Инсталиране на iPhone в кола

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
mupo

Re: Инсталиране на iPhone в кола

Мнение от mupo »

VooDooTo написа:
mupo написа:Покрай вас се разрових да намеря качествен плеър (според моите разбирания) съвместим с iPhone/iPhone 3G и открих Sony CDX-GT630UI. Цената му е около 350лв.

Ето и коментари за него в Amazon.
Тук също може да се видят характеристиките му и с какви устройства е съвместим.
А тук има темичка за него. Постна е, но коментарите са достатъчни, за да се разбере, че е съвместим с iPhone/iPhone 3G.
Само не зная при входящо повикване дали разговорa ще се чува през колоните на колата и ако да, то дали ще може да се проведе нормален разговор без да се разкача.

Аз лично доста се замислям да подменя Sony CDX-GT620U с това.
Лично на мен много ми хареса този плейър. Само дето ме интерсува дали има съвместимост със устройството за лесна навигация на касетофона ми например сега. Имам предвид бутоните на волана, с които в момента сменям станциите и управлявам звука в колата ми дали след това ще работят отново и дали има такава възможност? Знам, че сигурно няма как да знаете, но се чудя това как може да бъде направено. Колата ми е Пежо 307.
Доколкото виждам Sony CDX-GT630UI има 3.5мм жак за жично дистанционно управление. Точно този жак използвам на Sony CDX-GT620U, за да работи мултифункционалния волан. Но за целта е нужен допълнителен адаптер. С адаптер се сдобих от VectraB за 60лв., но мисля е съвместим само с Опел.
Най-добре ще е да се обърнеш към форума на Пежо, вероятно има подобно решение.
Аватар
VooDooTo

Мнение от VooDooTo »

Благодаря, вече попитах там, да се надяваме да отговорят скоро O:-)
tepesh

Мнение от tepesh »

Indiana написа:Продавам един кабел за ALPINE от 2007-ма насам за свързване на iPod - 20лв

Изображение

Става ли за Alpine CDE-9873RB
iPhone 3gs 16gb ФО FW 5.1.1
bugatti

Мнение от bugatti »

bugatti написа:
Icco написа:Не е проблем че кабела ....
Мерси @Icco за отговора, сега остава да поръчам кабела и щом пристигне- пробвам и ще разкажа какво точно се случва :)
Кабелът пристигна преди доста време но понеже нещата сработиха успешно, бях изключил за темата тук.
Всичко се изписва на екрана на kenwood-a през отделената секция в менюто- "Ipod".
Единственото, което не ме радва е това че звукът от разговорите не се предава към плеара ами трябва да се провеждат по класическия начин държейки телефона на ухото или с хендс фрий.
Относно последната точка незнам дали няма някакъв лек за този проблем или ще трябва да инвестирам в един "син-зъб", цената на който не ме радва особено...
slavipz

Мнение от slavipz »

Аз се спрях на това: http://www.dice.bg/item2442

Някой да има някакви наблюдения върху него ?
gorang

Мнение от gorang »

Пише, че е изчерпан...
Iphone 3GS 16GB OS4.0
slavipz

Мнение от slavipz »

Има го като се поразровиш из интернет-а... въпроса е дали си струва парите ?
Публикувай отговор