Това си е нормален проблем. Нямам предвид, че е нормално нов телефон да има технически проблеми, а че е нормално нов МОДЕЛ телефонен апарат да дава различни дефекти в началото на своето производство. При всичко е така, вижте да речем новите модели автомобили - винаги имат проблем, някои малък, но все пак дефект, а после колите, които произведат след датата на откриване на проблема всичко е ОК. Всеки ще ви посъветва да си купувате нов автомобил, чийто модел се произвежда от поне 2-3 години, за да може да си купите здрав и изчистен от дефекти автомобил. Затова и като си купувате айфон по-добре изчакайте малко и тогава. Първо бъдете сигурни, че този проблем няма да бъде оправен само със софтуерно решение, а със сигурност ще се пипне и хардуерно в апаратите, които се произвеждат от днес нататък, което вече най-вероятно е направено. И второ хората, които не си го купуват директно от магазина няма да бъдат изнудвани от "продавачите" с някакви колосални суми само и само, защото телефона е чисто нов модел и още никой го няма. Всичките си айфони съм ги купувал около септември месец след излизането на апарата, винаги ФО и никога не съм имал каквито и да е било дефекти, проблеми и т.н. ... да чукна на дърво. И колегата е прав - вижте другите марки телефони в момента какво предлагат -
http://www.bezplatno.net/listing-641881 ... SSON_.html - днес прочетох това, в който човек купил си новия супер рекламиран Сони Ериксон Експериа споделя впечатленията си. Или пък да говорим за Нокия - "Please connect, People!!!", или HTC HD2 - "Купи ме за 1200, продай ме след месец на два пъти по-ниска цена, ... ако можеш!"