Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
От линка може да свалите програмата, която бихте желали да инсталирате на Вашият iPhone през PC. http://store3.data.bg/tomislavm/
Мисля, че е добре да има систематизиране не прогрми за iPhone, за да се избегне създаването на теми в които се търсят линкове към деден software.
Надявам се да е полезена директорията.
Е хубаво бре Адамов...е аз като питам някой ми викат "задължително ни трябва Wi Fi"!!! Е аз като го прочета тва милиш ли, че ще тръгна да търся по форума???
Peace ... logic!!!
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
е да, но за сума ти си др по-дребни неща си ме питал на icq ...
край на дискусията !!!
ако предварително имаш приложенията на компютъра си слагаш програма за връзка с телефона winscp или cuteftp (които искат задължително ssh и wifi) или слагаш iphonebrowser който не иска безжичен интернет и ssh. слагаш приложенията в директория Applications, задаваш им права и рестартираш телефона. и воала магията станала
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
А някой може ли да каже как да направя това на Мак?!?!
Имам iPhone Browser, но през него хич и не виждам папка Apps а това с правата ми е направо тъмна индия.