава грешка The ipod software update server could not be contacted. и не знам какво да правя
-
Тази грешка е от host файла. Windows\System32\drivers\etc\host
Aз имах същия проблем и като начало изтрих хост файла и ресторнах със същия фирм,с който последно е бил.
Ако искаш да даунгрейднеш добави :
74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com
в хоста,но ресторвай с кастъм и няма грешки.
Aз имах същия проблем и като начало изтрих хост файла и ресторнах със същия фирм,с който последно е бил.
Ако искаш да даунгрейднеш добави :
74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com
в хоста,но ресторвай с кастъм и няма грешки.
Здравейте колеги!
използвам iPhone4 5.0.1 ФЗ фирм 4.11.08 Джейлнат.
искам да ресторна телефона за да махна джейла, но квот и да пробвах се получават подобни проблеми като по горе. през редсноу го вкарвам в ДФУ, с ънбрелата сейвам ШШ и стартирам
Айтюнс ми дава грешка 1600 или 21 и не става и не става
използвам iPhone4 5.0.1 ФЗ фирм 4.11.08 Джейлнат.
искам да ресторна телефона за да махна джейла, но квот и да пробвах се получават подобни проблеми като по горе. през редсноу го вкарвам в ДФУ, с ънбрелата сейвам ШШ и стартирам
Айтюнс ми дава грешка 1600 или 21 и не става и не става
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Ако се опитваш да ресторнеш с къстъм към 5.0.1 няма да стане.........само чрез iFaith си правиш един преподписан и след това ресторваш.Няма значение, че имаш запазени сигнатури те не важат за сега на FW след 5.X.X. Успех!
ps.Ресторни през тунйо към 5.1,така и така си с ББ 04.11.08
ps.Ресторни през тунйо към 5.1,така и така си с ББ 04.11.08
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
братле имах същия проблем грешки 1600 и 28,след сумати рестори със най-различни FW си помислих,че е хардуерен проблем,закарах го на сервиз,за 10 лева ми го оправиха ама бил software-рен проблем. И не ми казаха как са го оправили де 

iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Аз също съм с грешка 28 и при рестор бял екран.iPhone 3Gs 5.0.1>5.1 и обратно
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Само бял екран ли получавате или после става жълт с черни черти и какво означава това? Нанд флаша(NAND chip) ли ми е изгорял и той за какво е?
iPhone 3GS (8GB/ФЗ)
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3