Благодаря Lian,
Свалих твоята версия и я инсталирах с ifun -> var/root/media/Cydia/AutoInstall (не питай каква боза се твори от двудневен потребител). Благодаря ти за темата, благодарение на която се справих с качването!
В меню General изписва, че е инсталирано приложението, дава ми всичките му настройки, но при заключен екран не се появява. Махах теми, през winter board си играх да включвам и изключвам опции, не и не.
Настройките на самото lockinfo са си активни, повечето оказват влияние (двойно натискане на home бутон и т.н.), но на екрана не излиза пустата му дивотия . Нямам в менютата опция "Hide Clock" както е показано на скрийновете (вероятно не съм качил подобно приложение). Нямам и идея как да върна първоначалните настройки на lock менюто и/или на телефона без да съсипя приложения, указатели и т.н. -смеете ли се или не, но преди 2 дни за сефте хванах Iphone в ръка.
Използвам темата за да задам още един въпрос - как се маха приложение, което е качено по горният начин? Ifile се затваря веднага щом го стартирам на телефона (последно качената от теб версия е Lian и отново е инсталнат по гореописаният начин), а и бих искал понякакъв начин да изтрия тотално Lockinfo, да го инстална пак и ако съм объркал нещо при първоначалната инсталация да се върне към default настройките и да е ок. Cydia не иска да го remove-не, а ми вади съобщение, че не може да се свърже с някакъв си сървър. Тоест указвам приложението в Manage на Cydia, Modify, Remove,Confirm и оттам ми вади 4-5 екрана със съобщение,че не се свързва с на баба си хвърчилото (нет няма на телефона, примерно съобщение -
http://apt.saurik.com NetDB: Open nodename nor sertvname, or not knownр Thebigboss.org и т.н.), ок,ок,ок,ок... Накрая Cydia твърди, че приложението е изтрито (Complete, Restart Springboard) , но уви - и след reboot - пак си стои!
Същото важи за Ifile - цялата операция се повтаря, но няма триене.
Видях темата за Cydelete, но ще я сваля по-късно, защото тук нямам нет на телефона, а не съм дорасъл да се заиграя за интернет през usb. Така или иначе доколкото видях и Cydelete ще ми помогне дотолкова, че да трия приложенията като такива на appstore
Най-странното е, че по същата схема качих infinifolders от съседната тема и приложението работи перфектно с моята 4.0.1!!!
Извинявам се, че в тази тема задавам и други въпроси, но предпочетох хората, които са наясно да не четат 5 теми за да отговорят на един потребител. Благодаря предварително на отзовалите се!