Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Има тема с къстъми. Какво да ти препоръчваме? Това да не са краставици?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
незнам проблема при мен къде е , натискам рестор и шифт и почва да зарежда и изписва The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occured (13). аз съм с 1.1.3 и свалих файла от линка за 2.0.2 и направих това което казах по-горе , сега седи на ябълката и незнам какво да правя . ПОМОЩ !
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL] now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
Никой ли не е помогнал на юзъра пред мен! От месец МАй!! Аз съм със същата версия и ме е страх да не свърша и аз така - може би този човек е бил неопитен!
Проблема е от :
- прекъснат кабел
- ползва USB хъб а не е закачил кабела директно в компютъра
- при свалянето е прецакан файла - да се свали наново файла за рестор по възможност с друга програма
- замърсен порт на телефона/кабела/USB
- пробвай на друг компютър / друга операционна система / може да са омазани драйверите или Windows-a
- прекалено стара версия на iTunes
Въпрос: 2G с версия 1.1.1 напълно работещ в момента пускам връзвам го към пц-то iTunes изпсва само съобщението за ъпдейт (не синхронизира не прави бек ъп) а ми трябва бекъпа за да изтегля контактите..някой идеи как да стане това? и какво ще стане ако му дам да се ъпдейтне или направя чист рестор с 3.1.3?
Добър вечер,
започнах да ъпдеитвам телефона по описания начин, дръпнах си най новата itune10.x, redsnow 8 и iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore.zip. Преименувах файла от zip на ipsw и започнах рестора. след като туна си приключи работата, пуснах redsnow натиснах browse, избрах файла и отговора беше "Unable to recognaze specified IPSW. Правя процедурата вече няколко пъти и дърпам файла няколко пъти.
tribaleo написа:Въпрос: 2G с версия 1.1.1 напълно работещ в момента пускам връзвам го към пц-то iTunes изпсва само съобщението за ъпдейт (не синхронизира не прави бек ъп) а ми трябва бекъпа за да изтегля контактите..някой идеи как да стане това? и какво ще стане ако му дам да се ъпдейтне или направя чист рестор с 3.1.3?
На мен така и никой не ми отговори.....иначе е пълно със специалисти ..
а трябва ли после да го отключвам или джейлбреиквам? (извинявам се просто до скоро бях с 3G и там нямах проблеми къстъм и после редсноу,само че при 2G не съм много запознат и да не оплескам нещо)
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S and always JB..
Ползваш неправилен къстъм, затова. Намери си такъв с активация, а ако го правиш сам, маркирай опцията Unlock в Redsn0w (в този случай ще ти иска и двата допълнителни файла за отключването).