iPhone 4,3GS Jailbreak Излезе !! iOS 4.0(.1)
Re: iPhone 4,3GS Jailbreak Излезе !! iOS 4.0(.1)
Ще се вдигне.Телефона ти ФЗ или ФО е ?
Телефона е фабрично заключен към AT&T и имам СИМ карта на оператораlian написа:Ще се вдигне.Телефона ти ФЗ или ФО е ?
Щом имаш значи може да ресторнеш до 4.0.1 и после да го активираш с картата,след което Jailbreak & Unlock.
п.п Одеве направих на един така.
п.п Одеве направих на един така.
Интересно, може би съм проспал, но върнах след джейл телефона на колегата от Backup и нищо не се счупи.
Да не би вече да не се чупи като върнеш от бекъп след рестор/джейл ?
Да не би вече да не се чупи като върнеш от бекъп след рестор/джейл ?
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Е ти какво искаш да се случи?Попринцип след време идват проблемите.
Каквото винаги.
ГПС спира да бачка на секундата и куп други бози, но сега няма никакъв проблем с нищо. Ще видим по-нататък дали ще му прави магарии телефона.
ГПС спира да бачка на секундата и куп други бози, но сега няма никакъв проблем с нищо. Ще видим по-нататък дали ще му прави магарии телефона.
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Значи ако ресторна до 4.0.1 и някой ден пак върна 3.1.2 коя версия на модема ще имам след това?
Версията на модема по никакъв начин не може да се върне софтуерно назад. Изключение правят само съвсем първите бройки iPhone 3G, за които това е възможно, но те са съвсем малко.
-
@МаDM@X
Готов сам с джейла ,сега ме интересува работили ми FaCe time или трябва да направя още нещо ? И ако трябва да правя още нещо ще ми се запазят ли досегашните апликацииики вътре мерси
Готов сам с джейла ,сега ме интересува работили ми FaCe time или трябва да направя още нещо ? И ако трябва да правя още нещо ще ми се запазят ли досегашните апликацииики вътре мерси

Ами пробвай дали ти работи. Ако случайно не ти работи - пусни си Cydia и ще се оправи.
-
ами ще пробвам а ако нестава какво точно да направя във Cydia защото и понятие си нямам !
Отваряш и като те пити да ли да инсталира ъпдейтите цъкаш Complete.
Колеги всичко мина супер, но проблема е, че батерията ми пада много бързо.Моля помагайте какво да правя? Аз сум с Iphone 3GS New Bootrom бях на 3.1.3 а сега 4.0.1 заключен към глобул и си го ползвам с глобулска карта.
iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
-
Пробвах Face time Не работи въпреки че update 2та Update ,и изникна друг проблем инсталирах от Cydia Features МxTube,Dtunes,run, и за камерата но като кликна на тях се отварят за една секунда и се затварят сами, имам инсталиран installera ,но го добавих от Cydia/Manage/Source/Edit/Add/ и сичко си е наред ,да неби да трябва да ги добавя и тях по този начин и ако да някой д ами даде адресите който трябва да напиша
Благодаря Преварително !
Благодаря Преварително !
@capitan4eto: Нормално да не тръгват, все пак не са предназначени за iOS 4.0
Гледай информацията на всяко приложение от сидия дали работи под 4.0
Гледай информацията на всяко приложение от сидия дали работи под 4.0

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Махаш всичко което си инсталирал след джейла освен ултрасноу.kioshev написа:Колеги всичко мина супер, но проблема е, че батерията ми пада много бързо.Моля помагайте какво да правя? Аз сум с Iphone 3GS New Bootrom бях на 3.1.3 а сега 4.0.1 заключен към глобул и си го ползвам с глобулска карта.
Ако не помогне:
Наново рестор, джейл и инсталация на ултрасноу. И задай телефона като нов а не връщай бекъп. Синхронизирай си първо контактите.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
аха няма проблем тогава а за фейс тайма ? неразбрах за мен ли е това
iphonedelivery.advinux.com/cydia и намери iPhoneDelivery
-
току що направих джейл на iphone 4, отне не повече от 3 минутки
Iphone 4 16gb ФО / Iphone 3g 8gb ФЗ
Баси майката...
мен от вчера след като плъзна плъзгача все ми дава "A server with the specified hostname could not be found". Та питах това ли е нормалното съобщение за грешка като са претоварени сървърите или има нещо друго?
мен от вчера след като плъзна плъзгача все ми дава "A server with the specified hostname could not be found". Та питах това ли е нормалното съобщение за грешка като са претоварени сървърите или има нещо друго?
Не е нормално. Днес jailbreak-нах 3 телефона неможе да е претоварен все още сървъра. Прочети темата опитай посочените варианти и кажи после дали е станало.
Интернета, който ползвам в момента има някои ограничения, затова питах да знам дали да продължавам да пробвам. Утре ще мина през някое заведение с free WiFi.
10x
10x
Здр
Нз дали е от jailbreakme или от преди около месец когато качих на IOS 4, но батерията ми зе да си отива доста по бързо от преди?!
Даже и след jailbreak-a стана по зле.. ..
Нз дали е от jailbreakme или от преди около месец когато качих на IOS 4, но батерията ми зе да си отива доста по бързо от преди?!
Даже и след jailbreak-a стана по зле.. ..
Честит нов ънлок.В сидия вече излезе новият ultrasn0w 0.92,v 1.0-1,който отключва и iphone 4
- stakimodels
Наистина да ни е Честито!!! Токущо отключих IPHONE 4 32GB 01.59.00 4.0.1, който позлвах досега в България с O2 UK PayAndGo, и сега работи с Виваком, и направих всичко както е описано в темите. Стана бързо за около 2 минути с jailbreak и unlock заедно. Сега остава само да се справя и с останалите теми, че като новак с айфоните не мога да разбера някои други неща като SSH и тем подобните.