Доколкото виждам Sony CDX-GT630UI има 3.5мм жак за жично дистанционно управление. Точно този жак използвам на Sony CDX-GT620U, за да работи мултифункционалния волан. Но за целта е нужен допълнителен адаптер. С адаптер се сдобих от VectraB за 60лв., но мисля е съвместим само с Опел.VooDooTo написа:Лично на мен много ми хареса този плейър. Само дето ме интерсува дали има съвместимост със устройството за лесна навигация на касетофона ми например сега. Имам предвид бутоните на волана, с които в момента сменям станциите и управлявам звука в колата ми дали след това ще работят отново и дали има такава възможност? Знам, че сигурно няма как да знаете, но се чудя това как може да бъде направено. Колата ми е Пежо 307.mupo написа:Покрай вас се разрових да намеря качествен плеър (според моите разбирания) съвместим с iPhone/iPhone 3G и открих Sony CDX-GT630UI. Цената му е около 350лв.
Ето и коментари за него в Amazon.
Тук също може да се видят характеристиките му и с какви устройства е съвместим.
А тук има темичка за него. Постна е, но коментарите са достатъчни, за да се разбере, че е съвместим с iPhone/iPhone 3G.
Само не зная при входящо повикване дали разговорa ще се чува през колоните на колата и ако да, то дали ще може да се проведе нормален разговор без да се разкача.
Аз лично доста се замислям да подменя Sony CDX-GT620U с това.
Най-добре ще е да се обърнеш към форума на Пежо, вероятно има подобно решение.