Ако ви хареса това приложение си го купете! / If you like this application buy it!
Между другото скоро в jobs.bg попаднах на обява от Gameloft че ще отварят офис или каквото е там в София и набират хора за правене на игриLucas написа:Тези gameloft не спират да ни изумяват
gogosim написа:Между другото скоро в jobs.bg попаднах на обява от Gameloft че ще отварят офис или каквото е там в София и набират хора за правене на игриLucas написа:Тези gameloft не спират да ни изумяват
Братле не ти трябва да си им гейм тестър ... защото ще пишеш повече бумащина от колкото да играеш игри ...както казах незнам дали в тази тема .. съквартиранта ми работи за Геймлофт и съм доста запознатScorpioN написа:н.з. , но ако питаш мен аз бих дал всичко да съм им гейм тестър...
F**k, жалко.victor11 написа:Ако питаш за 2G - само през Wi-Fi.
Махни другото , но ако си играл последната им боза по филма "Аватар" ще видиш колко е скапано управлението (от неудобно до пълен шит) и колко тона бъгове намерих още с пускането... Направо незнам с кви очи са го издали това. Явно много са бързали.smotania написа:Братле не ти трябва да си им гейм тестър ... защото ще пишеш повече бумащина от колкото да играеш игри ...както казах незнам дали в тази тема .. съквартиранта ми работи за Геймлофт и съм доста запознатScorpioN написа:н.з. , но ако питаш мен аз бих дал всичко да съм им гейм тестър...