LockInfo

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
VLa-wot

LockInfo

Мнение от VLa-wot »

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от VLa-wot на 04 Дек 2010, 01:51, променено общо 3 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Re: LockInfo

Мнение от GPower »

Изображение
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

3 бързи, но тъпи въпроса...
1. Свалих lockinfo от Cydia, но е trial версия. Пълна и кракната някой може ли да ми предложи?
2. След инсталацията добавих plug-in Weather cast, но при заключен телефон на дисплея излиза двоен часовник - една секция най-отгоре и в лентата на времето - още един. Как се маха най-горната секция на часовника (простете, но имам Iphone от 2 дни и нямам идея къде са 99% от опциите)?
3. След смяна на theme lockinfo не работи като хората - дисплея при заключен телефон е далеч от това, което би трябвало да бъде (разбирай няма календар, време и прочее). Реинстал или?

Fm 4.0!
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от VLa-wot на 04 Дек 2010, 01:50, променено общо 2 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

Изображение
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
Аватар
lian

Мнение от lian »

Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Благодаря Lian,
Свалих твоята версия и я инсталирах с ifun -> var/root/media/Cydia/AutoInstall (не питай каква боза се твори от двудневен потребител). Благодаря ти за темата, благодарение на която се справих с качването!
В меню General изписва, че е инсталирано приложението, дава ми всичките му настройки, но при заключен екран не се появява. Махах теми, през winter board си играх да включвам и изключвам опции, не и не.
Настройките на самото lockinfo са си активни, повечето оказват влияние (двойно натискане на home бутон и т.н.), но на екрана не излиза пустата му дивотия . Нямам в менютата опция "Hide Clock" както е показано на скрийновете (вероятно не съм качил подобно приложение). Нямам и идея как да върна първоначалните настройки на lock менюто и/или на телефона без да съсипя приложения, указатели и т.н. -смеете ли се или не, но преди 2 дни за сефте хванах Iphone в ръка.
Използвам темата за да задам още един въпрос - как се маха приложение, което е качено по горният начин? Ifile се затваря веднага щом го стартирам на телефона (последно качената от теб версия е Lian и отново е инсталнат по гореописаният начин), а и бих искал понякакъв начин да изтрия тотално Lockinfo, да го инстална пак и ако съм объркал нещо при първоначалната инсталация да се върне към default настройките и да е ок. Cydia не иска да го remove-не, а ми вади съобщение, че не може да се свърже с някакъв си сървър. Тоест указвам приложението в Manage на Cydia, Modify, Remove,Confirm и оттам ми вади 4-5 екрана със съобщение,че не се свързва с на баба си хвърчилото (нет няма на телефона, примерно съобщение - http://apt.saurik.com NetDB: Open nodename nor sertvname, or not knownр Thebigboss.org и т.н.), ок,ок,ок,ок... Накрая Cydia твърди, че приложението е изтрито (Complete, Restart Springboard) , но уви - и след reboot - пак си стои!
Същото важи за Ifile - цялата операция се повтаря, но няма триене.
Видях темата за Cydelete, но ще я сваля по-късно, защото тук нямам нет на телефона, а не съм дорасъл да се заиграя за интернет през usb. Така или иначе доколкото видях и Cydelete ще ми помогне дотолкова, че да трия приложенията като такива на appstore
Най-странното е, че по същата схема качих infinifolders от съседната тема и приложението работи перфектно с моята 4.0.1!!!
Извинявам се, че в тази тема задавам и други въпроси, но предпочетох хората, които са наясно да не четат 5 теми за да отговорят на един потребител. Благодаря предварително на отзовалите се!

Iphone 5 16Gb, iOS7
victor11

Мнение от victor11 »

Така е, за триенето Сидия иска нет - осигури й такъв, и ще се изтрие. Чрез Cydelete става и без нет, въпреки че в този случай е възможно да остане нещо.
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Явно остава нещо, Викторе.
И със Cydelete, и със Cydia+WiFi премахвах приложението, Reboot и install отново (и на двете версии - trial и тази на Lian). Ефекта е нулев - при заключен дисплей не показва нищо освен обичайният часовник. Някакви идеи откъде може да съм променил нещо за да бъде часовника "най-отгоре"? Имам някакви подозрения, че Winoarda прави нещо, но съм достатъчно некомпетентен за да твърдя каквото и да било.

Iphone 5 16Gb, iOS7
victor11

Мнение от victor11 »

Аз Winterboard и теми отдавна не ползвам. Всеки, който държи телефонът му да работи добре най-малкото би трябвало да внимава и да не прекалява с тях. Относно часовника, ако не се лъжа, трябва да инсталираш LockInfo Clock Plugin.
vandala

Мнение от vandala »

Пробвах го тоя LockInfo, обаче не съм много очарован. Изтрих го :)
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

Проблема е отстранен.
След много дивотии, деинсталирах всичко, качих trial версията, по телефона много ми помогна и напътства dedetlse (който по една случайност беше до негов приятел със същият проблем), trial-a проработи след показването на всичко на екрана добавих версията на Lian през IFunBox.
Проблема най-вероятно се оказа, че е от Layout настройките на LockInfo, защото след заигравката с on/off нещата започнаха да се случват правилно.
Благодаря на всички за помощта!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

нови снимки нагоре!
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
flash4o

Мнение от flash4o »

Здравейте! Искам да попитам VLa-wot с някаква програма ли си направил хоум скриина или лично си с правил темата.
Предварително се извинявам ако не е за тук този въпрос, но днес цял следобед си играя с телефона сложих си винтерборд-а и локскриин ,но не постигам никакъв резултат :)
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

flash4o написа:Здравейте! Искам да попитам VLa-wot с някаква програма ли си направил хоум скриина или лично си с правил темата.
http://sinfuliphonerepo.com свалих lockinfo от Cydia без проблем!
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
predatora

Мнение от predatora »

не ми дава да ги сваля с 3g IOS 4.1 на старата ми версия всичко си работеше (3.0) но на 4.1 пълна боза даже и winterboard-a неработи (почнах да съжалявам за ъпдейта)
Фен на gogi71 ^_^ евала на пича!
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Много добра програма е LockInfo... в топ-3 ми е на най-ценните софтуерчета - заедно със SBSettings и iFile. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
htchd2

Мнение от htchd2 »

VLa-wot, дали ще може скайп да те питам някой неща ..
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

LockInfo 2.3.11.1 нови снимки нагоре!

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Kito

Мнение от Kito »

Здравейте, може ли да попитам как да сменя името на града. Стои непрекъснато на New York. Гледах настройки, локални, местни и нищо, пак си стои на New York.Благодаря.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

"+" пиши го името на Градa!
Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Kito

Мнение от Kito »

Да, написал съм го. Даже само София съм оставил и пак ми показва Ню Йорк и на Lockinfo и на Weather.app иконата. Като вляза в Weather, показва си в София температурата, като изляза в Ню Йорк.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

дай показва снимка "Ню Йорк."
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
v1111

Мнение от v1111 »

Kito написа:Да, написал съм го. Даже само София съм оставил и пак ми показва Ню Йорк и на Lockinfo и на Weather.app иконата. Като вляза в Weather, показва си в София температурата, като изляза в Ню Йорк.
И при мен е същото ,незнам коя настройка да барна за да се махне от локсрина тва Купертино и да се появи СофияИзображениеИзображение
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

Публикувай отговор